csicsó Elküldve Szeptember11, 2015 Elküldve Szeptember11, 2015 Ma reggel rámértem az akksira:nyugalmi fesz.12,5V,indítás után alapjáraton 14,6V a töltőfesz,tompitott bekapcsolással sem esett vissza. Volt ennél már gyengébb állapotban is az akksim télen,de a szervóval nem volt gond akkor sem,így nem gondolnám hogy ez lenne a probléma. Érdekes,hogy csak akkor nem működik ha több órát áll,ha max.1órát akkor megy Olaj nem fogyott a tartályból 1 deka se,porszárazak a csővezetékek végig néztem az olaj útját Légtelenítettem,az olaj tiszta,nem habos. Viszont egy ideje minden indításkor volt egy éles hang mintha megcsúszna a szíj,de mostanra már nincs. Amúgy ha indítás után nincs szervó,párszor jobbra-balra tekerve a kormányt beindul,én a szivattyúra gyanakszom... :smartass: Amikor van ez a sikító hang(kb.fél másodpercig) hidegindításnál,a szervo is működik :huh:Ha nincs ez a hang akkor nem megy a szervo,ez a tapasztalatom. Következő lépés olajcsere
csicsó Elküldve Szeptember14, 2015 Elküldve Szeptember14, 2015 Amikor van ez a sikító hang(kb.fél másodpercig) hidegindításnál,a szervo is működik :huh:Ha nincs ez a hang akkor nem megy a szervo,ez a tapasztalatom. Következő lépés olajcsere Egyenlőre nem cserélek olajat,opelos szaki véleménye szerint a villanymotor lehet menetzárlatos(szerinte gyakori probléma G-nél),javasolta egy bontott szivattyú vételét.(40K-ért tudna szerezni vmennyi garival) De elötte egy villanyos szaki még megnézi,hogy biztosra menjünk De van felújított 38K-ért, plusz az enyémet oda kell adni,de csak ha javítható Ami idáig volt::töltés rendben,akksi ok,szivárgás nincsen,a szint 4 éve ugyanott a tartályban,80A bizti ok Viszont elég sírós hangja van működés közben, indítás után random csinálja,hogy elindul a rásegítés vagy nem :huh: Az olajat megvettem,mindenképp le lesz cserélve ha meggyógyul
DM101 Elküldve Szeptember17, 2015 Elküldve Szeptember17, 2015 Most vettem első fékbetétet és az lenne a kérdésem, hogy a kopásjelző fémnek felfelé, vagy lefelé kell állnia?
Stofl Elküldve Szeptember17, 2015 Elküldve Szeptember17, 2015 Most vettem első fékbetétet és az lenne a kérdésem, hogy a kopásjelző fémnek felfelé, vagy lefelé kell állnia? En ugy tudom felfele. Tehat forgas irany szerint a lemezt a betettol elfele huzna a tarcsa. 1
csicsó Elküldve Szeptember18, 2015 Elküldve Szeptember18, 2015 Egyenlőre nem cserélek olajat,opelos szaki véleménye szerint a villanymotor lehet menetzárlatos(szerinte gyakori probléma G-nél),javasolta egy bontott szivattyú vételét.(40K-ért tudna szerezni vmennyi garival) De elötte egy villanyos szaki még megnézi,hogy biztosra menjünk De van felújított 38K-ért, plusz az enyémet oda kell adni,de csak ha javítható Ami idáig volt::töltés rendben,akksi ok,szivárgás nincsen,a szint 4 éve ugyanott a tartályban,80A bizti ok Viszont elég sírós hangja van működés közben, indítás után random csinálja,hogy elindul a rásegítés vagy nem :huh: Az olajat megvettem,mindenképp le lesz cserélve ha meggyógyul Elvittem egy akkumlátoros szakihoz,megmérte terhelten az akksit,gyenge,cserélni kell a műszer szerint.Megörültem nem kell szivattyút vennem,a madaras tescóban akciós volt a Bosch akksi vettem egy 55Ah-t jó áron,Ma beraktam első indítás,szervó működik,hurrá! :D Kis idő múlva na még egy próba:nem működik! :smartass: Szerintetek olajcserével érdemes próbálkozni mielött szivattyút cserélek?Az olaj már megvan.Bontott szivattyú lenne 30K-ért 10 nap garival,vagy felújitják 38K-ért de azt el kell vinnem 180km oda-vissza vagy posta.
Janó32 Elküldve Szeptember18, 2015 Elküldve Szeptember18, 2015 Elvittem egy akkumlátoros szakihoz,megmérte terhelten az akksit,gyenge,cserélni kell a műszer szerint.Megörültem nem kell szivattyút vennem,a madaras tescóban akciós volt a Bosch akksi vettem egy 55Ah-t jó áron,Ma beraktam első indítás,szervó működik,hurrá! :D Kis idő múlva na még egy próba:nem működik! :smartass: Szerintetek olajcserével érdemes próbálkozni mielött szivattyút cserélek?Az olaj már megvan.Bontott szivattyú lenne 30K-ért 10 nap garival,vagy felújitják 38K-ért de azt el kell vinnem 180km oda-vissza vagy posta. Hát nem is tudom, félő hogy nem... Azonban a költség részét tekintve lehet hogy megérné a próbát, hátha...
csicsó Elküldve Szeptember18, 2015 Elküldve Szeptember18, 2015 Hát nem is tudom, félő hogy nem... Azonban a költség részét tekintve lehet hogy megérné a próbát, hátha... Ezért gondoltam rá én is,de amúgy nem nagyon hiszek benne. <_<
Gazda Elküldve Szeptember19, 2015 Elküldve Szeptember19, 2015 Sziasztok! Első féket cserélnék, betétet, tárcsát. Kinek, milyen vált be. Ár-érték arányban milyet ajánlották? Továbbá sajnos a kéziféket sem jó, erről nincs információm, hogy ennek a cseréje hogy működik, továbbá hogy mi kell hozzá. Válaszotokat Köszönöm, szép estét nektek.
Handbrake Elküldve Szeptember25, 2015 Elküldve Szeptember25, 2015 Sziasztok! Első féket cserélnék, betétet, tárcsát. Kinek, milyen vált be. Ár-érték arányban milyet ajánlották? Továbbá sajnos a kéziféket sem jó, erről nincs információm, hogy ennek a cseréje hogy működik, továbbá hogy mi kell hozzá. Válaszotokat Köszönöm, szép estét nektek. Nem mintha máson spórolnék, de a féken még úgy sem kéne. Én előre Brembo mart tárcsákat tettem, hátra ( tárcsásítást követően ) Textar tárcsák kerültek. Eddig minden szépen teszi a dolgát! A kéziféknél több dolog is lehet. Nem írtad, hogy hátul dob vagy tárcsafék van. Dobnál lehet csak utána kell állítani, vagy a kézifékkötélen kell feszíteni valamennyit. Ha nem segít, akkor megnyúlott a bovden, ki kell cserélni. Illetve a pofák kopása miatt is lehet rossz!
Zolika77 Elküldve Szeptember25, 2015 Elküldve Szeptember25, 2015 Sziasztok! Olyan problémám van,hogy a qp-mon hátsó féket kell csereljek.. De amint tudom valami specko szerszám kellene a munkahenger visszatekereshez.. Megoldhato ez enélkül? Vlki csinált már ilyet? Köszi!
grofbandi Elküldve Szeptember25, 2015 Elküldve Szeptember25, 2015 Sziasztok! Olyan problémám van,hogy a qp-mon hátsó féket kell csereljek.. De amint tudom valami specko szerszám kellene a munkahenger visszatekereshez.. Megoldhato ez enélkül? Vlki csinált már ilyet? Köszi! Nekem sikerült csőfogóval visszatekerni.
Zolika77 Elküldve Szeptember26, 2015 Elküldve Szeptember26, 2015 Nálam is valami ilyesmi fog játszani,nem adok ki ezért 5-10ezret egyszeri használatra.. Köszönöm a válaszod ezekszerint megoldhato?
gezoli Elküldve Szeptember26, 2015 Elküldve Szeptember26, 2015 Nálam is valami ilyesmi fog játszani,nem adok ki ezért 5-10ezret egyszeri használatra.. Köszönöm a válaszod ezekszerint megoldhato? Nem kell hozzá spec kulcs. Elég ha van egy megfelelő méretű flexhez való körmöskulcsod, vagy csinálsz egy hasonlót. Laposvas és két 6-os csavar 2-2 6-os anyával. Pl.: https://csiszolokorong.arukereso.hu/wofcraft-flexkulcs-kormoskulcs-kicsi-2453000-p250886375/
Zolika77 Elküldve Szeptember26, 2015 Elküldve Szeptember26, 2015 Ez mekkora ötlet,eszembe se jutott...? hála pont van ekkora méretű flexkulcsom.. Köszönöm szépen kollégák?
csicsó Elküldve Szeptember26, 2015 Elküldve Szeptember26, 2015 Elvittem egy akkumlátoros szakihoz,megmérte terhelten az akksit,gyenge,cserélni kell a műszer szerint.Megörültem nem kell szivattyút vennem,a madaras tescóban akciós volt a Bosch akksi vettem egy 55Ah-t jó áron,Ma beraktam első indítás,szervó működik,hurrá! :D Kis idő múlva na még egy próba:nem működik! :smartass: Szerintetek olajcserével érdemes próbálkozni mielött szivattyút cserélek?Az olaj már megvan.Bontott szivattyú lenne 30K-ért 10 nap garival,vagy felújitják 38K-ért de azt el kell vinnem 180km oda-vissza vagy posta. Kedden elvittem dignosztikára hátha kommunikál a gyári progival a szervóm,de sajna nem 1 hibakód volt tárolva ami nem volt jelen P0505 alapjárati levegőszebályozás,ez törölve lett. Generátor töltés oszcilloszkóppal vizsgálva ingadozó,13,2-14,5V között,ez lett volna a köv.lépés ha... De amint kiálltam a műhelyből a szervó újra működött és azóta is megy rendesen,pedig amikor beálltam még "izomból tekertem a kormányt" :huh: Akkor most mi volt a probléma???
Bombero Elküldve Szeptember28, 2015 Elküldve Szeptember28, 2015 158 ezer km után csereérettek lettek az első féktárcsák. Teljesen alsó határon vannak. A mai nap folyamán meg is rendeltem a Textar tárcsákat és betéteket. Az előbbiekkel együtt a fékolaj is cserére kerül. A hátsó fékdobok ügyében viszont tanácstalan vagyok. Tudja-e valaki, hogy azoknál mi az a "kopási átmérő" aminél már nem érdemes fenthagyni őket?
pikachu1985 Elküldve Október5, 2015 Elküldve Október5, 2015 Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy a műszerfalon folyamatosan kijelez az abs és ezzel egyidejűleg elment a szervom is... a szervo motor úgy tűnik jó,mert kormányforgatásra le-fel mozog a szervo olaj...(anno tönkre ment a szervo motorom az előző tulaj butasága miatt,szóval valószínű nem megint az ment ki,mert nem produkálja ugyanazokat a tüneteket)...ha valaki már szembesült ilyen problémával,vagy tudja a megoldást,kérem jelezze már!Előre is köszönöm!
Stofl Elküldve Október5, 2015 Elküldve Október5, 2015 Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy a műszerfalon folyamatosan kijelez az abs és ezzel egyidejűleg elment a szervom is... a szervo motor úgy tűnik jó,mert kormányforgatásra le-fel mozog a szervo olaj...(anno tönkre ment a szervo motorom az előző tulaj butasága miatt,szóval valószínű nem megint az ment ki,mert nem produkálja ugyanazokat a tüneteket)...ha valaki már szembesült ilyen problémával,vagy tudja a megoldást,kérem jelezze már!Előre is köszönöm! Ha leesik a feszultseg akkor elmegy az abs es a szervo is. Mas osszefugges nincs szerintem. Akksi generator toltes testelesek vonalon nezelodj. Illetve kezdeskent a biztositekot nezd meg! Kozos az ABS es a szervoe!!!
scivok Elküldve Október6, 2015 Elküldve Október6, 2015 Toronygumiból, milyet érdemes venni? Van kemény és puha kivitelű.
KMiki Elküldve Október6, 2015 Elküldve Október6, 2015 Toronygumiból, milyet érdemes venni? Van kemény és puha kivitelű. Üdv, A két verzió közül az erősített kivitelűt érdemes (az Opel boltban, ahol megnéztük a normál kivitelt a nagyon korai modellekre hozta a katalógus.). A nyár elején én is cseréltem. Nekem FEBI került beépítésre.
scivok Elküldve Október6, 2015 Elküldve Október6, 2015 Üdv, A két verzió közül az erősített kivitelűt érdemes (az Opel boltban, ahol megnéztük a normál kivitelt a nagyon korai modellekre hozta a katalógus.). A nyár elején én is cseréltem. Nekem FEBI került beépítésre. Én is a keményebbre gondolnék inkább.
csicsó Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 Kedden elvittem dignosztikára hátha kommunikál a gyári progival a szervóm,de sajna nem1 hibakód volt tárolva ami nem volt jelen P0505 alapjárati levegőszebályozás,ez törölve lett.Generátor töltés oszcilloszkóppal vizsgálva ingadozó,13,2-14,5V között,ez lett volna a köv.lépés ha...De amint kiálltam a műhelyből a szervó újra működött és azóta is megy rendesen,pedig amikor beálltam még "izomból tekertem a kormányt" :huh:Akkor most mi volt a probléma???Hát eddig működött...a köv.lépés generátor vizsgálat(felújítás?)A hibajelenség:indítás után kb. 1km után jön vissza a rásegítés,utána már nem megy el
Janó32 Elküldve Október11, 2015 Elküldve Október11, 2015 Hát eddig működött...a köv.lépés generátor vizsgálat(felújítás?)A hibajelenség:indítás után kb. 1km után jön vissza a rásegítés,utána már nem megy elSajnálom h ennyire ráfutottál erre a hibára... Kíváncsi leszek mi lesz a megoldás, sajnos nincs tippem. Bár egyre inkább úgy tűnik, hogy valami csak később épül fel a szervó működéséhez. Ha a generátor lenne, akkor nem kellene a töltésjelzőnek pislákolnia? Elvégre itt már nem kicsi hiányról lehet szó ha egy biztonsági berendezést (rásegítést) letilt/engedi funkció nélkül futni...
csicsó Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 Sajnálom h ennyire ráfutottál erre a hibára... Kíváncsi leszek mi lesz a megoldás, sajnos nincs tippem. Bár egyre inkább úgy tűnik, hogy valami csak később épül fel a szervó működéséhez. Ha a generátor lenne, akkor nem kellene a töltésjelzőnek pislákolnia? Elvégre itt már nem kicsi hiányról lehet szó ha egy biztonsági berendezést (rásegítést) letilt/engedi funkció nélkül futni... Megvan a hiba!alámásztam megrángattam a vezetékeket,csatlakozó nincs sehol a biztitáblától a szivattyúigElindítottam a motor,aláfeküdtem rángattam a vezetékeket semmi,fogtam a kalapácsot rákoppintottam a szivattyúra és láss csodát elindult és a következő 4 indítás után is ment.Így már csak egy bontott szivattyút kell keresnem meg olajcsere
Janó32 Elküldve Október12, 2015 Elküldve Október12, 2015 Megvan a hiba!alámásztam megrángattam a vezetékeket,csatlakozó nincs sehol a biztitáblától a szivattyúigElindítottam a motor,aláfeküdtem rángattam a vezetékeket semmi,fogtam a kalapácsot rákoppintottam a szivattyúra és láss csodát elindult és a következő 4 indítás után is ment.Így már csak egy bontott szivattyút kell keresnem meg olajcsereLegalább a hiba megvan... A szervóolaj nem élettartamos mint a váltóolaj? Van egyáltalán leeresztési lehetőség? Mennyi megy bele, 1 liter?
Recommended Posts