forumadmin Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 Utastérrel,belsőtérrel kapcsolatos kérdések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Október10, 2015 Megoszt Elküldve Október10, 2015 Sziasztok,Tudna abban valaki segíteni, hogy egy 2008-as C-Vectrának, hogy lehet szétszedni úgy a műszerfalát, hogy az később is összerakható legyen és sértetlen? :) Van benne egy Parrot kihangosító, ami nem működik, valszeg nem kap feszültséget, mert nem is világít, telefon sem találja. Meg szeretném keresni, hogy hol van bekötve vagy végignézni a kábelét, mert szerintem az is lehet, hogy valahol eltört. Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október20, 2015 Megoszt Elküldve Október20, 2015 szia!Szerintem kezdésnek elég kiszedni a rádiót, lehet arra van amúgy is rákötve! a rádió helyén elég sok mindent meg tudsz nézni a kábelezést illetően! És azt kiszedni sem nehéz! Milyen fejegységed van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Október20, 2015 Megoszt Elküldve Október20, 2015 Szia,Köszi a választ, de már túl vagyok rajta. Neki álltam, kiszedtem a rádiót, a klíma vezérlőt, a rádió feletti díszcsíkot és már meg is van amit akartam :) Ahogy sejtettem, a kihangosítónak volt egy kis kontakt hibája. Szóval ez kipipálva. Amire szükségem lenne, az egy első lökhárító alatt lévő jobb oldali koptató :) Ebben tud valaki segíteni? Bontóban még nem találtam, újonnan meg 16.000Ft, még nem akarom megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csomyy Elküldve Január21, 2016 Megoszt Elküldve Január21, 2016 On 2015. 10. 10. at 19:12, Invaited írta: Sziasztok, Tudna abban valaki segíteni, hogy egy 2008-as C-Vectrának, hogy lehet szétszedni úgy a műszerfalát, hogy az később is összerakható legyen és sértetlen? Van benne egy Parrot kihangosító, ami nem működik, valszeg nem kap feszültséget, mert nem is világít, telefon sem találja. Meg szeretném keresni, hogy hol van bekötve vagy végignézni a kábelét, mert szerintem az is lehet, hogy valahol eltört. Előre is köszi a segítséget! Csak hogy válasz is legyen a kérdésedre, hátha valakinek jól jön. Első lépés a díszcsíkok leszedése. Csak bepattintós módon van rögzítve, erős kézzel vagy kíméletes szerszámmal egyenesen hátrafelé lekell pattintani, a bal oldalt a világítás kapcsoló felettit is ugyanúgy. A műszerfal aljához a kesztyűtartó és a kormány alatti rész lebontásával férhetsz hozzá. A művelet igazából magától értetődő. Kinyitod a kesztyűtartót és kiszeded a látható csavarokat. Torx 4-6mm körüli fekete csavarok, 5-6 darab a kesztyűtartó körül. Lejön egyben az egész tartó, ajtóstul mindenestül. Érdemes a felső középső csavart a végére hagyni, így nem esik le és az utolsó csavar sem szakít szét semmit, mikor ráterhel az egész kesztyűtartó. Itt férhetsz hozzá a légkondi ventilátorhoz is. A kormány alatti rész is ugyanilyen magától értetődő egyetlen kivétellel. A világítás kapcsoló alatt is van egy csavar. A világítás kapcsolót a forgató gomb benyomásával lehet kioldani a műszerfalból. Ez után kicsúszik kifele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Január25, 2016 Megoszt Elküldve Január25, 2016 Köszönjük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invaited Elküldve Január30, 2016 Megoszt Elküldve Január30, 2016 Sziasztok, 2008-as C Vectrához nem tud valaki első lökhárító alá jobb oldali koptató lemezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
HardTrance Elküldve Május14, 2016 Megoszt Elküldve Május14, 2016 Sziasztok! Keresek Vectra C, Signum műszerfal tároló rekeszt, hátha van valakinek, köszi előre is Már találtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacagány Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 (edited) Hello, Vectra C 2002-nél hogyan lehet állítani a csomgatérfedél hátradőlését? Nálam extrém módon hátracsapódik, így a hátsó szélvédőt majdnem kicsapja. Már teleszkópot is cseréltem rajta, de (csak) nem az volt a probléma. Fotók itt: Módosítva Május19, 2016 : Lacagány Link to comment Megosztás: More sharing options...
kullarbalazs Elküldve Október10, 2016 Megoszt Elküldve Október10, 2016 Sziasztok! 2006-os Vectra csomagtartó gázrugót szeretnék cserélni. Jelenleg kulcsról vezérelhető a csomagtér nyitása és zárása is. Mindegy, hogy milyen gázrugót veszek? Vagy valami speciális kell hozzá? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya47 Elküldve Január13, 2019 Megoszt Elküldve Január13, 2019 On 2015. 04. 05. at 10:05, forumadmin írta: Utastérrel,belsőtérrel kapcsolatos kérdések. Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. C Vectra tuajdonos lettem. 2.0 turbo benzines. 2004 -es évj. Angol. Olyan kérésem volna hogy csak rádiót tudok hallgatni mert nincs CD Lejátszó benne. Rakok képet és szeretnék kérni valakitől infót hogy alul mi az a kis ajtó amit ki lehet nyitni. Valamit oda be lehet tenni csak nem tudom mit. RDM gomb is van mellette. Köszönöm szépen a segítséget ha tud valaki valamit írjon. Üdvözlettel : Péter De nem tudom feltölteni a telómról a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya9 Elküldve Április22, 2019 Megoszt Elküldve Április22, 2019 Sziasztok! Vectra c 2.2 direct-ben a műszerfal jobb oldalán kesztyűtartó felől,indításkor,leállítás után,vagy fűtés,klíma bekapcsolásakor,illetve fűtés funkció váltásakor kerregő,kattogó hang hallatszik,ez természetes,vagy valami állító motor kezd behányni? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wolf91 Elküldve Június25, 2019 Megoszt Elküldve Június25, 2019 Hali, van aki szedte már ki a klíma evaporátort(elpárologtatót)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts