forumadmin Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 Utastérrel,belsőtérrel kapcsolatos kérdések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisnyiri Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 Sziasztok! Kapva kapnék az alkalmon hogy létrejött ez a topik! Tanácsot szeretnék kérni elektromos ablak és tükör,ülésfűtés bekötésével kapcsolatban. Adva van egy corsa b 1.2 x12sz.Szereztem elektromos ablakot kapcsolot kébelt mindent és egy teljes belső kábelköteget abbol az autóból amelyikben voltak ezek a dolgok. íkérdésem az hogy mennyire bonyolult belső kébelköteget cserélni és hogy mire kell figyeljek? köszönöm/ Patrik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 Sziasztok! Kapva kapnék az alkalmon hogy létrejött ez a topik! Tanácsot szeretnék kérni elektromos ablak és tükör,ülésfűtés bekötésével kapcsolatban. Adva van egy corsa b 1.2 x12sz.Szereztem elektromos ablakot kapcsolot kébelt mindent és egy teljes belső kábelköteget abbol az autóból amelyikben voltak ezek a dolgok. íkérdésem az hogy mennyire bonyolult belső kébelköteget cserélni és hogy mire kell figyeljek? köszönöm/ Patrik. Ajtókábel csere nem bonyolult, talán az ülésfűtés miatt a középkonzol kibontása a legnehezebb, hát az, hogy mire figyelj különösebben semmire, ne törj el semmit. :D Középkonzol kibontáshoz: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/174/kozepkonzol_kibontasa__izzocsere_led_re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omlassa Elküldve Február8, 2016 Megoszt Elküldve Február8, 2016 Helló olyan kérdésem lenne, hogy a 3 ajtós ülés sinek ugyan olyanok mint az 5 ajtósaké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Március22, 2017 Megoszt Elküldve Március22, 2017 Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sculla Elküldve Május1, 2017 Megoszt Elküldve Május1, 2017 (edited) Sziasztok! Most regisztráltam és nem tudom, hogy kell új témát nyitni, ezért ide írok! B Corsámba szeretnék elektromos ablakemelőt beépíteni. F astrából kiszedtem a két emelő szerkezetet. Igazából az a baj, hogy nem tudom hogyan kezdjek neki. Laikus vagyok, nem szerelő! :D A kiszerelés már 1,5 éve történt, így arra sem emlékszem, mi hogyan volt bent. Módosítva Május1, 2017 : Sculla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május1, 2017 Megoszt Elküldve Május1, 2017 9 perce, Sculla írta: Sziasztok! Most regisztráltam és nem tudom, hogy kell új témát nyitni, ezért ide írok! B Corsámba szeretnék elektromos ablakemelőt beépíteni. F astrából kiszedtem a két emelő szerkezetet. Igazából az a baj, hogy nem tudom hogyan kezdjek neki. Laikus vagyok, nem szerelő! :D A kiszerelés már 1,5 éve történt, így arra sem emlékszem, mi hogyan volt bent. Azt rövid úton ki is dobhatod, vagyis eladhatod. Egyáltalán nem kompatibilis a két szerkezet. Miből gondoltad hogy jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sculla Elküldve Május1, 2017 Megoszt Elküldve Május1, 2017 Just now, Davee írta: Azt rövid úton ki is dobhatod, vagyis eladhatod. Egyáltalán nem kompatibilis a két szerkezet. Miből gondoltad hogy jó lesz? A google keresőben amiket láttam, F astra, B corsa szerkezeteket, egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 On 2017. 05. 01. at 14:36, Sculla írta: A google keresőben amiket láttam, F astra, B corsa szerkezeteket, egyformák. Akkor sok sikert hozzá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sculla Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 4 órája, Davee írta: Akkor sok sikert hozzá! ;) Persze, lehet az is, hogy csak nekem egyformák! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 44 perce, Sculla írta: Persze, lehet az is, hogy csak nekem egyformák! :D Szerintem ha leveszed az ajtó kárpitot akkor már meg tudod mérni a még bent lévő manuálison a méreteket és össze tudod hasonlítani azzal amit be akarsz szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május3, 2017 Megoszt Elküldve Május3, 2017 13 órája, Sculla írta: Persze, lehet az is, hogy csak nekem egyformák! :D Részemről anno lefutott kör volt már, kezemben volt az F Astra 5 ajtós ablakemelője és rátettem a simát, sem a felfogatási pontok nem stimmeltek, sem a hossz, motor is másképp volt, ha jól emlékszem el sem fért volna. Abból már kinőttem, hogy győzködjek bárkit is, majd magad is végigjárod a dolgot. Nyugodtan próbáld bele, biztos bele lehet kokányolni valahogy de annyi meg nem ér szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oorti Elküldve Január31, 2019 Megoszt Elküldve Január31, 2019 Sziasztok! B Corsához keresek elektromos visszapillantó tükör állító és tükörfűtés kapcsolót. Úgy látszik, ritkaság, mert nem találok sehol. Van valakinek ilyenje elfekvőben? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2019 Megoszt Elküldve Január31, 2019 2 órája, oorti írta: Sziasztok! B Corsához keresek elektromos visszapillantó tükör állító és tükörfűtés kapcsolót. Úgy látszik, ritkaság, mert nem találok sehol. Van valakinek ilyenje elfekvőben? Köszönöm! Nem ugyanolyan kell hozzá mint F astrához? Ovális kapcsoló fent joystickal alul billenőkapcsoló+ a fűtés gombja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oorti Elküldve Február2, 2019 Megoszt Elküldve Február2, 2019 Szia! Igen, alakra olyan, de a lábkiosztása is? Ezt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2019 Megoszt Elküldve Február2, 2019 42 perce, oorti írta: Szia! Igen, alakra olyan, de a lábkiosztása is? Ezt nem tudom. Hát ezt én sem, ha jól rémlik 9 szál jött ki a kapcsolóból. Ha van kedved kapcsolási rajzot bogarászni itt van a rajz közepén. http://www.skandiasauna.de/opel/astra/F/Plan/0800.jpg Ugye M30-M31 a két tükör K53 a relé, H 25 a kapcsoló. Ha corsánál is ugyanez a felállás, akkor a kapcsoló beköthető, max a színekkel kell játszani. Elég sok autóban használják ezt a kapcsolót ( pölö Suzuki Wagon R3+) van olyan típus ahol a tükörfűtésnek nincs ott a gombja és a visszajelző led, mert az adott autóban máshol kell kapcsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oorti Elküldve Február4, 2019 Megoszt Elküldve Február4, 2019 Szia! Igen, alakra olyan, de a lábkiosztása is? Ezt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oorti Elküldve Február4, 2019 Megoszt Elküldve Február4, 2019 (edited) Köszönöm! Megnézem! (Az előző hozzászólás véletlen volt...) Módosítva Február4, 2019 : oorti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts