ROLÓ Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Volt e már valakinek gondja a kormányművel? Kollegám C Corsája furcsa zörrenő hangokat ad alulról a kormány-padlólemez-tűzfal találkozásánál, az útegyenetlenségeknél, áthajtáskor hallatszik. Halottam én is, hogy volt típushiba ezeknél a corsáknál, de létezik hozzá jav. készlet amivel orvosolható a jelenség. A kérdésem az lenne, hogy találkozott e már valaki ilyennel, esetleg javított e ilyet és tudja mi szokott lenni a probléma, mit hol kell cserélni benne? A kormány csendesen és könnyen jár, de ez a csörrenés nagyon zavaró.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 igen, volt baj ezekkel... lehet kapni felujitó készletet, de asszem ez házilag nem kivitelezhető, mert emékeim szerint célszerszám kell hozzá... márkaszervizben olyan 40-50 körül van a felujitás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 :D lehúz, mert megcsinálja, és fizetni kell érte?? jó gondolat. a szemét ;) Ne menjünk bele ebbe,mert óriási vita lesz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szakallasa Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 sziasztok! Megakadtam...meg a Corsám is.Szóval szert tettem 1 motorhibás (láncugrott)12v Corsára,motorcsere(X10XE,1998) megtörtént-minden szép és jó....lenne.Rögtön indítás után kb.1-2 másodperc után azonban a motor leáll.Ha félgázon indítok akkor 1-2 sec félgázon aztán leáll.Ha fullgázzal indítok akkor 1-2 sec fullgáz aztán leáll.Ha indítósprayt nyomok akkor addig megy a motor míg a nyomom a sprayt-hibátlanul...Nagyon úgy tűnik hogy valami indítás után letiltja az üzemag-ellátást.... Valakinek ötlete hogy mi lehet ez?? blink.gif wacko.gif Előre is örök hála! Udv!Nagyon kene vmi otlet -Lehet ez EGR? Koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Udv!Nagyon kene vmi otlet -Lehet ez EGR? Koszi Akkor lenne motorkontrol lámpád.De korábban hasonló hibával immobiliser gond és volt motorvezélrő csere.Rá kellene tenni TECH-re, hogy mit dob ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szakallasa Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Akkor lenne motorkontrol lámpád.De korábban hasonló hibával immobiliser gond és volt motorvezélrő csere.Rá kellene tenni TECH-re, hogy mit dob ki. Motorkontrol lampa nincs,immobiliser nem hiszem mert akkor be se roffenne... az injektorhidon a szelepet ha megnyomom mennyire kell priccelni a benzinnek?Mert ez epp csak hogy kop 1 3centiset... koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Corsa B '96 -nál lehet e cserélni vagy javítani valahogy a hátsó ablakfűtés szálait, mert meg van szakadva és nem kap áramot?! Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Corsa B '96 -nál lehet e cserélni vagy javítani valahogy a hátsó ablakfűtés szálait, mert meg van szakadva és nem kap áramot?! Köszi előre is! G. Létezik erre javítóstift, tulajdonképpen egy festék, olyasmi dobozban van mint egy körömlakk, ezzel óvatosan kihúzva a szálakat elvileg javítható. Legutóbb a Homasitában láttam ilyet. Sajna nekem sem működik a hátsóablakfűtésem (illetve 4 szál igen, a többi meg van szakadva :lol: ), de nálam ez a javítás nem járható út a fólia miatt, azt meg nem akarom leszedni ezért, úgyhogy marad a bosszankodás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Köszönöm szépen a segítséget! Nekem szerencsére nincs fólia :lol: Köszi mégegyszer! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha az öv nem megy vissza csak erős segítség után, akkor mi lehet a gond? Mi mehetett tönkre? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha az öv nem megy vissza csak erős segítség után, akkor mi lehet a gond? Mi mehetett tönkre? Köszi! G. Az autómatája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 És azt lehet javítani, vagy venni kell másikat? Az az övfeszítő patron ami az ülés alatt van, vagy az amire feltekeredik az öv? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 És azt lehet javítani, vagy venni kell másikat? Az az övfeszítő patron ami az ülés alatt van, vagy az amire feltekeredik az öv? Köszi! G. A patron az pirotechnikai övfeszítő szerkezet része és az csak megfelelő szögben ért megfelelő erősségű ütközéskor gyújt be és "belehúz" az űlésbe az öv..... Ami téged érint az a rugós mechanizmusa az öv visszacsévélő szerkezetnek, az pedig csere.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 A fűtőszál javító tökéletes volt! Most már rendesen kilátok és nem kell majd kaprigálni a hátsó ablakot! :-) Köszi a tippet még1x! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Helló! Az lenne a kérdésem, hogy a termosztát cseréléséhez le kell szedni a vezérműszíjat? (Corsa B '96 X14SZ) Köszönöm! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Helló! Az lenne a kérdésem, hogy a termosztát cseréléséhez le kell szedni a vezérműszíjat? (Corsa B '96 X14SZ) Köszönöm! G. Ahhoz nem. A termosztát a hűtő és a motor között van. A vízpumpánál kell a vezérlést leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolbo Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 A haveromnak bejött! Sikerült megoldania a Corsán a holland Koltec-Necam autógázrendszerének a problémáját. Ő nagyon elégedett a mesterrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Helló! Az lenne a kérdésem, hogy a termosztát cseréléséhez le kell szedni a vezérműszíjat? (Corsa B '96 X14SZ) Köszönöm! G. igen, le kell szedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy cserélt-e már valaki kilóméter spirált B Corsa-ban? Én kicseréltem, de valami furcsa, daráló hangot ad azóta a km óra. Tapasztalt már valaki ilyet? Esetleg tudja valaki, miért lehet ez? Mondtak olyat, hogy azért, mert nem gyári! Igaz lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy cserélt-e már valaki kilóméter spirált B Corsa-ban? Én kicseréltem, de valami furcsa, daráló hangot ad azóta a km óra. Tapasztalt már valaki ilyet? Esetleg tudja valaki, miért lehet ez? Mondtak olyat, hogy azért, mert nem gyári! Igaz lehet ez? Az egészet cserélted? Mert van olyan,ami kétrészes. Utángyárott?Mert lehet adtál a szarnak egy pofont. Azért nézd még meg,hogy helyén van-e rendessen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Cseréltem az egészet! Utángyártott! Ezért kérdezem, hogy az nem jó? Mert azt mondták, hogy azért ilyen, mert nem gyári! Ez igaz? Egyébként rendesen működik, csak hangja van! Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Utángyártott! Ezért kérdezem, hogy az nem jó? Mert azt mondták, hogy azért ilyen, mert nem gyári! Ez igaz? Sajnos az ugy az ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy néha-néha menet közben megakad a kilóméter mutató! Mondjuk megyek 70-80 km -t és egyszer csak megakad mondjuk 60 -nál és nem mozdul! Utána kicsit leesik 40 -re és ott marad! Mi lehet a gond? Rossz az egész óra? Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
macy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 sziasztok nem reg vetem egy corsat 2002 kozbe csinal egy olyant h mikor inditanam nem mukodik semi a muszerfalon es nem indul de a radio, ablak, stb az mukodik. Ha fel nyitom a motorhaztetot es le csapom akkor mar minden mukodik normalisan. Volt szervizben es ok sem tudtak segiteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy néha-néha menet közben megakad a kilóméter mutató! Mondjuk megyek 70-80 km -t és egyszer csak megakad mondjuk 60 -nál és nem mozdul! Utána kicsit leesik 40 -re és ott marad! Mi lehet a gond? Rossz az egész óra? Köszi előre is! G. Kmóra bowden csere!Csakis gyárit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts