Sztaricsnaja Elküldve Szeptember22, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2016 On 2016. 09. 21. at 8:51, Zsolti25 írta: Nem tudnál küldeni egy ilyen fényképet. Hol lehetne ilyet kapni? Esetleg Ebay? Itt is van. https://cromax.hu/utasterbelsoter/mennyezetre_szerelt_alkatresz/napszemuveg_tarto/napszemuveg_tarto_opel_astra_h_zafira_b_corsa_d_meriva_a_63135 Szinte ingyen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Szeptember23, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2016 11 órája, Sztaricsnaja írta: Itt is van. https://cromax.hu/utasterbelsoter/mennyezetre_szerelt_alkatresz/napszemuveg_tarto/napszemuveg_tarto_opel_astra_h_zafira_b_corsa_d_meriva_a_63135 Szinte ingyen..... Ez rablás, ennyiért DVD lejátszót veszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Szeptember23, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2016 4 órája, kezdőkabriós írta: Ez rablás, ennyiért DVD lejátszót veszek... És abba belefér a napszemüveged? Máshol szerintem van olcsóbban is, nem mindig a cromax a legolcsóbb, de sokszor vannak jó cuccok gombokért. Az enyémhez egy kettőstömegű most kb. 20 ezer. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Szeptember23, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2016 11 órája, kezdőkabriós írta: Ez rablás, ennyiért DVD lejátszót veszek... Itt van bontott. Rá kell kérdezni: http://www.jofogas.hu/budapest/Opel_Astra_H_extra_felszerelesek_54613024.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Szeptember24, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2016 (edited) Módosítva Szeptember26, 2016 : Maybal Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember28, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2016 On 2016. 09. 20. at 18:28, csicsó írta: A gyári szemüvegtarto hova és hogyan van felfogatva? Felraktam a szemüvegtartot,lehet benne tárolni apro dolgokat csak a napszemüvegem nem fér bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomek14726 Elküldve Október3, 2016 Megoszt Elküldve Október3, 2016 Szép napot ! tudtok ajánlani olyan oldalt ahol 5 ajtós Astrához lehet venni méretpontos üléshuzatot?lehetőleg normális minőségben és áron.Köszönet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan5791 Elküldve Október15, 2016 Megoszt Elküldve Október15, 2016 Van egy olyan problémám, hogy 2008 as 1,4 -es H astra GTC - m jobbra kanyarodáskor, nyitott ajtót jelez a műszerfalon a piros visszajelző lámpa kivillan és csipog, hogy nyitva van az ajtó, mi lehet a probléma, a bal oldali ajtó csavarjain kell állítani, vagy valamilyen érzékelőt kell kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kishenceg Elküldve Október15, 2016 Megoszt Elküldve Október15, 2016 (edited) On 2016. 10. 03. at 14:37, Tomek14726 írta: Szép napot ! tudtok ajánlani olyan oldalt ahol 5 ajtós Astrához lehet venni méretpontos üléshuzatot?lehetőleg normális minőségben és áron.Köszönet! mi anno innen rendeltük a G-hez, hibátlan volt: http://uleshuzataruhaz.hu/meretpontos Módosítva Október15, 2016 : Kishenceg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pikta Elküldve Október19, 2016 Megoszt Elküldve Október19, 2016 On 2016. 10. 15. at 7:04, istvan5791 írta: Van egy olyan problémám, hogy 2008 as 1,4 -es H astra GTC - m jobbra kanyarodáskor, nyitott ajtót jelez a műszerfalon a piros visszajelző lámpa kivillan és csipog, hogy nyitva van az ajtó, mi lehet a probléma, a bal oldali ajtó csavarjain kell állítani, vagy valamilyen érzékelőt kell kicserélni? Az ajtóátvezetőben a vezetékek rendben vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 On 2016. 10. 03. at 14:37, Tomek14726 írta: Szép napot ! tudtok ajánlani olyan oldalt ahol 5 ajtós Astrához lehet venni méretpontos üléshuzatot?lehetőleg normális minőségben és áron.Köszönet! Helló! Uleshuzat.eu Innen vettem H és G Astrahoz is, tökéletes, gyári, méretpontos. Üdv. G. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjotr Elküldve Február1, 2017 Megoszt Elküldve Február1, 2017 5 ajtós H Astrába lehet ISOFIX-es gyerekülést rakni? Ha igen, hogy lehet hozzáférrni az ISOFIX rögzítési pontokhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2017 Megoszt Elküldve Február2, 2017 17 órája, pjotr írta: 5 ajtós H Astrába lehet ISOFIX-es gyerekülést rakni? Ha igen, hogy lehet hozzáférrni az ISOFIX rögzítési pontokhoz? Kábé 45 másodpercnél mutatják mit és hol kell keresni: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imre75 Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 Sziasztok, érdeklődnék, hogy Astra H Caravanhoz a FlexOrganizer helyett ki mit használ? Utólag megvenni elég drága és hát az autó vétele után szembesültem én is azzal, hogy minden ide-oda himbilimbizik a hatalmas csomagtartóban. Pl. ilyen olcsó megoldások mennyire működnek? https://www.sdfshop.hu/autofelszereles/rogzites/4cars-csomagrogzito-halo-l-90x35-cm Nagyon szívesen vennék ötleteket. (Egyelőre beraktunk egy összecsukható ládát és abba pakoltam.) Köszi, Imre Link to comment Megosztás: More sharing options...
knappl Elküldve Február27, 2017 Megoszt Elküldve Február27, 2017 Sziasztok! Ferdehátú, műbőr-sportüléses Astra H-ba keresek normális (nem elálló, jól rögzített) üléshuzatot. Nemrég kipróbáltam egy áruházlánc által forgalmazott garnitúrát (12e Ft), de olyan silány volt a minősége és a rögzítése is, hogy teljesen elment a kedvem a további próbálkozásoktól és biztosra szeretnék menni. Várom a tippeket! Köszi! Levi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február27, 2017 Megoszt Elküldve Február27, 2017 5 órája, knappl írta: Sziasztok! Ferdehátú, műbőr-sportüléses Astra H-ba keresek normális (nem elálló, jól rögzített) üléshuzatot. Nemrég kipróbáltam egy áruházlánc által forgalmazott garnitúrát (12e Ft), de olyan silány volt a minősége és a rögzítése is, hogy teljesen elment a kedvem a további próbálkozásoktól és biztosra szeretnék menni. Várom a tippeket! Köszi! Levi Szia! http://uleshuzat.eu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február27, 2017 Megoszt Elküldve Február27, 2017 44 perce, Kombitomi írta: Szia! http://uleshuzat.eu/ Képek alapján szép és biztos a minősége is jó. De ezek közül amivel hajlandó lennék eltakarni a félbőr üléseimet, az 120.000Ft, ami azért nem kevés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február27, 2017 Megoszt Elküldve Február27, 2017 35 perce, Cserenkov írta: Képek alapján szép és biztos a minősége is jó. De ezek közül amivel hajlandó lennék eltakarni a félbőr üléseimet, az 120.000Ft, ami azért nem kevés... Én voltam kint a gyárban, 50km-re lakom tőle, még nem láttam ilyen profin megvarrt üléshuzatot, nem lehet róla megmondani, hogy utólag van ráhúzva az ülésre. Anno én vettem az első G Astrámra 2004-ben "Bagaméri" üléshuzatot (http://www.bagameri-uleshuzat.hu), Opel márkaszervizben lehetet hozzájutni, már akkor 35EFt volt az ára, de köszönő viszonyban nincs a M.A.D.-tól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február28, 2017 Megoszt Elküldve Február28, 2017 Sziasztok! Az A oszlopon végigfutó belső borítást hogyan kell levenni? Csak meghúzom magam felé felülről? Az számít, ha légzsákos? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sztaricsnaja Elküldve Február28, 2017 Megoszt Elküldve Február28, 2017 (edited) 1 óra, Stofl írta: Sziasztok! Az A oszlopon végigfutó belső borítást hogyan kell levenni? Csak meghúzom magam felé felülről? Az számít, ha légzsákos? Köszönöm! A műanyag kupakot kell kipattintani (ha légzsákos van airbag felirat) /Nem kell teljesen levenni a burkolatról, érezni ha már nem tart./ Utána a burkolatot meghúzod befelé. (középen és alul lemez fülek tartják.) Módosítva Február28, 2017 : Sztaricsnaja 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 8 órája, Sztaricsnaja írta: A műanyag kupakot kell kipattintani (ha légzsákos van airbag felirat) /Nem kell teljesen levenni a burkolatról, érezni ha már nem tart./ Utána a burkolatot meghúzod befelé. (középen és alul lemez fülek tartják.) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rappi Elküldve Március4, 2017 Megoszt Elküldve Március4, 2017 Tanácsot szeretnék kérni! Ma leszedtem a kocsim üvegeiről a fóliát. A helyén maradt ragadós "trutyit" mivel tudom leszedni? A hátsó szélvédőn is volt és ott a fűtőszálakra szeretnék vigyázni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2017 Megoszt Elküldve Március4, 2017 19 perce, Rappi írta: Tanácsot szeretnék kérni! Ma leszedtem a kocsim üvegeiről a fóliát. A helyén maradt ragadós "trutyit" mivel tudom leszedni? A hátsó szélvédőn is volt és ott a fűtőszálakra szeretnék vigyázni.... Pölö lakkbenzin hígítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tutis Elküldve Március18, 2017 Megoszt Elküldve Március18, 2017 Sziasztok! H astrában hogy tudom kiszedni a szivargyújtót, vagy az egész műanyag elemet a szivargyújtóval, hamuzóval? A Szivargyújtót szeretném kicserélni usb töltőre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március18, 2017 Megoszt Elküldve Március18, 2017 2 órája, tutis írta: Sziasztok! H astrában hogy tudom kiszedni a szivargyújtót, vagy az egész műanyag elemet a szivargyújtóval, hamuzóval? A Szivargyújtót szeretném kicserélni usb töltőre.. Kipattintod a kézifék alatti burkolatot. Elöl a váltó felé van két rorx csavar, ami a váltó körüli műanyagot fogja. A két csavart kicsavarva a váltókeretet hátrafelé és felfelé húzva kijön. Ez fogja be a hamutartós-szivatgyújtós részt. Ennyi az egész. Nem akarok beleszólni, de nem egyszerűbb egy szivargyújtóba dugható USB aljzat? Akkor nem kell vele barkácsolni és ha mégis kell a szivargyújtó, egy mozdulattal ki tudod húzni. Nekem pl ilyen van: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts