forumadmin Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 Légkondicionáló rendszerrel (klíma) és fűtőrendszerrel kapcsolatos kérdések, válaszok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leniboy Elküldve Július27, 2015 Megoszt Elküldve Július27, 2015 G Astrámat újonnan vettem, így nagy becsben tartottam, azaz mindig szakszervízbe vittem. Én naív azt feltételeztem, hogy amit kifizetek azt meg is csinálják. Fél évig nyomaztam, hogy az anyós ülés padlóján miért áll 1 cm viz egyfolytában. (szakszervíz csinált valami alibi munkát) Megoldás: A kesztyűtartó irányából megközelíthető klíma hőcserélő és pollenszírő csak a számlát került kitakarításra és kicserélésre. Az 1/3-ra összegyűrt pollenszűrő és a marék kosz kiszedése után a tulfolyócső is kitakarításra került, és csodák csodájára a szőnyeg száraz maradt. Tanulság, a szakszervíz nem az előírt technológia szerint dolgozik. Én már csak magamban bízom és ezeket a komoly szakértelmet és szerszámoztottságot igénylő munkákat magam csinálom és messze elkerülöm a Kerepesi úti Opel szervízt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fireolto Elküldve Június8, 2019 Megoszt Elküldve Június8, 2019 Helló! Ha valaki jár még erre... Corsa C-ben a klímát hogyan kell tisztítani habbal? Hol kell bejuttatni a hőcserélőhöz? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július24, 2019 Megoszt Elküldve Július24, 2019 On 2019. 06. 08. at 10:43, fireolto írta: Helló! Ha valaki jár még erre... Corsa C-ben a klímát hogyan kell tisztítani habbal? Hol kell bejuttatni a hőcserélőhöz? Köszi Ez engem is érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2019 Megoszt Elküldve Július24, 2019 On 2019. 06. 08. at 10:43, fireolto írta: Helló! Ha valaki jár még erre... Corsa C-ben a klímát hogyan kell tisztítani habbal? Hol kell bejuttatni a hőcserélőhöz? Köszi 1 óra, gezoli írta: Ez engem is érdekelne! A légelosztó dobozhoz amiben a radiátor és a hőcserélő is van leginkább a középső befúvók vannak közel. De valahol azt olvastam hogy a hab nem jó, mert ki tud folyni a tömítésnél ( amikor összeesik) és kárt csinálhat. Nem tudom milyen kárt és miben, de én szerintem inkább a légkondi tisztító bombát próbálom ki. Ugye a fertőtlenítés a lényeg, és a leírás szerint ez is jó erre. https://opel.7zap.com/hu/car/x01/c/5/1-0/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
fireolto Elküldve Július31, 2019 Megoszt Elküldve Július31, 2019 Azóta én is bombáztam, meg kapott ózonos fertőtlenítést is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2019 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2019 On 2019. 07. 31. at 7:33, fireolto írta: Azóta én is bombáztam, meg kapott ózonos fertőtlenítést is.. Az ózonos valószinűleg többet ér mint a bomba, de nekem most csak az utóbbi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts