Devis Elküldve Április13, 2019 Megoszt Elküldve Április13, 2019 Sziasztok! H Astra, 5 ajtós, motorkód: z16xep. Bal első hangszórót cseréltünk, egy másik gyárit raktunk bele, minden rendben van eddig vele. Viszont a négy (4) ajtókárpit fent, az ablaküvegnél kb kisujjnyira el van válva. Mikor leszedtük a bal első ajtókárpitot a hangszóró csere miatt, láttuk, hogy a kárpit felső része szó szerint el van válva a műanyagtól, amire eredetileg rá volt ragasztva. Ezt mivel lehetne vissza ragasztani, hogy ne álljon el ennyire ? Esztétikailag csúnyácska sajnos így Nézegettem ajtókárpit cserét elég drága darabja. Mit tanácsoltok ? Fontos lenne, köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Április13, 2019 Megoszt Elküldve Április13, 2019 Szia! SikaFlex 552 AT. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve Április14, 2019 Megoszt Elküldve Április14, 2019 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszaby Elküldve Április14, 2019 Megoszt Elküldve Április14, 2019 Sziasztok! Astra H ferde hátú hátsó ülés ülőrészét hogy tudom kiszedni? Találtam két műanyag fogantyút de nem tudom merre mozdítsam... Eltörni meg nem akarom :D Köszi az infókat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
deviance1976 Elküldve Június18, 2019 Megoszt Elküldve Június18, 2019 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nemrég vásároltam egy Opel Astra H. 1.6 benzin, 2009 tipusú autót. Ha nem kötöm be magam, akkor a biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető hang nem szólal meg. Valószínűleg ki van kapcsolva. Hogy tudom visszakapcsolni? Van valami megoldás erre a problémára? Köszönöm a segítséget...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba81 Elküldve Október4, 2019 Megoszt Elküldve Október4, 2019 Sziasztok! Fényre sötétedő belső visszapillantó tükör működése érdekelne ill. hogy hogyan tudnám letesztelni a működését. Van az elején egy LED, annak mikor kell világítania, mert az enyém nem világít még akkor sem ha rá adom a gyújtást. Előre is köszönöm a segítségeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Október4, 2019 Megoszt Elküldve Október4, 2019 Szia! A tükör működéséhez gyújtás pozitív és test szükséges. Csak az alján lévő kör alakú hangulatlámpa világít, az előre és hátra néző lednek tűnő valamik fényérzékelők és a kettő különbségéből tudja a tükör, hogy mikor kell tompítania. Teszt: sötét helységben a tükörlapot erős fénnyel (elemlámpa) megvilágítva pár másodperc alatt lassan besötétedik. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba81 Elküldve Október4, 2019 Megoszt Elküldve Október4, 2019 Szia, Köszi a gyors segítséget, este ki próbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2019 Megoszt Elküldve Október4, 2019 1 órával ezelőtt, koco írta: Szia! A tükör működéséhez gyújtás pozitív és test szükséges. Csak az alján lévő kör alakú hangulatlámpa világít, az előre és hátra néző lednek tűnő valamik fényérzékelők és a kettő különbségéből tudja a tükör, hogy mikor kell tompítania. Teszt: sötét helységben a tükörlapot erős fénnyel (elemlámpa) megvilágítva pár másodperc alatt lassan besötétedik. Üdv 10 perce, csaba81 írta: Szia, Köszi a gyors segítséget, este ki próbálom. Plusz elméletileg a belső világítás felkapcsolása és a rükverc kapcsolása feloldja a sötétítést, már ha be van kötve a belső világítás és a tolatólámpa tápja a tükörhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba81 Elküldve Október13, 2019 Megoszt Elküldve Október13, 2019 Köszönöm, a segítséget. Tökéletesen mükszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisapa63 Elküldve Június14, 2020 Megoszt Elküldve Június14, 2020 On 2019. 04. 14. at 18:46, kszaby írta: Sziasztok! Astra H ferde hátú hátsó ülés ülőrészét hogy tudom kiszedni? Találtam két műanyag fogantyút de nem tudom merre mozdítsam... Eltörni meg nem akarom :D Köszi az infókat Szia! Azt tudom, hogy azokat a füleket előre meghúzva kipattan az ülés elejét tartó pöcök. Ennek ellenére nekem sem sikerült kivenni a hátsó ülést. Én üléshuzat védőt szerettem volna felrakni de egyenlőre még nem sikerült. Neked sikerült valahogy megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomH Elküldve Július1, 2020 Megoszt Elküldve Július1, 2020 Sziasztok! A Caravanhoz elviekben lehet rendelni egy "Cargo-Box" nevű tárolót a csomagtartó szőnyeg alá. Valakinek lenne hozzá GM száma, vagy rendelt már netrőll ilyent? 7zap nem találja. http://www.opelde.net/page-849.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomH Elküldve Július5, 2020 Megoszt Elküldve Július5, 2020 On 2020. 07. 01. at 19:31, TomH írta: Sziasztok! A Caravanhoz elviekben lehet rendelni egy "Cargo-Box" nevű tárolót a csomagtartó szőnyeg alá. Valakinek lenne hozzá GM száma, vagy rendelt már netrőll ilyent? 7zap nem találja. http://www.opelde.net/page-849.html Időközben meglett, de 7zap szerint csak ferdehátúhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Szeptember12, 2020 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2020 Sziasztok! Az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy az ülésem elég rendesen kattog majd nyikorog. Ez a tipikus hiba vagy más lehet? A kattogás miatt kérdezem. Nagyon köszi. G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldopelowner Elküldve December25, 2020 Megoszt Elküldve December25, 2020 Sziasztok, Tudna valaki segíteni abban, hogy H Astra szivargyújtóba hol lehet USB töltőt venni illetve hogy milyet? Mert amiket eddig vettem, mindegyik mozog benne, instabil, kiesik, nem marad meg. Nagyon köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve December25, 2020 Megoszt Elküldve December25, 2020 3 órája, Oldopelowner írta: Sziasztok, Tudna valaki segíteni abban, hogy H Astra szivargyújtóba hol lehet USB töltőt venni illetve hogy milyet? Mert amiket eddig vettem, mindegyik mozog benne, instabil, kiesik, nem marad meg. Nagyon köszönöm. Mini vagy extra mini usb töltőt keress.Van több is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldopelowner Elküldve December25, 2020 Megoszt Elküldve December25, 2020 Efelől nincs kétségem. Csak melyik boltban keressem? Mert eddig nem találtam a szivargyújtóhoz kompatibiliset. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve December29, 2020 Megoszt Elküldve December29, 2020 Szia! Ha szivargyújtós az aljzat, akkor egyik sem lesz jó bele. A sima 12V-os aljzatba viszont bármelyik stabilan megmarad. Próbáld meg valamilyen gyűrűvel kihézagolni, hogy szoros maradjon. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldopelowner Elküldve December29, 2020 Megoszt Elküldve December29, 2020 6 hours ago, koco said: Szia! Ha szivargyújtós az aljzat, akkor egyik sem lesz jó bele. A sima 12V-os aljzatba viszont bármelyik stabilan megmarad. Próbáld meg valamilyen gyűrűvel kihézagolni, hogy szoros maradjon. Üdv Szia Nagyon köszönöm, kipróbálom. Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve December30, 2020 Megoszt Elküldve December30, 2020 Még valami: én nem használom a szivargyújtót cigaretta gyújtásra, emiatt az egészet kicseréltem a gyári 12V-os aljzatra és fedélre (fedél lehet sima műanyag lifegős, fekete műanyag rugós, autó belterével harmonizáló műanyag rugós). Azonban ez így kb.: 4-5 eFt-ba kerül újonnan, bontottan pedig nem kaható külön, mert csak egyszer lehet összerakni, utána szépen már nem lehet kibontani. (Pl.: https://www.ebay.co.uk/c/646062711 itt a tartóval együtt van) Ebben az aljzatban szorosan rögzül minden eszköz. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt5566 Elküldve Január18, 2021 Megoszt Elküldve Január18, 2021 On 2015. 04. 05. at 9:55, forumadmin írta: Utastérrel,belsőtérrel kapcsolatos kérdések válaszok. Sziasztok h astra első ülés allat amit tarttja a ülő szivacsot olyan háló szerű valami. Annak mi lehet a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts