forumadmin Elküldve Április5, 2015 Elküldve Április5, 2015 Utastérrel,belsőtérrel kapcsolatos kérdések.
kisnyiri Elküldve Április5, 2015 Elküldve Április5, 2015 Sziasztok! Kapva kapnék az alkalmon hogy létrejött ez a topik! Tanácsot szeretnék kérni elektromos ablak és tükör,ülésfűtés bekötésével kapcsolatban. Adva van egy corsa b 1.2 x12sz.Szereztem elektromos ablakot kapcsolot kébelt mindent és egy teljes belső kábelköteget abbol az autóból amelyikben voltak ezek a dolgok. íkérdésem az hogy mennyire bonyolult belső kébelköteget cserélni és hogy mire kell figyeljek? köszönöm/ Patrik.
Davee Elküldve Április5, 2015 Elküldve Április5, 2015 On 2015. 04. 05. at 15:21, kisnyiri írta: Sziasztok! Kapva kapnék az alkalmon hogy létrejött ez a topik! Tanácsot szeretnék kérni elektromos ablak és tükör,ülésfűtés bekötésével kapcsolatban. Adva van egy corsa b 1.2 x12sz.Szereztem elektromos ablakot kapcsolot kébelt mindent és egy teljes belső kábelköteget abbol az autóból amelyikben voltak ezek a dolgok. íkérdésem az hogy mennyire bonyolult belső kébelköteget cserélni és hogy mire kell figyeljek? köszönöm/ Patrik. Ajtókábel csere nem bonyolult, talán az ülésfűtés miatt a középkonzol kibontása a legnehezebb, hát az, hogy mire figyelj különösebben semmire, ne törj el semmit. :D Középkonzol kibontáshoz: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/174/kozepkonzol_kibontasa__izzocsere_led_re
Omlassa Elküldve Február8, 2016 Elküldve Február8, 2016 Helló olyan kérdésem lenne, hogy a 3 ajtós ülés sinek ugyan olyanok mint az 5 ajtósaké?
Sculla Elküldve Május1, 2017 Elküldve Május1, 2017 (edited) Sziasztok! Most regisztráltam és nem tudom, hogy kell új témát nyitni, ezért ide írok! B Corsámba szeretnék elektromos ablakemelőt beépíteni. F astrából kiszedtem a két emelő szerkezetet. Igazából az a baj, hogy nem tudom hogyan kezdjek neki. Laikus vagyok, nem szerelő! :D A kiszerelés már 1,5 éve történt, így arra sem emlékszem, mi hogyan volt bent. Módosítva Május1, 2017 : Sculla
Davee Elküldve Május1, 2017 Elküldve Május1, 2017 On 2017. 05. 01. at 12:25, Sculla írta: Sziasztok! Most regisztráltam és nem tudom, hogy kell új témát nyitni, ezért ide írok! B Corsámba szeretnék elektromos ablakemelőt beépíteni. F astrából kiszedtem a két emelő szerkezetet. Igazából az a baj, hogy nem tudom hogyan kezdjek neki. Laikus vagyok, nem szerelő! :D A kiszerelés már 1,5 éve történt, így arra sem emlékszem, mi hogyan volt bent. Expand Azt rövid úton ki is dobhatod, vagyis eladhatod. Egyáltalán nem kompatibilis a két szerkezet. Miből gondoltad hogy jó lesz?
Sculla Elküldve Május1, 2017 Elküldve Május1, 2017 On 2017. 05. 01. at 12:34, Davee írta: Azt rövid úton ki is dobhatod, vagyis eladhatod. Egyáltalán nem kompatibilis a két szerkezet. Miből gondoltad hogy jó lesz? Expand A google keresőben amiket láttam, F astra, B corsa szerkezeteket, egyformák.
Davee Elküldve Május2, 2017 Elküldve Május2, 2017 On 2017. 05. 01. at 12:36, Sculla írta: A google keresőben amiket láttam, F astra, B corsa szerkezeteket, egyformák. Expand Akkor sok sikert hozzá! ;)
Sculla Elküldve Május2, 2017 Elküldve Május2, 2017 On 2017. 05. 02. at 13:46, Davee írta: Akkor sok sikert hozzá! ;) Expand Persze, lehet az is, hogy csak nekem egyformák! :D
zotya975 Elküldve Május2, 2017 Elküldve Május2, 2017 On 2017. 05. 02. at 17:56, Sculla írta: Persze, lehet az is, hogy csak nekem egyformák! :D Expand Szerintem ha leveszed az ajtó kárpitot akkor már meg tudod mérni a még bent lévő manuálison a méreteket és össze tudod hasonlítani azzal amit be akarsz szerelni.
Davee Elküldve Május3, 2017 Elküldve Május3, 2017 On 2017. 05. 02. at 17:56, Sculla írta: Persze, lehet az is, hogy csak nekem egyformák! :D Expand Részemről anno lefutott kör volt már, kezemben volt az F Astra 5 ajtós ablakemelője és rátettem a simát, sem a felfogatási pontok nem stimmeltek, sem a hossz, motor is másképp volt, ha jól emlékszem el sem fért volna. Abból már kinőttem, hogy győzködjek bárkit is, majd magad is végigjárod a dolgot. Nyugodtan próbáld bele, biztos bele lehet kokányolni valahogy de annyi meg nem ér szerintem.
oorti Elküldve Január31, 2019 Elküldve Január31, 2019 Sziasztok! B Corsához keresek elektromos visszapillantó tükör állító és tükörfűtés kapcsolót. Úgy látszik, ritkaság, mert nem találok sehol. Van valakinek ilyenje elfekvőben? Köszönöm!
zotya975 Elküldve Január31, 2019 Elküldve Január31, 2019 On 2019. 01. 31. at 9:47, oorti írta: Sziasztok! B Corsához keresek elektromos visszapillantó tükör állító és tükörfűtés kapcsolót. Úgy látszik, ritkaság, mert nem találok sehol. Van valakinek ilyenje elfekvőben? Köszönöm! Expand Nem ugyanolyan kell hozzá mint F astrához? Ovális kapcsoló fent joystickal alul billenőkapcsoló+ a fűtés gombja?
oorti Elküldve Február2, 2019 Elküldve Február2, 2019 Szia! Igen, alakra olyan, de a lábkiosztása is? Ezt nem tudom.
zotya975 Elküldve Február2, 2019 Elküldve Február2, 2019 On 2019. 02. 02. at 13:38, oorti írta: Szia! Igen, alakra olyan, de a lábkiosztása is? Ezt nem tudom. Expand Hát ezt én sem, ha jól rémlik 9 szál jött ki a kapcsolóból. Ha van kedved kapcsolási rajzot bogarászni itt van a rajz közepén. http://www.skandiasauna.de/opel/astra/F/Plan/0800.jpg Ugye M30-M31 a két tükör K53 a relé, H 25 a kapcsoló. Ha corsánál is ugyanez a felállás, akkor a kapcsoló beköthető, max a színekkel kell játszani. Elég sok autóban használják ezt a kapcsolót ( pölö Suzuki Wagon R3+) van olyan típus ahol a tükörfűtésnek nincs ott a gombja és a visszajelző led, mert az adott autóban máshol kell kapcsolni.
oorti Elküldve Február4, 2019 Elküldve Február4, 2019 Szia! Igen, alakra olyan, de a lábkiosztása is? Ezt nem tudom.
oorti Elküldve Február4, 2019 Elküldve Február4, 2019 (edited) Köszönöm! Megnézem! (Az előző hozzászólás véletlen volt...) Módosítva Február4, 2019 : oorti
Recommended Posts