mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Gyakorlatilag egész eddigi léte alatt 2-3 km-eket futkosott,gyakran indítgatva naponta.... Hosszabb túrák lettek eszközölve ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Egy motorkód változatlanaul sokat segítene. :wink: Ez az ellustulás inkább a 16szelepesekre jellemző, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli999 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Egy motorkód változatlanaul sokat segítene. :wink: Ez az ellustulás inkább a 16szelepesekre jellemző, ha jól tudom. Ok!Holnap megnézem,és elküldöm a motorkódot! Hosszab túra: kb 200 km. De húzatás,pörgetés nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 baráttől lett megvéve. a legtöbb esetben az basz át a legjobban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Sziasztok! Van egy 10 éves Opelünk, amiben 35.000 km van,szal kímélték. Viszont 100-on bekapja a 6-6.5 -et,ami túlzás! . akurvaanyát 6 litert százon?? :shock: mit vársz egy egykettestől? 2 litert? gyenge motor,45 lóerő, nehéz kaszni. ennél nem fogyasztanak ezek kevesebbet.... :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Viszont 100-on bekapja a 6-6.5 -et,ami túlzás! Szerintem ez a mennyiség egy elég elfogadható érték!Ha 1.7D lenne, akkor talán azt mondanám, hogy lehet, hogy talán egy kicsit sok.De ha benyás, akkor nyugodtan tedd össze a két kezed, mert ha az átlagfogyi ennyi,akkor az egy király gép!Ha még 16V is, akkor aztán végképp reális lenne, de csak hosszútávon.Rövidtávon ezek a mocik nem tudják produkálni ezt a fogyasztást.Talán csak a TD-k.Utóbbiban azért nem vagyok biztos, de a benzines szakaszban igen. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 95 ben nem volt 16v csak 1.2i, ami vagy C12NZ 45LE vagy X12SZ ami 41LE!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 95 ben nem volt 16v csak 1.2i, ami vagy C12NZ 45LE vagy X12SZ ami 41LE!!! Ennek tekintetében a fogyasztása tökéletes.SZtem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 én is ezt mondtam :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nekünk az off Puntonk is 1.2 16V na az 8-9 között eszik... Szóval a 6-6.5 egy, egy kettestől nagyon jó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nekünk az off Puntonk is 1.2 16V na az 8-9 között eszik... Nálad vagy Szandinál? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Nálad vagy Szandinál? :D Szandinál természetesen. :wink: Antinál még egy TD is megenné azt a 10-11L-t! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ret Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nekem 94-es 1.2-esem van, és bizony megeszi a 8-8.5-t városban, pályán meg a 7-t, úgyhogy a 6.5 isteni fogyasztás! Mellesleg az azért érdekelne, hogy ha esetleg egyszer sokalni kezdem ezt a mennyiséget, mit érdemes átnézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nekem 94-es 1.2-esem van, és bizony megeszi a 8-8.5-t városban, pályán meg a 7-t, úgyhogy a 6.5 isteni fogyasztás! Mellesleg az azért érdekelne, hogy ha esetleg egyszer sokalni kezdem ezt a mennyiséget, mit érdemes átnézni! A használtautó szakasz Diesel részlegét! :roll: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 A használtautó szakasz Diesel részlegét! :roll: :lol: :D Ez megint 1 de szép hozzászólás volt tőled :lol: Ezeket hanyagolhatnád tánnnnnnnnnnnnnnnn :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nem úgy gondoltam teeeeeee! :lol: :D :lol: De adott, egy 11 éves 1.2-es Corsa.Ugye a mocija csodákra nem képes ,de a viágból kimegy, ha nincs zaklatva.A városi fogyija sztem teljesen jó, figyelembe véve a ccm-t, a súlyt, adott esetben a futott kilómétert, és a járgány súlyát.Bár, sztem a városon kívüli fogyit még lentebb is lehet vinni, de akkor nem gyorsítasz 80km/h fölé. Ezért mertem megemlíteni, hogy mivel ennek a mocinak ilyenek a fogyasztási paraméterei, esetleg egy Diesel kevesebbet enne. Na ERRE akartam utalni én, de sztem nem bántó módon.Sztem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Hát nem volt egy korrekt válasz, de nekem azért tetszett. :lol: :D Mellesleg nekem azt mondták, hogy sokmindent ilyenkor nem lehet csinálni, tehát, ahogy warwolf mondta, idősebb az autó, ennyit eszik és sajna ez van. Az én 8x-es Unom 1.0-es evett 9 litert! Csak úgy figyeltem. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nem úgy gondoltam teeeeeee! :lol: :D :lol: De adott, egy 11 éves 1.2-es Corsa.Ugye a mocija csodákra nem képes ,de a viágból kimegy, ha nincs zaklatva.A városi fogyija sztem teljesen jó, figyelembe véve a ccm-t, a súlyt, adott esetben a futott kilómétert, és a járgány súlyát.Bár, sztem a városon kívüli fogyit még lentebb is lehet vinni, de akkor nem gyorsítasz 80km/h fölé. Ezért mertem megemlíteni, hogy mivel ennek a mocinak ilyenek a fogyasztási paraméterei, esetleg egy Diesel kevesebbet enne. Na ERRE akartam utalni én, de sztem nem bántó módon.Sztem. :roll: Nehéz lett volna elsőre is ilyet írni ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nehéz lett volna elsőre is ilyet írni ? :wink: :oops: :lol: :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ret Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Akkor vegyük azt az esetet,ha esetleg elkezdene felkúszni a fogyasztás! Magyarul mi okozhat fogyasztásemelkedést! Tudom, 200 kg-s anyós a hátsóülésen vagy aranyrudak a csomagtartóban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Akkor vegyük azt az esetet,ha esetleg elkezdene felkúszni a fogyasztás! Magyarul mi okozhat fogyasztásemelkedést! Tudom, 200 kg-s anyós a hátsóülésen vagy aranyrudak a csomagtartóban... :lol: Egy motorkódot please, mert így nem vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 x12xe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 x12xe? Az kicsit fiatalka lenne.Uhuhu múltkor említett kettőt, de....... Mikor volt az már! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 igazad van 94es ezt nem is néztem.... c12se :?: :lol: hengerenkénti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 igazad van 94es ezt nem is néztem.... c12se :?: :lol: hengerenkénti :D Vagy NZ.De hát annál többletfogyit, hát nem tudom.Nem vágom.Az egy egyszerű kis moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts