uhuhu Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 nincsen olyan.... azért nincsen, mert ha lenne ilyen, és te nem vagy megelégedve, akkor azt mondanád, hogy az a dolgozó lány opelklub ajánlotta, és mekkora szar... amugy vagyunk egy páran szervizesek, akik szivesen segitünk, de nem szivesen ajánlounk senkit.... legfeljebb megemlitjük, hogy ki tud további segitséget nyujtani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 nincsen olyan.... azért nincsen, mert ha lenne ilyen, és te nem vagy megelégedve, akkor azt mondanád, hogy az a rosszlány opelklub ajánlotta, és mekkora szar... amugy vagyunk egy páran szervizesek, akik szivesen segitünk, de nem szivesen ajánlounk senkit.... legfeljebb megemlitjük, hogy ki tud további segitséget nyujtani... :lol: Váltótémában keresek budapesti istentcsászárt. Meg olyan helyet is, ahol vizsgára készítenek fel korrektül. Jöhet priviben is :lol: Ezer köszönet Link to comment Megosztás: More sharing options...
edelboyx12xe Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Segítség!!!!! Van egy X12XE corsa B-m 99-es, (12, 16V)szenvedésem rövid története : -másfél éve megvettem(72000km), olaj+szűrő. és levegőszűrő csere -elkezdett dedogni, és rángatni, a szerelő a gyári(!) benzinszűrőt cserélte ki -nem ment a kocsi, villogott a sárga lámpa:-) Lambda(vagy mittudoménhogyírják)szonda szálszakadás hiba, csere.. Kicsit javult az állapot..... de akkor se ment úgy ahogy kellene... -felkerült a powerfull sportdob, eközben kiderült, hogy a szentlélek tartja fennt a középdobomat...... -amikor megrendeltem a gyári BOSAL dobot, ami csak erre a típusra jó (állítólag), kiderült, hogy mégsem…. -A rendszer ami alatta van elvileg egy 1,4-é volt… most már a gyári1,2-től „kicsit” eltérő majdnem átmenőcső van rajta… Soksok szerelgetés után kiderült, hogy azért nem megy mert a légtömegmérő szar… Csere Még mindig nem ment…. Kiderült, hogy EGR szelep (Exhoust gas recirculation valve) Takarítás, de aztán csere…… A kocsi most már megy….de nem 100%-os.. a bajom a következő : Hidegen ha beindítom ugrál az alapjárat (ingadozik) és gázra fullad….. ez elmúlik, ha meleg… viszont nagy a gázreakció idő…, és ha nem pörgetem, akkor melegen is fullad… Holnap megyek OPEL SERVICE-be diagnosztikára..mi lehet a baja….SEGÍTSETEK!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 lécci ne ird be minden oldalra ugyanazt.... erre igy interneten keresztül nehéz bármit is mondani. főképp hogy a szakik még müszerrel se tudjákl, hogy mi a abaja... légtömegmérő tud ilyen hibát produkálni... a te autódba közel 100.000 ft a légtömegmérő. asszem olyan 92 körül van. én utoljára a feléért szeretem, de nem könnyü olcson ilyet szerezni... de ez nem biztos, ez csak egy tippppp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
edelboyx12xe Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 ja -ja.... csak én voltam hülye és azért került fel kétszer... Szóval a légtömegmérő cserélve is lett......45ezerbe fájt számla nélkül, de én bontottam ki..... A szerelő már annyira nem tudott mit kezdeni a verdával, hogy szerzett még egy x12xe-t, és cserélgette az alkatrészeket... így jött rá, hogy a légt.mérő a hunyó....Aztán mikor beledobtuk az újjat, akkor "megjegyezte", hogy kicsit jobban pörgött a másikkal... Na ezért megyek holnap hivatalos servicébe... Szerinted jó döntés? :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 Jobban pörgött??? Ez sztem relatív.Mindenesetre egy TECHes bemérés nem fog ártani neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommy.j Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Sziasztok! Tegnap jártam Árpinál Lakitelken. A következők voltak az autom problémái: CO 5.0 körül járt alapjáraton (helyes: 0.01-0.5) ha jól tudom. Elektronika nem szabályozta a keveréket állandóan, csak dús volt (helyes: szegény-dús és ez váltakozik folyamatossan). Hát ez nálam nem váltakozott. Légtömegmérő csere (jó árba megszámította Bosch). Légszűrő csere. (nem nagy tétel) Hát a fizetésem kevesebb mint felét sikerült otthagynom. De meglett a zöldkártyám (miután beállította a keverékképzést) jövő héten viszem műszakira (féltengely szimering cserék meg miegymás) ott kell hagynni a gépet 2 napra ÁÁÁÁÁ! Egyenlőre a korábban írt megtorpanás megszünt. Kíváncsi (inkább nem) leszek mikor jön elő újra! Hát röviden ennyi! Köszönöm a segítséget az úgy gondolom megfelelő szakember megtalálásához. Nekem míg meglesz az autom ez lesz a hivatalos szervizem :lol: Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Örülök, hogy segíteni tudtam!Pardon, tudtunk! :lol: Ha esetleg lenne időd pénteken, 19:30-kor fogunk találkozni a Centrum Parkolóban a szokásos minimeatre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommy.j Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Örülök, hogy segíteni tudtam!Pardon, tudtunk! :lol: Ha esetleg lenne időd pénteken, 19:30-kor fogunk találkozni a Centrum Parkolóban a szokásos minimeatre. :lol: Hát egy 1.0 12V Corsának nem hiszem van ott helye. Igazi BÜNTETŐ autó! Ja és a javítás után már 155-el is ment a Corsa; csak a 44-esen dolgozó lány nagy volt a forgalom és mindig lassítani kellett! Ez ám a királyság! (idáig 140 volt a vége) Óra szerint. Még1szer kössz! :lol: Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Hát egy 1.0 12V Corsának nem hiszem van ott helye. Igazi BÜNTETŐ autó! Ja és a javítás után már 155-el is ment a Corsa; csak a 44-esen dolgozó lány nagy volt a forgalom és mindig lassítani kellett! Ez ám a királyság! (idáig 140 volt a vége) Óra szerint. Még1szer kössz! :lol: Tamás Hogy a helye.Hm.Nézz át a kecskeméti topicba.Ha klubtag lennél, te lennél a 4. benzines a sexcióban!A többi mind olajkájha! :lol: De ez itt már erősen OFF. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommy.j Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Hali! Meglett az autómon a műszaki is. Most már "csak" féltengelyszimeringet kellett cserélni, meg beállították a futóművet. Ill kitisztították a hátsó dobfékeket és felszabályozták. Frankó lett. A megtorpanást tesztelgettem és azóta már nem csinálja. Idáig, csak el ne kiabáljam!!!! :blink: Hali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommy.j Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Sziasztok! Hát sikerült megtörni a Corsámat! Belementem egy előttem állóba (zsiguli). Zsigulinak semmi baja. Nekem: sérült a hűtőmaszkom (széttört a gec*be), benyomódott a lámpa DE NEM tört (még működik), meg a műanyag lökhárító sérült. Azt nem tudom hogy lett, de a motorháztető nincs szintbe a többi kasztnielemmel. Gondolom a felfogatásnál deformálódhatott. Fényezése MINIMÁLIST sérült. Hétfőn elmegyek egy karosszériáshoz akivel megpróbálom a lampát kiszedni, meg megnézetem a motorháztetőt. Hát ennyi! Most lépek bulizni. Holnap felnézek! Ciao! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Sziasztok! Hát sikerült megtörni a Corsámat! Belementem egy előttem állóba (zsiguli). Zsigulinak semmi baja. Nekem: sérült a hűtőmaszkom (széttört a gec*be), benyomódott a lámpa DE NEM tört (még működik), meg a műanyag lökhárító sérült. Azt nem tudom hogy lett, de a motorháztető nincs szintbe a többi kasztnielemmel. Gondolom a felfogatásnál deformálódhatott. Fényezése MINIMÁLIST sérült. Hétfőn elmegyek egy karosszériáshoz akivel megpróbálom a lampát kiszedni, meg megnézetem a motorháztetőt. Hát ennyi! Most lépek bulizni. Holnap felnézek! Ciao! Tanulság: követési távolságot betartani, okosan száguldozni.Cuccost a gépedhez találsz ami kell, a Csóka utcán a bontóban.A városban a legolcsóbbak. + p.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommy.j Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Tanulság: követési távolságot betartani, okosan száguldozni.Cuccost a gépedhez találsz ami kell, a Csóka utcán a bontóban.A városban a legolcsóbbak. + p.ü. ment. Szia! Köszi a segítséget! Ma majd benézek ide! NEM VOLT SZÁGOLDUZÁS! Ott volt asszony(jelölt) is. A követési távolságot is betartottam, csak hogy is mondjam: jön egy busz ami kb 3 másodpercel előtte indult el (lekanyarodtak előtte és megállt, majd elindult) előttem egy zsigulis szeretne felkanyarodni (jobbra kisívbe) arra az útra amin a busz jön; meg sem fordult a fejembe hogy a zsigulis megáll. De mégis. Én meg azt a qrva buszt néztem, hogy még ÉN IS KIFÉRTEM VOLNA ELÉ!!!!! Számomra tanulság: 1, kerülöm a zsigulisokat 2, tudomásul kell venni, vannak bal###### vezetők is (nem magamra gondoltam csak a félreértés elkerülése végett írom ide) 3, jobban oda kell figyelnem az előttem sutázókra! Ciao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Luc84 Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Sziasztok! Új vagyok itt, remélem jó helyre írok. Ma tolatáskor a sötétben nem vettem észre a kiálló ajtókilincset, így sikerült letörni a jobb oldali visszapillantót. :) A kocsi, 97-es B Corsa. Szeretném megkérdezni, hol tudnék venni egyet akár bontott is jó. Akár én is megtudom szerelni? Mennyire bonyolult. Köszi a segítséget előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Sziasztok! Új vagyok itt, remélem jó helyre írok. Ma tolatáskor a sötétben nem vettem észre a kiálló ajtókilincset, így sikerült letörni a jobb oldali visszapillantót. :) A kocsi, 97-es B Corsa. Szeretném megkérdezni, hol tudnék venni egyet akár bontott is jó. Akár én is megtudom szerelni? Mennyire bonyolult. Köszi a segítséget előre is Ha esetleg lehetne tudni, hogy merre vagy fellelhető, akkor bizti lenne tipp.De így.................. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Luc84 Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Ha esetleg lehetne tudni, hogy merre vagy fellelhető, akkor bizti lenne tipp.De így.................. :) Jaj, bocsánat, budapesti vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 www.opelbonto.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Luc84 Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Szigetszentmiklóson lenne 4000/db-ért, de szeretném ha lenne közelebb és/vagy esetleg olcsóbban:) Minden megoldás érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 4.000 nél olcsóbban??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 4.000 nél olcsóbban??? :D Háát ez eléggé AKCIÓS!!! Szerintem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Luc84 Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Oké, akkor nem szóltam :D köszi a segítséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Sziasztok! Elhagytam a hátsó ablaktörlő tövénél lévő, a csavart fedő kis műanyag kupakot. Bontóban próbálkozzak? (opelbonto.hu) Köszi! ccorsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Bontóban próbálkozzak? Inkább mint parkolóban :D Szerintem Astráé ua. Meg a Vectráé is de talán még az Omega Caravané is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 ....Bontóban próbálkozzak? (opelbonto.hu).... Újonnan sem 1 egetrengető tétel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts