Devis Elküldve December10, 2017 Elküldve December10, 2017 Sziasztok! Sajnos csak most tűnt fel, hogy az egyik "Airbag" ilyen műanyag, vagy mi ez le van törve :/ Lehet ezt cserélni ? Ha igen, hogyan ? Hol lehet ilyent kapni, venni ?
koco Elküldve December10, 2017 Elküldve December10, 2017 Szia! Opelnél lehet kapni, olyan 2000 Ft körül van az ára. Itt tudod kikeresni a cikkszámot: https://opel.7zap.com/hu/car/a04/d/3/1-2/#5, az 5-ös számú alkatrész, de ki kell választani az oldalt és a tető kialakítást. Az oszlop borítást viszont lehet, hogy le kell venni, mert már nincs fogás a letörött darabon.
Devis Elküldve December12, 2017 Elküldve December12, 2017 Szia! Ez a kormány melletti baloldalon van. "Ki kell választani az oldalt" - baloldal. "Ki kell választani a tető kialakítását" - ezt most nem értem Ha le kell venni a borítást, elsősorban a fogás hiánya miatt, nem fog a légzsák kinyitni, kinyílni ? Kicsit félek tőle, hogy megpiszkálnánk, és kinyílna vagy legalábbis kárt okoznánk. De szeretném ezt a csúnyaságot eltüntetni. De ha jól látom ez nem is elérhető már legalábbis azt olvastam mindnél. Autóbontóban nem lehet ilyent találni ?
Sztaricsnaja Elküldve December14, 2017 Elküldve December14, 2017 (edited) On 2017. 12. 13. at 0:56, Devis írta: Szia! Ez a kormány melletti baloldalon van. "Ki kell választani az oldalt" - baloldal. "Ki kell választani a tető kialakítását" - ezt most nem értem Ha le kell venni a borítást, elsősorban a fogás hiánya miatt, nem fog a légzsák kinyitni, kinyílni ? Kicsit félek tőle, hogy megpiszkálnánk, és kinyílna vagy legalábbis kárt okoznánk. De szeretném ezt a csúnyaságot eltüntetni. De ha jól látom ez nem is elérhető már legalábbis azt olvastam mindnél. Autóbontóban nem lehet ilyent találni ? Egy kisebb fogóval megcsippented az eltört részt meghúzod kifelé, és ki kell jönnie a kárpitból. Nem kell levenni a burkolatot. Itt talán tudsz venni. Bár kérdezz rá a boltba (webshopba), mert kép nincs róla. Módosítva December14, 2017 : Sztaricsnaja
koco Elküldve December14, 2017 Elküldve December14, 2017 Szia! Opel márkaszervizbe menj be és kérd az alkatrészes segítségét. Amit ő kérdez, arra tudsz majd válaszolni, a szervizes pedig kikeresi neked. Biztos, hogy nem szűnt meg, maximum másik cikkszámon fut tovább. A borítás levételétől nem kell félni (az A oszlop alatt amúgy is csak a rögzítés egy része van, a légzsák nem ér oda). A légzsák nem fog kinyílni, elég ha a kulcsot kiveszed a gyújtáskapcsolóból. Üdv
konig Elküldve December18, 2017 Elküldve December18, 2017 Sziasztok! Most vettem egy astra h tt-t, két kérdésem lenne: félbőr üléshez létezik külön gyári huzat? sajnos a vezető ülés két helyen is ki van szakadva a bőr részen. Utólagos ülésfűtést hol érdemes berakatni? Köszönöm!
holex Elküldve Január15, 2018 Elküldve Január15, 2018 Sziasztok. Akinek Caravanja van és a csomagtérajtó kárpitja nem műanyag, hanem szövetbevonatú, az tudna nekem róla csinálni egy fényképet? Elakadásjelző háromszög nélkül, mert az érdekelne, hogy hogy van ott rögzítve pontosan a kárpit. Köszönöm előre is.
mpeter82 Elküldve Január18, 2018 Elküldve Január18, 2018 itt látni hogy hogy van: https://auto.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Opel_Astra_H_Kombi_Csomagter_ajto_belso_karpit_burkolat_75252470.htm ha jól emlékszem azok ott egy-egy T20as torx csavarok
Devis Elküldve Január29, 2018 Elküldve Január29, 2018 Sziasztok! Mért van, az, hogy ha a fűtés nem az ablakra van téve, hanem pl lentre, és párásodik az ablak ? Nem megy maxon a fűtés.
zotya975 Elküldve Január29, 2018 Elküldve Január29, 2018 1 órával ezelőtt, Devis írta: Sziasztok! Mért van, az, hogy ha a fűtés nem az ablakra van téve, hanem pl lentre, és párásodik az ablak ? Nem megy maxon a fűtés. Amig hideg az üveg lecsapódik rajta a pára, ha már felmelegszik akkor annyira nem. ha közvetlenül az üvegre van irányítva akkor meg ugye le is szárítja.
Devis Elküldve Január29, 2018 Elküldve Január29, 2018 Azt értem, de azt nem, hogy ha pl a lábra van irányítva, és megy a fűtés, nem kell sok kb 5-10 perc és párásodik az üveg. Ha az ablakra van téve a fűtés, akkor nem párásodik semmi.
Astra555 Elküldve Január30, 2018 Elküldve Január30, 2018 16 órája, Devis írta: Azt értem, de azt nem, hogy ha pl a lábra van irányítva, és megy a fűtés, nem kell sok kb 5-10 perc és párásodik az üveg. Ha az ablakra van téve a fűtés, akkor nem párásodik semmi. Nyilván azért, mert a meleg levegő miatt nem párásodik. Minél melegebb a levegő, annál több vizet tud felvenni. Amikor elkezd hűlni, a víz a hidegebb felületeken csapódik ki, így egyértelmű, hogy az üvegen fog, hiszen ott nincs semmilyen szigetelés, a másik oldalról kaja a hideget. Nálam is szokott a szélvédő alján egy kb. 2-3 cm-es sávban megjelenni pára, de max. ennyi. Ha nálad több, akkor érdemes megnézni, honnan kerülhet víz az autóba. Ellenőrizd le elől, hogy vizes-e a szőnyeg, vagy alatta a kárpit. Esőnél a hangszóróknál szokott befolyni a víz. Azt mondják páramentesítésre jó a macskaalom is zokniba csomagolva.
kezdőkabriós Elküldve Február9, 2018 Elküldve Február9, 2018 On 2018.01.29. at 19:22, Devis írta: Azt értem, de azt nem, hogy ha pl a lábra van irányítva, és megy a fűtés, nem kell sok kb 5-10 perc és párásodik az üveg. Ha az ablakra van téve a fűtés, akkor nem párásodik semmi. Vizes a szőnyeged vagy a padlókárpitod, ha ráfújod a meleg levegőt elkezd párologni belőle a víz aztán a leghidegebb felületen kicsapódik, ahogy azt Astra555 is írta. Ha gumiszőnyeged van akkor alatta van a víz. Szárítsd ki a szőnyeget. Ha nem fagy kint csak hideg van, akkor kapcsold be a klímát. A működő klíma harmatpont alá hűti a bejövő levegőt így abból kicsapódik a víz még az utastéren kívül, aztán ez a száraz levegő átmegy a fűtőradiátorodon, felmelegszik, kitágul és a relatív páratartalma még kisebb lesz. Fagypont alatt viszont nem kapcsol be a klímakompresszor, így ez a megoldás nem működik.
Roberth Elküldve Május20, 2018 Elküldve Május20, 2018 Üdv!Technikai kérdés, az ajtókárpitra a patentot tartó műanyagot mivel érdemes visszaragasztani?Megpróbálok képet felrakni róla!
Roberth Elküldve Május20, 2018 Elküldve Május20, 2018 (edited) Erre gondolok! http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=25420180520_134527.jpg http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=37620180520_134533.jpg Módosítva Május20, 2018 : Roberth
kardos166 Elküldve Június17, 2018 Elküldve Június17, 2018 Üdv.mindenkinek! Eleg essős idönk volt az elmúlt pár nappban,ezáltal a csomagtèr ajtómnál,a tetőkárpiton,a csomagtèrtálcán és ami a kasztni és az ajtó közti vezetékek burkolására szolgáló gumicső alsó csatlakozásánál is. vizes voltMennyi a valószínűsége h ezt a rengeteg vizet ez a cső csatlakozó engedi át? Valakinek esetleg hasonló problémaja volt már? A gumi kéder is valoszinű elvan öregedve mert a csomi ajtó alsó műanyag boritása is mindíg vizes belülről és ott állni is szokott a víz egy kicsit,lehetseges h elöregedett? Tovabbi szép napot mindenkinek
csilok Elküldve Szeptember4, 2018 Elküldve Szeptember4, 2018 (edited) Sziasztok! H Astra kombim van 2011-es és eső után áll egy kis viz a elöl a jobb oldali küszöbön,rendszeresen. A szerelőm szerint több helyről is eljuthat oda,tetősíntől,ajtótömités,és az ablaktömítéstől.Olvastam valami olyasmit hogy a hangszóróknál de azt nem értem..ha van ötlet kérlek írj.Köszönöm Módosítva Szeptember4, 2018 : csilok
Mark716 Elküldve Szeptember9, 2018 Elküldve Szeptember9, 2018 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h tudja-e valaki mi ez a narancssárga háló az ülés alján? Delphi feliratos doboz van előtte. Gyári sport ülés, kartámaszos, deréktámaszos, dönthető ülőlapos. Előre is köszönöm
Devis Elküldve November11, 2018 Elküldve November11, 2018 Sziasztok! Ajándékba kaptam, magyar formába, vagy egyéb más mintában, színben hol tudok ilyent szerezni ?https://kepkuldes.com/images/813c95976f81b434f7c0fe4eb823fe91.png
Andrasirata Elküldve December18, 2018 Elküldve December18, 2018 (edited) Sziasztok! Kiszedtem az autó aljában lévő kárpitot. Ki szeretném takarítani. Ha magasnyomású mosóval átmegyek rajta, akkor a hátulján lévő hangszigetelő szivacs (kicsit gumis) ki fog tudni száradni? Az ülésekkel rémísztgettek, hogy talán tavaszra... 2 nap alatt csont száraz lett mind. A fejtámlákat a kádban mostam délben, mostanra szárazak. De az a padlólemezen lévő gumis szivacs kicsit ilyesztő. Mire számítsak? Próbálom majd nem eláztatni, csak a szőnyeget mosni. 3-4 nap radiátor felett elég lesz vajon? Módosítva December18, 2018 : Andrasirata
Kukacka Elküldve December19, 2018 Elküldve December19, 2018 16 órája, Andrasirata írta: Sziasztok! Kiszedtem az autó aljában lévő kárpitot. Ki szeretném takarítani. Ha magasnyomású mosóval átmegyek rajta, akkor a hátulján lévő hangszigetelő szivacs (kicsit gumis) ki fog tudni száradni? Az ülésekkel rémísztgettek, hogy talán tavaszra... 2 nap alatt csont száraz lett mind. A fejtámlákat a kádban mostam délben, mostanra szárazak. De az a padlólemezen lévő gumis szivacs kicsit ilyesztő. Mire számítsak? Próbálom majd nem eláztatni, csak a szőnyeget mosni. 3-4 nap radiátor felett elég lesz vajon? Igen, kiszárad. Magasnyomású teljesen felesleges, azzal csak bevered mélyebbre a koszt, mikor te kiszedni akarod. Vizes takarítógéppel nekem a beltéri szőnyeg és a csomi az 4-5 óra volt és 4 menet. Plusz ipari mosószer. Utána nyilván amíg erőd bírja le is kell szívni a vizet róla. Utána 2 nap a 40 fokos kánikulában elég is. A gond pont azzal van, hogy azt hiszed száraz. Sajnos nem. Belül nyirkos, mint a habos rész is. Ami utána penészedni fog. Baromi durván. Hacsak nem valami különleges alkalom van, ezeket mindet nyárra halaszd el a legdurvább melegre és kell takkergép is. Odabent télen amiért megint nem szárítanék: pára. Atom penészes lesz minden sarok és párás a szűzmariska is. 1
huggybear Elküldve December31, 2018 Elküldve December31, 2018 Sziasztok! Fórumtársak közül nincs valakinek eladó kartámasza, mert annak idején a rárakott huzat miatt széttört a zár része, így ha felhajtom, akkor a fedél lenyílik, tehát tárolásra alkalmatlan jelenleg, pontosabban korlátozott. Szeretnék venni vagy javítani, de sehol nem találok sajnos. Előre is köszi. G.
majki85 Elküldve Január29, 2019 Elküldve Január29, 2019 Sziasztok! 5sebességes váltógombot szeretnék cserélni, de az istenért nem jön le, tud valaki segíteni, mi a taktika? Köszönöm
kszaby Elküldve Április4, 2019 Elküldve Április4, 2019 Sziasztok! Opel Astra H-nál az első ülések alatt mi lenne az a nyílás? Klíma vagy fűtés? Köszönöm a válaszokat!
csaba66 Elküldve Április4, 2019 Elküldve Április4, 2019 2 órája, kszaby írta: Sziasztok! Opel Astra H-nál az első ülések alatt mi lenne az a nyílás? Klíma vagy fűtés? Köszönöm a válaszokat! Mivel egyebkent ugyanazokat a nyilasokat hasznaljak, feltehetoen az ules alatt sincs maskepp. De ha olyan donto fontossagu a kerdes, akkor ki kell probalni
Recommended Posts