zotya975 Elküldve Június30, 2017 Elküldve Június30, 2017 10 órája, Frnc írta: Klímafelújításkor a szerelő(de nem mester) vezérmű szíjat is cserélt. Ezt követően egyre gyakrabban lehetett hallani valami csörgést a motorból, ami végül állandósult. Szerinte ez normális, nincs semmi baj. Közben valami halk motor búgás társult a dologhoz. Elvittem más szerelőhöz, szétszedték a vezérlést, és kiderült, hogy az automata feszítőt rosszul állította be, és nem tudott rendesen dolgozni. A csörgést elhárították, a búgásról meg kiderült, hogy a kormányszervó az. A kettőnek lehet-e köze egymáshoz? Dél-Alföldön van valaki aki javít ilyet? Nem hiszem hogy van köze, a kormány szervót egy másik szíj hajtja.
Nferry Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 Sziasztok! Sport fékek közül mit ajánlotok a legjobban?
zotya975 Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 9 perce, Nferry írta: Sziasztok! Sport fékek közül mit ajánlotok a legjobban? Milyen fék van most rajta?
joecockroach Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 6 perce, Nferry írta: Passz, az alap. 1.4 1.6 1.7 2.0???
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 10 órája, Nferry írta: Passz, az alap. Visszaolvasva a hozzászólásaidat nem derült ki milyen autód van. Kellene a motorkód, karosszéria típus.
wookie Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 22 órája, Nferry írta: Sziasztok! Sport fékek közül mit ajánlotok a legjobban? Mi az hogy "sport" fék? 1
pszilaj Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 4 perce, wookie írta: Mi az hogy "sport" fék? nem tudni mire gondolt, de egy négydugattyús kerámia tárcsás Brembóval tuti megállna...
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 13 perce, pszilaj írta: nem tudni mire gondolt, de egy négydugattyús kerámia tárcsás Brembóval tuti megállna... Némi nyomozó munkával kiderült hogy g astrája van szóval itt sosem tudjuk meg.
pszilaj Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 38 perce, zotya975 írta: Némi nyomozó munkával kiderült hogy g astrája van szóval itt sosem tudjuk meg. Ilyen kell oda...
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 4 perce, pszilaj írta: Ilyen kell oda... Na, itt meg akicijós....http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/TUNING-SHOP/FUTOMŰ-ALKATRESZEK/FEK-ALKATRESZEK/TUNING-SPORT-FEKTARCSAK/OPEL/ASTRA-G.html 4 darab féktárcsa egy százas, hozzá betétek, rögzítő, akkor már a fékcső is legyen új, új folyadék, simán kijön kéccázbó a sportfék. De ha ilyen jól fog kéne rá jó széles prémium gumi is.
Nferry Elküldve Augusztus4, 2017 Elküldve Augusztus4, 2017 Elnézést ha sz*rul fogalmaztam, igen a linkelt "sport fékekre" gondoltam, meg arra lettem volna kíváncsi hogy mennyire van értelme, jobb-e annyival mint "normális" társai hogy megvegye az ember. Köszönöm a sok hasznos infót... Az autó egy ASTRA G Kombi (F35_) 1.6 16V , X 16 XEL motorkóddal.
Barret Elküldve Augusztus5, 2017 Elküldve Augusztus5, 2017 Sziasztok Nem sokára cserések a fékeim . (F-astra 1.6 Si ferdehátú ) Szóval a kocsit úgy vettem hogy adtak hozzá GSI első féknyergeket. Szóval előre raknék fel 256-os tárcsát. Én bremot nézegettem (bárdiból ). Na már most olvastam itt hogy pár embernek nincs velük szerencséje ,meg nem is kedvelik a márkát. Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban ? Ja igen és Brembo tárcsa és brembo betét. Én úgy vagyok vele hogy úgy illik cserélni hogy tárcsához a hozzá tartozó betét dukál.
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 9 órája, Barret írta: Sziasztok Nem sokára cserések a fékeim . (F-astra 1.6 Si ferdehátú ) Szóval a kocsit úgy vettem hogy adtak hozzá GSI első féknyergeket. Szóval előre raknék fel 256-os tárcsát. Én bremot nézegettem (bárdiból ). Na már most olvastam itt hogy pár embernek nincs velük szerencséje ,meg nem is kedvelik a márkát. Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban ? Ja igen és Brembo tárcsa és brembo betét. Én úgy vagyok vele hogy úgy illik cserélni hogy tárcsához a hozzá tartozó betét dukál. Szerintem jójaz ha most lesz nagyfék amúgy is harapni fog az előzőhöz képest. De csak 14coll felett fér be a felni alá a 13-as alá nem. Brembo, textár...jók ezek.
Barret Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 Just now, zotya975 írta: Szerintem jójaz ha most lesz nagyfék amúgy is harapni fog az előzőhöz képest. De csak 14coll felett fér be a felni alá a 13-as alá nem. Brembo, textár...jók ezek. Akkor jó , 14 -es a téli kerék . A nyári 15 (alu). És nem vagyok a kicsi kerék híve . És olvastam itt hogy 14 még rá megy és az úgy nekem pont jó . 13 kerék közelébe nálam sose lesz :D
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 1 perc, Barret írta: Akkor jó , 14 -es a téli kerék . A nyári 15 (alu). És nem vagyok a kicsi kerék híve . És olvastam itt hogy 14 még rá megy és az úgy nekem pont jó . 13 kerék közelébe nálam sose lesz :D Ha eddig kisféked volt akkor a porvédő lemezt is kellene cserélni azt szereztél hozzá? Mert ugye a nagy tárcsához nagyobb van.
joecockroach Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 Az F Astra topicokon belül miért van itt G Astrás topic? Csak kíváncsiságból kérdezem, van itt külön F Astrás fék topic is, de hogy került ide a G, vagy inkább miért?
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 3 órája, joecockroach írta: Az F Astra topicokon belül miért van itt G Astrás topic? Csak kíváncsiságból kérdezem, van itt külön F Astrás fék topic is, de hogy került ide a G, vagy inkább miért? Alapból nincs itt, csak a kolléga itt is meg ott is kérdezett aztán mindenhol válaszoltak neki.
Barret Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 9 órája, zotya975 írta: Ha eddig kisféked volt akkor a porvédő lemezt is kellene cserélni azt szereztél hozzá? Mert ugye a nagy tárcsához nagyobb van. Porvédő ? hmm ez nekem most új . Erre nem is gondoltam . Köszi
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 30 perce, Barret írta: Porvédő ? hmm ez nekem most új . Erre nem is gondoltam . Köszi Csak mert egyszer volt a kezemben nagyfékes gólyaláb, és azon mintha nagyobb lett volna a lemez is. De nem vagyok benne teljesen biztos, nem néztem össze az enyémmel, csak mintha nagynak tűnt volna ahhoz képest.
wookie Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 4 perce, zotya975 írta: Csak mert egyszer volt a kezemben nagyfékes gólyaláb, és azon mintha nagyobb lett volna a lemez is. De nem vagyok benne teljesen biztos, nem néztem össze az enyémmel, csak mintha nagynak tűnt volna ahhoz képest. Nekem a 236-os lemeze van a 280-as tárcsán. :D
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 5 perce, wookie írta: Nekem a 236-os lemeze van a 280-as tárcsán. :D Igazából nem is tudom hogy mekkora jelentősége van neki, talán nem sok. Ha beszorul alá kavics akkor csikorog csak annyi.
aholy Elküldve Augusztus6, 2017 Elküldve Augusztus6, 2017 51 perce, wookie írta: Nekem a 236-os lemeze van a 280-as tárcsán. :D szintén
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2017 Elküldve Augusztus8, 2017 Elméletileg ha kicserélem az egyik főfékhenger és a fékerő szabályzó közti fékcsövet, akkor csak az adott keréknél kell légtelenítenem ugye? A fékerő szabályzón belül nem keveredik a két fékkör?
wookie Elküldve Augusztus8, 2017 Elküldve Augusztus8, 2017 Egyik főfékhenge? Há' hány fékpedál van a te kocsidban? :D Én azért végig szoktam menni mindegyiken, biztos ami zicher, legalább cserélődik a fékfolyadék.
Recommended Posts