FPepe Elküldve Június19, 2016 Megoszt Elküldve Június19, 2016 4 órája, Imi (Astra) írta: Köszi a tippedet. Sajnos nem lesz ennyire könnyű (és olcsó) a helyzet, mert mint említettem volt hátsó fékmunkahenger csere is, amikor is fékolajat is cseréltek. Szeptemberbe lesz két éve, lassan ismét cserélni kell az ok, de sajna a csere után sem változott a helyzet semmit. Még egyszer köszi a hozzászólást! És az tuti, hogy hátul van a probléma? Nem lehet egy vetemedett tárcsa elöl a probléma forrása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Június19, 2016 Megoszt Elküldve Június19, 2016 4 órája, FPepe írta: És az tuti, hogy hátul van a probléma? Nem lehet egy vetemedett tárcsa elöl a probléma forrása? Sajna igen, mert ha a kéziféket is elkezdem finoman húzni (gombot benyomva persze), és elkezd fogni, akkor lehet érezni, hogy ráz, ugyanúgy. Egyébként volt elöl komplett nyereg/tárcsa/betét (tömör tárcsáról váltottam hűtöttre, Brembo tárcsa/Textar betét kombó) csere, és szintén nem változott anno a helyzet. Ezek alapján biztosra veszem, hogy a hátulja a ludas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Június27, 2016 Megoszt Elküldve Június27, 2016 Sziasztok! Múlt héten cseréltettem az első féktárcsákat-betéteket. Hans-Pries tárcsák és Samko betétek kerültek bele. Azóta kb. 700 km-t mentem, de fékezéskor csikorog a fék. Ha jobban rálépek akkor elhallgat, de lájtos fékezésnél hallani. Mi okozhatja és mit tudnék tenni ellene? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2016 Megoszt Elküldve Június28, 2016 19 órája, szabolala írta: Sziasztok! Múlt héten cseréltettem az első féktárcsákat-betéteket. Hans-Pries tárcsák és Samko betétek kerültek bele. Azóta kb. 700 km-t mentem, de fékezéskor csikorog a fék. Ha jobban rálépek akkor elhallgat, de lájtos fékezésnél hallani. Mi okozhatja és mit tudnék tenni ellene? Előre is köszi! Azért szokták lesarkazni őket hogy ne csikorogjanak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június28, 2016 Megoszt Elküldve Június28, 2016 Jha, most cseréltem ki a textarbetéteket mert nem volt rugó a nyergen és félrekoptak, a brembo tárcsa maradt, nyikorgott mint a szar. Roadhouse betétek kerültek be, le van törve gyárilag, ugyanúgy nyikorog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június28, 2016 Megoszt Elküldve Június28, 2016 4 perce, wookie írta: Jha, most cseréltem ki a textarbetéteket mert nem volt rugó a nyergen és félrekoptak, a brembo tárcsa maradt, nyikorgott mint a szar. Roadhouse betétek kerültek be, le van törve gyárilag, ugyanúgy nyikorog... Xar brembo tárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2016 Megoszt Elküldve Június28, 2016 24 perce, wookie írta: Jha, most cseréltem ki a textarbetéteket mert nem volt rugó a nyergen és félrekoptak, a brembo tárcsa maradt, nyikorgott mint a szar. Roadhouse betétek kerültek be, le van törve gyárilag, ugyanúgy nyikorog... Ha a 3 karom nagyon össze van nyomva és nem szorul bele a munkahengerbe attól nem nyikoroghat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Június28, 2016 Megoszt Elküldve Június28, 2016 7 órája, zotya975 írta: Azért szokták lesarkazni őket hogy ne csikorogjanak: Köszi, igazából amint elküldtem a hozzászólást, beültem a kocsiba, és hallgatóztam, már nem csikorog. :D Lehet az a 700 km mégis bejáratta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június28, 2016 Megoszt Elküldve Június28, 2016 1 órával ezelőtt, zotya975 írta: Ha a 3 karom nagyon össze van nyomva és nem szorul bele a munkahengerbe attól nem nyikoroghat? Nem t'om, de ezek újak, alig ment bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 (edited) Hamár nagyfék... Módosítva Július2, 2016 : aholy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabolala Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 3 órája, aholy írta: Hamár nagyfék... Az igen! Ezt mire rakják? Vonatra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2016 Megoszt Elküldve Július2, 2016 (edited) 3 órája, aholy írta: Hamár nagyfék... Tuti elfér a 13-as felni alatt? Amúgy most lett kevés a fékem hogy normális gumi van alatta ami tapad is. Eddig elég volt a gyári kisfék, mert simán blokkolt a kerék, de most már nem. Most kéne a féket tuningolni. Módosítva Július2, 2016 : zotya975 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július3, 2016 Megoszt Elküldve Július3, 2016 23 órája, zotya975 írta: Tuti elfér a 13-as felni alatt? Amúgy most lett kevés a fékem hogy normális gumi van alatta ami tapad is. Eddig elég volt a gyári kisfék, mert simán blokkolt a kerék, de most már nem. Most kéne a féket tuningolni. Dobjál bele egy nagy főfékhengert+hűtött 236-os tárcsa... A nagy fék nem fér el a 13-as felniben Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július3, 2016 Megoszt Elküldve Július3, 2016 5 órája, pszilaj írta: Dobjál bele egy nagy főfékhengert+hűtött 236-os tárcsa... A nagy fék nem fér el a 13-as felniben Majd ha nem lesz hiba a kocsin akkor kezdem tuningolni....mikor is? Kábé soha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július4, 2016 Megoszt Elküldve Július4, 2016 11 órája, zotya975 írta: Majd ha nem lesz hiba a kocsin akkor kezdem tuningolni....mikor is? Kábé soha. Nekem a fékfejlesztés nem tuning volt, hanem a biztonság fokozása... A most soron következő, ilyen biztonsági dolog a műszaki vizsga előtti szélvédőcsere lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2016 Megoszt Elküldve Július4, 2016 31 perce, pszilaj írta: Nekem a fékfejlesztés nem tuning volt, hanem a biztonság fokozása... A most soron következő, ilyen biztonsági dolog a műszaki vizsga előtti szélvédőcsere lesz... Nekem az most megvolt a gumicserével. Ja a szélvédő karcos már nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július4, 2016 Megoszt Elküldve Július4, 2016 31 perce, zotya975 írta: Nekem az most megvolt a gumicserével. Ja a szélvédő karcos már nekem is. Nekem nem karcos, mert még csak 3. éves. Csak pont a szemem előtt van egy nagy kavicsnyom, amit nem tudtak rendesen kijavítani. Így vizsgánál ki fogják cseréltetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július4, 2016 Megoszt Elküldve Július4, 2016 On 2016. 07. 03. at 14:48, pszilaj írta: Dobjál bele egy nagy főfékhengert+hűtött 236-os tárcsa... A nagy fék nem fér el a 13-as felniben Van eladó! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 (edited) Udv! Ez mi az apja f@szaert ilyen? Szar rugó lenne benne? Már kezd kicsit unalmas lenni a fék téma. Módosítva Július7, 2016 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 13 perce, aholy írta: Udv! Ez mi az apja f@szaert ilyen? Szar rugó lenne benne? Már kezd kicsit unalmas lenni a fék téma. Nem látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 Már látom. Rosszul van fent a rugó. Így kéne: Ahogy neked most fent van, pont a rossz irányba feszíti a nyerget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 28 perce, wookie írta: Már látom. Rosszul van fent a rugó. Így kéne: Ahogy neked most fent van, pont a rossz irányba feszíti a nyerget. Váááá, köszi. Sose jöttem volna rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2016 Megoszt Elküldve Július8, 2016 On 2016. 06. 28. at 19:33, wookie írta: Jha, most cseréltem ki a textarbetéteket mert nem volt rugó a nyergen és félrekoptak, a brembo tárcsa maradt, nyikorgott mint a szar. Roadhouse betétek kerültek be, le van törve gyárilag, ugyanúgy nyikorog... Ed Csájna ezért szokta megkenni a betétek hátsó, felfekvő felületét rézpasztával. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Július18, 2016 Megoszt Elküldve Július18, 2016 Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni, mert elbizonytalanodtam. Ma alánéztem az autónak, és azt vettem észre, hogy a rövid féltengelyen a nyilakkal jelölt rész, forgásirányban könnyen elfordul, ameddig a gumiharang engedi (hosszirányban csak picit kottyan), a másik oldali viszont nem, az csak a féltengely belső felével mozdul. A gumiharangok nem szakadtak, a kocsi szépen megy, nincsennek zörgések előlről menet közben. Szerintetek ez normális, vagy esetleg valami hiba, vagy annak az előjele? Előre is köszönöm a segítséget, és a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve Július19, 2016 Megoszt Elküldve Július19, 2016 8 órája, Pingvin írta: Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni, mert elbizonytalanodtam. Ma alánéztem az autónak, és azt vettem észre, hogy a rövid féltengelyen a nyilakkal jelölt rész, forgásirányban könnyen elfordul, ameddig a gumiharang engedi (hosszirányban csak picit kottyan), a másik oldali viszont nem, az csak a féltengely belső felével mozdul. A gumiharangok nem szakadtak, a kocsi szépen megy, nincsennek zörgések előlről menet közben. Szerintetek ez normális, vagy esetleg valami hiba, vagy annak az előjele? Előre is köszönöm a segítséget, és a válaszokat. Szia, az nem lehet, hogy a csuklóra ráperemezett porvédő lemez fordul el? Forgásirányban nem nagyon lehet akkora holtjáték, hogy a porvédő gumiharangot is elcsavarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts