csicsó Elküldve Október12, 2015 Megoszt Elküldve Október12, 2015 Legalább a hiba megvan... A szervóolaj nem élettartamos mint a váltóolaj? Van egyáltalán leeresztési lehetőség? Mennyi megy bele, 1 liter? De élettartamos,ha már levesszük a szivattyút akkor kicserélemA csöveket kell lekötni nincs külön leeresztője,1l elég 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 (edited) Sziasztok!Valakinek szorult már meg féknyerge? (úszónyereg)Kerékcserekor ellenőriztem a hátsó betéteket és megijedtem amikor megláttam.KépSzerintetek mekkora az esély, hogy mindkét oldalon egyszerre, egyforma mértékben rohadjon be az úszónyereg?A megszorult állapotot kinek hogyan sikerült javítania? Lehet más probléma? Azt tudom hogy ipari hulladék, hamisítvány a féktárcsám hátul, és tavasszal kap új tárcsákat, betéteket az autó, pedig csak 2 éve van az autón. Évente megyek 6-8e km-t Öko módban.... Módosítva November1, 2015 : Stofl Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 T Stofl! "... hogyan sikerült javítania ..."Féknyereg csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 T Stofl! "... hogyan sikerült javítania ..."Féknyereg csere.Neked milyen féknyerged volt és hogyan adta meg magát? Milyet vettél helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 T Stofl!"... milyen volt ..."Ate "... adta meg magát ..."A folyamatot nem láttam, csak a következményt.A fékbetét nem fogott a féktárcsa teljes felületén. "... milyet vettél ..."Ate Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 Neked milyen féknyerged volt és hogyan adta meg magát? Milyet vettél helyette?Nem ismerős a hozzászóló? :) 5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 Nem ismerős a hozzászóló? :)Sose szabadulunk meg tőle... :S mantec a sírig üldöz, persze köszönjük a sok katalógus adatot.A hozzászólása után egyből arra jutottam, hogy meg sem próbálom javítani, hanem veszek gyorsan 80e-ért gyári Bosch-t. Persze darabját. Gyorsan ráköltök 200-at a hátsó fékre, mert bár műszakin tökéletes eredményt hozott, de gyorsabban kopik az egyik fele..... 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 Sose szabadulunk meg tőle... :S mantec a sírig üldöz, persze köszönjük a sok katalógus adatot.A hozzászólása után egyből arra jutottam, hogy meg sem próbálom javítani, hanem veszek gyorsan 80e-ért gyári Bosch-t. Persze darabját. Gyorsan ráköltök 200-at a hátsó fékre, mert bár műszakin tökéletes eredményt hozott, de gyorsabban kopik az egyik fele.....Nyomjunk neki sok-sok "Tetszik"-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 Sziasztok!Valakinek szorult már meg féknyerge? (úszónyereg)Kerékcserekor ellenőriztem a hátsó betéteket és megijedtem amikor megláttam.KépSzerintetek mekkora az esély, hogy mindkét oldalon egyszerre, egyforma mértékben rohadjon be az úszónyereg?A megszorult állapotot kinek hogyan sikerült javítania? Lehet más probléma? Azt tudom hogy ipari hulladék, hamisítvány a féktárcsám hátul, és tavasszal kap új tárcsákat, betéteket az autó, pedig csak 2 éve van az autón. Évente megyek 6-8e km-t Öko módban....Szedted már szét? Biztos hogy szorul? Tapasztalatom szerint az úszónyerges fékre jellemző, hogy a dugattyú felőli betétet jobban koptatja. Berohadni nem nagyon szokott, inkább csak elkoszolódik. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Hello! Ma délután lett elöl VALEO tárcsa és VALEO betét csere. Hogy kellene, bejáratnom a fékeket, van valami jó ötlet, hogy úgy nagyjából(tudom fékezés nélküli 200km ..vs..városi araszolás)rendsen kopjanak járódjanak be. Mik az "alapszabályok". Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Sziasztok!Valaki cserélt már első rugót? Tapasztalata van e téren milyen típust érdemes betenni? Eredetit nem vennék horror áron van. Vajon ki gyártya a GM-nek? Nemrég lett cserélve, de nem tudom mi a neve, a jobb oldali 4 személynél ha nagy ívben fordul belever a kaszniba.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Sziasztok!Valaki cserélt már első rugót? Tapasztalata van e téren milyen típust érdemes betenni? Eredetit nem vennék horror áron van. Vajon ki gyártya a GM-nek? Nemrég lett cserélve, de nem tudom mi a neve, a jobb oldali 4 személynél ha nagy ívben fordul belever a kaszniba.Köszi.Én tavaly cseréltem párban Suplexet vettem 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve November5, 2015 Megoszt Elküldve November5, 2015 Sziasztok srácok.. Kb 3 hónapja csereltettem első fekeket,Zimmermann tarcsara,betetre. Elmentem velük kn3000 km-t.. Fekezeskor elkezdett rázni a kormány nemgyengén. Visszavittem atneztek megallapitottak,hogy elmentek a tárcsák. Kicsereltettem gariban a tárcsát betétet,osszelett rakva és ugyanazt csinálja mint előtte.. Jaaa a munkahengerek felettek ujjitva.. Atnezettem futomuvessel is ő is mindent rendben talált.. Valaki látott már hasonlót? Lassan alagyujtok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November5, 2015 Megoszt Elküldve November5, 2015 47 minutes ago, Zolika77 írta: Sziasztok srácok.. Kb 3 hónapja csereltettem első fekeket,Zimmermann tarcsara,betetre. Elmentem velük kn3000 km-t.. Fekezeskor elkezdett rázni a kormány nemgyengén. Visszavittem atneztek megallapitottak,hogy elmentek a tárcsák. Kicsereltettem gariban a tárcsát betétet,osszelett rakva és ugyanazt csinálja mint előtte.. Jaaa a munkahengerek felettek ujjitva.. Atnezettem futomuvessel is ő is mindent rendben talált.. Valaki látott már hasonlót? Lassan alagyujtok... Jártam hasonlóképpen, és gyári tárcsával. Valószínűleg egy vészfékezés okozta. Nem javíttattam, használtam, fokozatosan gyengült a rázás. Eladáskor már alig lehetett érezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve November5, 2015 Megoszt Elküldve November5, 2015 33 minutes ago, grofbandi írta: érezniJártam hasonlóképpen, és gyári tárcsával. Valószínűleg egy vészfékezés okozta. Nem javíttattam, használtam, fokozatosan gyengült a rázás. Eladáskor már alig lehetett érezni. Én nem veszfekeztem,meg csak konolyabban sem,főleg a mostani ujjal.. Kb 50 km.van bennük.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve November5, 2015 Megoszt Elküldve November5, 2015 On 2015. 11. 02., 8x57js írta: Hello! Ma délután lett elöl VALEO tárcsa és VALEO betét csere. Hogy kellene, bejáratnom a fékeket, van valami jó ötlet, hogy úgy nagyjából(tudom fékezés nélküli 200km ..vs..városi araszolás)rendsen kopjanak járódjanak be. Mik az "alapszabályok". Köszi Nekem is nemrég volt első tárcsa+betét csere, szerelő annyit mondott, hogy pár száz kilométeren csak óvatosan, kerüljem a vészfékezést, amíg bejáratódik, de ha sokat használod városban, pár nap (és sokkal rövidebb táv) is elég lehet normál használatban, sok elindulás-megállás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Shawm Elküldve November10, 2015 Megoszt Elküldve November10, 2015 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek kedves klubtagok: Astra G 1,8 nál a kézifék behúzásánál a bal oldali nyereg beragad,a fék padi eredmények jók.Többen a nyereg cserét mondták hogy ez adott,ha nem volt tisztítva,stb,de a kézidék kötelet is megemlítette egyik szerelő. Nektek mi a véleményetek,tapasztalat? Mosd adott lenne egy 2,2 es Astra hátsó nyerge,fékei. A én autómba is jó lenne szerintetek?Tárcsa ugyan akkora, 264 mm, 5 csavaros.Bosch betét-tárcsa,gyári nyereg.(gyári nyereg azis bosch ugye?) Köszönőm a válaszokat!Tanácsot előre is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November10, 2015 Megoszt Elküldve November10, 2015 8 minutes ago, Shawm írta: Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek kedves klubtagok: Astra G 1,8 nál a kézifék behúzásánál a bal oldali nyereg beragad,a fék padi eredmények jók.Többen a nyereg cserét mondták hogy ez adott,ha nem volt tisztítva,stb,de a kézidék kötelet is megemlítette egyik szerelő. Nektek mi a véleményetek,tapasztalat? Mosd adott lenne egy 2,2 es Astra hátsó nyerge,fékei. A én autómba is jó lenne szerintetek?Tárcsa ugyan akkora, 264 mm, 5 csavaros.Bosch betét-tárcsa,gyári nyereg.(gyári nyereg azis bosch ugye?) Köszönőm a válaszokat!Tanácsot előre is! :) Első körön megnézném a kézifékkötelet mivel az is okozhat ilyen meglepetést. Szedd ki a kötelet és a bowdenházba fújj be valamilyen kenőanyagot (pl. WD-40). Ha így megoldódik a probléma akkor cseréld ki a bowdent mert ez csak időleges megoldás lesz. Ha a kötél rendben van akkor én még szétszedném a nyerget. Mivel úszónyerges ennek a tengelye is ragadhat. Utána megjáratnám még a dugattyút is. Látatlanba nem lehet tudni, hogy a másik autó fékje milyen állapotban van. Egyébként szerelték még Lucas rendszerrel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Shawm Elküldve November10, 2015 Megoszt Elküldve November10, 2015 Nem rég cserélte a fékeket,kb 4-5000 km lehet benne,de persze megnézem-probálom majd valakivel. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Shawm Elküldve November10, 2015 Megoszt Elküldve November10, 2015 9 minutes ago, gezoli írta: Első körön megnézném a kézifékkötelet mivel az is okozhat ilyen meglepetést. Szedd ki a kötelet és a bowdenházba fújj be valamilyen kenőanyagot (pl. WD-40). Ha így megoldódik a probléma akkor cseréld ki a bowdent mert ez csak időleges megoldás lesz. Ha a kötél rendben van akkor én még szétszedném a nyerget. Mivel úszónyerges ennek a tengelye is ragadhat. Utána megjáratnám még a dugattyút is. Látatlanba nem lehet tudni, hogy a másik autó fékje milyen állapotban van. Egyébként szerelték még Lucas rendszerrel is. Nem rég cserélte a fékeket,kb 4-5000 km lehet benne,de persze megnézem-probálom majd valakivel. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November10, 2015 Megoszt Elküldve November10, 2015 ABS kijelez a müszerfalon a tech-2 vel ki lehet nyomozni hogy melyik ado a rossz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
escimo Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 sziasztok van egy 93 évjáratú f astrám és azt szeretném kérdezni hogy mivel ez nem szervós de nagyon nehéz tekerni, nem lehet valahogyan bezsírozni?azt hallottam hogy van valahol rajta egy zsírzó csatlakozás, de sehol nem találom.Köszönöm a válaszokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 Mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2015 Megoszt Elküldve November20, 2015 21 hours ago, escimo írta: sziasztok van egy 93 évjáratú f astrám és azt szeretném kérdezni hogy mivel ez nem szervós de nagyon nehéz tekerni, nem lehet valahogyan bezsírozni?azt hallottam hogy van valahol rajta egy zsírzó csatlakozás, de sehol nem találom.Köszönöm a válaszokat előre is. Úgy tudom nincs, és nem is igényel kenést...menet közben is nehezen jár a kormány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve November21, 2015 Megoszt Elküldve November21, 2015 On 2015. 11. 10., astra írta: ABS kijelez a müszerfalon a tech-2 vel ki lehet nyomozni hogy melyik ado a rossz? féklámpa izzók jók? arra is kijelez az abs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts