Walley29 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Sziasztok. Vettem egy ilyen kütyüt . Mond ez valakinek valamit hogy C14SE ? Ez egy Corsa 1,4 Joy Ez olyan mocis mint a Corsa Si ? Mert azt mondták . Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Sziasztok. Vettem egy ilyen kütyüt . Mond ez valakinek valamit hogy C14SE ? Ez egy Corsa 1,4 Joy Ez olyan mocis mint a Corsa Si ? Mert azt mondták . Annyira nem bonyolult az Opel motorkód-magyarázata, hogy ne mondjon semmit. :lol: Ez az erősebbik 1,4 8V motorja az Opelnek, 60kw/82LE-s hengerenkénti befecsis ha minden igaz, és Astrába is szerelték. A Corsa Si az nem 16szelepes volt véletlen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Annyira nem bonyolult az Opel motorkód-magyarázata, hogy ne mondjon semmit. :lol: Ez az erősebbik 1,4 8V motorja az Opelnek, 60kw/82LE-s hengerenkénti befecsis ha minden igaz, és Astrába is szerelték. A Corsa Si az nem 16szelepes volt véletlen? Szerintem egy motorról van szó. Asszem az Si felirat a kocsi hátuljára került, a motorkód pedig SE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Szerintem egy motorról van szó. Asszem az Si felirat a kocsi hátuljára került, a motorkód pedig SE. Én arra gondoltam, hogy volt egy még erősebb 1,4-es motor is (1,4i 16V 90LE, ami a Tigrákban is volt, motorkódot sajna nemtom), nem csak azokra raktak Si feliratot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 X14XE, ez van nekem is. De ezekre meg az 1.4 16V felirat jellemző. Én úgytom hogy 1.4 8V 82 paci és 1.6 8V 100 paci hátán volt az Si felirat. De ezen nem fogunk összeveszni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 azért ez a csevej nem kimondottan ide tartozik :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oscarino Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Hola! nemrég vettem egy 8 éves Corsat, 80e kilometerrel(elso autom!! :lol:). 40-nel volt benne cserelve a vezermuszij, es a Maxabonal azt mondjak, hogy 40e kilometerekkent esedekes, ugyhogy megint cserelni kellene valami horribilis osszegert. Ez tenyleg igy van, vagy csak szopatnak?? Masik kerdesem, hogy tudtok-e mondani nehany olyan szervizt, ahova erdemes hordani. elore is koszonom az infokat. o. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 pontosan milyen motor van benne? nekem azt írja, hogy 60.000km vagy 48 hó következő 120.000 km vagy 96 hó.. (C14NZ, vagy C14SE) :wink: ez egy olyan művelet, amin nem szabad spórolni -szerintem- mert nagyobb kárt okozhat, mint amennyibe kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
oscarino Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 foggggalmam sincs.. csak azt tudom, hogy 1.4-es, 60 LE. ebbol nem derul ki? vagy hol nezhetem meg? X14XE van a forgalmiba irva mint motortipus. pontosan milyen motor van benne? nekem azt írja, hogy 60.000km vagy 48 hó következő 120.000 km vagy 96 hó.. (C14NZ, vagy C14SE) :wink: ez egy olyan művelet, amin nem szabad spórolni -szerintem- mert nagyobb kárt okozhat, mint amennyibe kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ugyanez as szervízintervallum érvényes az X motorkódra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Öhm... Kis zavar van. Az x14XE az 16 szelep 90 ló. A C14NZ az 8 szelep 60 ló. Nézd meg légyszíves a motorszám első 5-6 karakterét, abból kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oscarino Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 es ezt hol irja? hol lehet errol hivatalos adatot talalni?? ugyanez érvényes arra is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oscarino Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 igazad van, bocs, 90LE van benne. a x14xe az tuti, itt van elottem a forgalmin. Öhm... Kis zavar van. Az x14XE az 16 szelep 90 ló. A C14NZ az 8 szelep 60 ló. Nézd meg légyszíves a motorszám első 5-6 karakterét, abból kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 es ezt hol irja? hol lehet errol hivatalos adatot talalni?? Autodata 2004 CD ezt írta... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
The HOOL Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Megbízhatóan dolgozó, jó szervízt Budapesten tudtok ajánlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Megbízhatóan dolgozó, jó szervízt Budapesten tudtok ajánlani? naaaaaaaa. elég egyszer...... jóóóóóóóó???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
The HOOL Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ok! Bocsi! :oops: Csak nem láttam elsőnek, hogy van külön Szervízes Topic is! Még 1x bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 igazad van, bocs, 90LE van benne. a x14xe az tuti, itt van elottem a forgalmin. Sziasztok,eléggé zavaros a dolog de talán legegyszerübben 1.6-os benzinesig 60000km-4-év kivéve G-asztra 2003-tól.ha 8-szelepes akkor 120000km.de szerintem 90-nél cserélni kel. ennél bövebben motorkód évjárat és tipus után tudok mondani. üdv.fecó Link to comment Megosztás: More sharing options...
1peti Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Sziasztok! Vettem 1 Corsa Combo -t 1.7 sima szívó diesel motorral. A forgalmi szerint a motorszám 646000. Milyen motor lehet ez, semmmilyen betűkódja nincs. 1686 ccm. Talán isuzu? Köszi a válaszokat Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Sziasztok! Vettem 1 Corsa Combo -t 1.7 sima szívó diesel motorral. A forgalmi szerint a motorszám 646000. Milyen motor lehet ez, semmmilyen betűkódja nincs. 1686 ccm. Talán isuzu? Köszi a válaszokat Peti A sima szívó diesel motor nem lehet Isuzu, mivel az turbós! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 A sima szívó diesel motor nem lehet Isuzu, mivel az turbós! :wink: nem nem.... az X17D motor, ami isuzu, és nem irják elé a motorkódot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1peti Elküldve Július11, 2005 Megoszt Elküldve Július11, 2005 nem nem.... az X17D motor, ami isuzu, és nem irják elé a motorkódot.... Sziasztok! Már csak az érdekelne ,hogy a blokkon hol keressem a számot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
András555 Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Sziasztok! Kéne némi segitség! Van egy Opel corsám B-és 1995-ös. Beszart az alapjárati motor. 1. Milyen árba van egy új alapjárati motor? 2. Hol lehetne azt olcson beszerezni? 3. Tud valaki egy olyan programot gépre amilyen az autos boltokba van? Hogy megtudjam nézni hogy milyen alkatrész milyen árba van. Elöre is köszi a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Sziasztok! Kéne némi segitség! Van egy Opel corsám B-és 1995-ös. Beszart az alapjárati motor. 1. Milyen árba van egy új alapjárati motor? 2. Hol lehetne azt olcson beszerezni? 3. Tud valaki egy olyan programot gépre amilyen az autos boltokba van? Hogy megtudjam nézni hogy milyen alkatrész milyen árba van. Elöre is köszi a segitséget. Az alkatrészár boltfüggő, nem egységáras.Nézelődni kell.De nem olcsóság.Amúgy ha jól tudom, a pesti cartársak a Csergőben szokták ezeket a dolgaikat intézni. www.csergoe.hu ha jól írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Sziasztok! Kéne némi segitség! Van egy Opel corsám B-és 1995-ös. Beszart az alapjárati motor. 1. Milyen árba van egy új alapjárati motor? 2. Hol lehetne azt olcson beszerezni? 3. Tud valaki egy olyan programot gépre amilyen az autos boltokba van? Hogy megtudjam nézni hogy milyen alkatrész milyen árba van. Elöre is köszi a segitséget. bunkó voltam, töröltem a hozzászólásomat.... Bocsánat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts