zotya975 Elküldve Június30, 2017 Megoszt Elküldve Június30, 2017 10 órája, Frnc írta: Klímafelújításkor a szerelő(de nem mester) vezérmű szíjat is cserélt. Ezt követően egyre gyakrabban lehetett hallani valami csörgést a motorból, ami végül állandósult. Szerinte ez normális, nincs semmi baj. Közben valami halk motor búgás társult a dologhoz. Elvittem más szerelőhöz, szétszedték a vezérlést, és kiderült, hogy az automata feszítőt rosszul állította be, és nem tudott rendesen dolgozni. A csörgést elhárították, a búgásról meg kiderült, hogy a kormányszervó az. A kettőnek lehet-e köze egymáshoz? Dél-Alföldön van valaki aki javít ilyet? Nem hiszem hogy van köze, a kormány szervót egy másik szíj hajtja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nferry Elküldve Július23, 2017 Megoszt Elküldve Július23, 2017 Sziasztok! Sport fékek közül mit ajánlotok a legjobban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2017 Megoszt Elküldve Július23, 2017 9 perce, Nferry írta: Sziasztok! Sport fékek közül mit ajánlotok a legjobban? Milyen fék van most rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nferry Elküldve Július23, 2017 Megoszt Elküldve Július23, 2017 Passz, az alap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Július23, 2017 Megoszt Elküldve Július23, 2017 6 perce, Nferry írta: Passz, az alap. 1.4 1.6 1.7 2.0??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Megoszt Elküldve Július24, 2017 10 órája, Nferry írta: Passz, az alap. Visszaolvasva a hozzászólásaidat nem derült ki milyen autód van. Kellene a motorkód, karosszéria típus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július24, 2017 Megoszt Elküldve Július24, 2017 22 órája, Nferry írta: Sziasztok! Sport fékek közül mit ajánlotok a legjobban? Mi az hogy "sport" fék? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július24, 2017 Megoszt Elküldve Július24, 2017 4 perce, wookie írta: Mi az hogy "sport" fék? nem tudni mire gondolt, de egy négydugattyús kerámia tárcsás Brembóval tuti megállna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Megoszt Elküldve Július24, 2017 13 perce, pszilaj írta: nem tudni mire gondolt, de egy négydugattyús kerámia tárcsás Brembóval tuti megállna... Némi nyomozó munkával kiderült hogy g astrája van szóval itt sosem tudjuk meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július24, 2017 Megoszt Elküldve Július24, 2017 38 perce, zotya975 írta: Némi nyomozó munkával kiderült hogy g astrája van szóval itt sosem tudjuk meg. Ilyen kell oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Megoszt Elküldve Július24, 2017 4 perce, pszilaj írta: Ilyen kell oda... Na, itt meg akicijós....http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/TUNING-SHOP/FUTOMŰ-ALKATRESZEK/FEK-ALKATRESZEK/TUNING-SPORT-FEKTARCSAK/OPEL/ASTRA-G.html 4 darab féktárcsa egy százas, hozzá betétek, rögzítő, akkor már a fékcső is legyen új, új folyadék, simán kijön kéccázbó a sportfék. De ha ilyen jól fog kéne rá jó széles prémium gumi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nferry Elküldve Augusztus4, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2017 Elnézést ha sz*rul fogalmaztam, igen a linkelt "sport fékekre" gondoltam, meg arra lettem volna kíváncsi hogy mennyire van értelme, jobb-e annyival mint "normális" társai hogy megvegye az ember. Köszönöm a sok hasznos infót... Az autó egy ASTRA G Kombi (F35_) 1.6 16V , X 16 XEL motorkóddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barret Elküldve Augusztus5, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2017 Sziasztok Nem sokára cserések a fékeim . (F-astra 1.6 Si ferdehátú ) Szóval a kocsit úgy vettem hogy adtak hozzá GSI első féknyergeket. Szóval előre raknék fel 256-os tárcsát. Én bremot nézegettem (bárdiból ). Na már most olvastam itt hogy pár embernek nincs velük szerencséje ,meg nem is kedvelik a márkát. Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban ? Ja igen és Brembo tárcsa és brembo betét. Én úgy vagyok vele hogy úgy illik cserélni hogy tárcsához a hozzá tartozó betét dukál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 9 órája, Barret írta: Sziasztok Nem sokára cserések a fékeim . (F-astra 1.6 Si ferdehátú ) Szóval a kocsit úgy vettem hogy adtak hozzá GSI első féknyergeket. Szóval előre raknék fel 256-os tárcsát. Én bremot nézegettem (bárdiból ). Na már most olvastam itt hogy pár embernek nincs velük szerencséje ,meg nem is kedvelik a márkát. Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban ? Ja igen és Brembo tárcsa és brembo betét. Én úgy vagyok vele hogy úgy illik cserélni hogy tárcsához a hozzá tartozó betét dukál. Szerintem jójaz ha most lesz nagyfék amúgy is harapni fog az előzőhöz képest. De csak 14coll felett fér be a felni alá a 13-as alá nem. Brembo, textár...jók ezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barret Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 Just now, zotya975 írta: Szerintem jójaz ha most lesz nagyfék amúgy is harapni fog az előzőhöz képest. De csak 14coll felett fér be a felni alá a 13-as alá nem. Brembo, textár...jók ezek. Akkor jó , 14 -es a téli kerék . A nyári 15 (alu). És nem vagyok a kicsi kerék híve . És olvastam itt hogy 14 még rá megy és az úgy nekem pont jó . 13 kerék közelébe nálam sose lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 1 perc, Barret írta: Akkor jó , 14 -es a téli kerék . A nyári 15 (alu). És nem vagyok a kicsi kerék híve . És olvastam itt hogy 14 még rá megy és az úgy nekem pont jó . 13 kerék közelébe nálam sose lesz :D Ha eddig kisféked volt akkor a porvédő lemezt is kellene cserélni azt szereztél hozzá? Mert ugye a nagy tárcsához nagyobb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 Az F Astra topicokon belül miért van itt G Astrás topic? Csak kíváncsiságból kérdezem, van itt külön F Astrás fék topic is, de hogy került ide a G, vagy inkább miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 3 órája, joecockroach írta: Az F Astra topicokon belül miért van itt G Astrás topic? Csak kíváncsiságból kérdezem, van itt külön F Astrás fék topic is, de hogy került ide a G, vagy inkább miért? Alapból nincs itt, csak a kolléga itt is meg ott is kérdezett aztán mindenhol válaszoltak neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barret Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 9 órája, zotya975 írta: Ha eddig kisféked volt akkor a porvédő lemezt is kellene cserélni azt szereztél hozzá? Mert ugye a nagy tárcsához nagyobb van. Porvédő ? hmm ez nekem most új . Erre nem is gondoltam . Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 30 perce, Barret írta: Porvédő ? hmm ez nekem most új . Erre nem is gondoltam . Köszi Csak mert egyszer volt a kezemben nagyfékes gólyaláb, és azon mintha nagyobb lett volna a lemez is. De nem vagyok benne teljesen biztos, nem néztem össze az enyémmel, csak mintha nagynak tűnt volna ahhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 4 perce, zotya975 írta: Csak mert egyszer volt a kezemben nagyfékes gólyaláb, és azon mintha nagyobb lett volna a lemez is. De nem vagyok benne teljesen biztos, nem néztem össze az enyémmel, csak mintha nagynak tűnt volna ahhoz képest. Nekem a 236-os lemeze van a 280-as tárcsán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 5 perce, wookie írta: Nekem a 236-os lemeze van a 280-as tárcsán. :D Igazából nem is tudom hogy mekkora jelentősége van neki, talán nem sok. Ha beszorul alá kavics akkor csikorog csak annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Augusztus6, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2017 51 perce, wookie írta: Nekem a 236-os lemeze van a 280-as tárcsán. :D szintén Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2017 Elméletileg ha kicserélem az egyik főfékhenger és a fékerő szabályzó közti fékcsövet, akkor csak az adott keréknél kell légtelenítenem ugye? A fékerő szabályzón belül nem keveredik a két fékkör? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2017 Egyik főfékhenge? Há' hány fékpedál van a te kocsidban? :D Én azért végig szoktam menni mindegyiken, biztos ami zicher, legalább cserélődik a fékfolyadék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts