Adam1 Elküldve Április11, 2016 Megoszt Elküldve Április11, 2016 Én se használom az ajtón a zárbetétet, mindig távirányítóval nyitok, zárok. Ennek ellenére az ajtózár nem rohad be soha nálam. Ellentétben a csomagtér zárral, na az be szokott Azt se használom sokat, csak néha megjáratom. Szerintem ez a hígítós megoldás itt is működik, ki lehet azt szerelni, belülről kell megbontani. Ha valóban a kulcsokhoz való a zár, akkor működni fog az. Jó, ha működőképes állapotban van tartva az a zár is, hisz a távkapcsoló bármikor megviccelheti az embert. Elég ha csak leejted, elmozdul benne az elem, elfelejti a tanítást, aztán kész, nem tudsz bejutni a kocsiba. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bugge Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 Sziasztok! Adott egy 2001-es 2.2 dízel kombi Vectra B. Elvégeztük rajta az olajcserét, és ha már alatta voltunk akkor leszedtük az egész műanyag borítást. Nos akkor ért a meglepetés, hogy a bölcső a 2 kerék felfüggesztésnél igen keményen rohad. (nagyon). Kérdésem az lenne van-e valakinek ilyen típusú bölcsője és/vagy Budapest, Fót környékén tud-e valami szakit aki vállalja ennek cseréjét? Ez egyébként betegsége a kocsinak? Csak ilyen motorhoz lévő bölcső jó hozzá, vagy esetleg más verziókkal kompatibilis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május29, 2016 Megoszt Elküldve Május29, 2016 Az egy elég vastag lemezből hajlított keret, szóval nem rohad át az olyan könnyen. Kérdés, hogy felületi rozsda van rajta, vagy át van rohadva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bugge Elküldve Május29, 2016 Megoszt Elküldve Május29, 2016 Hát én is így gondoltam. Amikor az ujjamat be tudom dugni a lyukon az már nem felületi Szóval biztos, hogy cserés. Nagyon durván rohad 15-ért szeretzem egyébként egy másikat lengőkarokkal amin tényleg csak felületi rozsdák voltak. Szépen lecsiszoltam, majd rozsdamróval végigmentem rajta. Most szárad rajta az új alvázvédő festék, és hétfőn kérek időontot a cserére. A cserét egyébként 20-50-ig saccolták attól függően, hogy a csavarok és egyéb dolgok hogy indulnak meg rajta. Hát majd kiderül. Ha végeztem jelentkezni fogok az eredménnnyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június2, 2016 Megoszt Elküldve Június2, 2016 (edited) 20 ezer az reális. Szerintem két főnek egy napos munkája kb a csere, csápos emelőről. Pár dolgot le kell kötni. Váltó bakokat, a váltót meg kell támasztani addig. Hűtőket fel kell rögzíteni a csere idejére. Lehet, hogy a kormányművet is. Szerintem a lengőkar szilentjeid alapból cseréld, ha már szét van szedve. Futóművet is állítani kell a végeztével. Módosítva Június2, 2016 : Adam1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bugge Elküldve Június9, 2016 Megoszt Elküldve Június9, 2016 Na megtörtént a csere, végül stabilizátorokat és szilenteket is kellett cserélni elöl hátul, meg pár dolgott megcsináltattam, így 35 lett a vége. Képek, hogy szét volt rohadva: https://www.dropbox.com/s/k9u57o7ocm8wy0b/2016-06-08 17.38.05.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/25mupxg3l4zs82a/2016-06-08 17.38.11.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ldj48ygtu0h87my/2016-06-08 17.38.31.jpg?dl=0 Ez került be helyére: https://www.dropbox.com/s/a3cscph5o60amow/2016-05-29 18.07.55.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/veyg1vz7e1u88wr/2016-05-29 18.38.50.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/sfdfoae7nwlw6no/2016-05-29 18.38.56.jpg?dl=0 Szóval a csere szükséges volt mindenképpen, de most legalább 10 évig nem kell vele foglalkozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Június10, 2016 Megoszt Elküldve Június10, 2016 Huh, ez tényleg csúnyán el volt rohadva. Végül mennyire kellett szétszedni a kocsit miatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bugge Elküldve Június14, 2016 Megoszt Elküldve Június14, 2016 Pontosan nem tudom, mert nem voltam ott mikor a szerelő csinálta. Nekem azt mondta szívott vele, mert nagy dízel motor van benne és tele van minden szarral a kocsi Említette, hogy benzinest sokkal könnyebb szétszedni. A csavarok szerencsére könnyen megindultak azokkal nem volt gond, egyikkel sem. Azt mondta a kipufogónál volt nagy szívás, mert nem lehetett hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tlaci61 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 Helló! Vectra B2-ben a szivargyújtó izzóját cseréltem, mikor rövidre zártam véletlenül. Találtam egy biztosítékot ami ki volt égve azt kicseréltem, de azóta sincs áram a szivargyújtónál. Mi lehet a gond???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 Kérdés, hogy az a cserélt biztosíték a szivargyújtóé volt-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
tlaci61 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 Megtudnátok mondani, hogy a Vectra B1 és B2 hátsó lámpái közt van e külömbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 Van különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tlaci61 Elküldve Július1, 2016 Megoszt Elküldve Július1, 2016 8 perce, Adam1 írta: Kérdés, hogy az a cserélt biztosíték a szivargyújtóé volt-e Szerintem az lehetett, mert minden más elektronika helyesen működik és a többi biztosíték jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július3, 2016 Megoszt Elküldve Július3, 2016 Akkor meg kell nézni, miért nem kap áramot. Nem egy bonyolult dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
th3pilotF Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 Sziasztok! Szélvédőt kell cserélnem. Tud valaki ajánlani valakit? A sokat hallot Carglasstól kaptam árajánlatot 45-ezerért. Ezt kicsit sokallom :D Nagyon köszönöm! Ádám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július7, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2016 Csak kettőt kellene visszalapoznod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 4 hours ago, th3pilotF said: Sziasztok! Szélvédőt kell cserélnem. Tud valaki ajánlani valakit? A sokat hallot Carglasstól kaptam árajánlatot 45-ezerért. Ezt kicsit sokallom :D Nagyon köszönöm! Ádám Attól függ mit tartalmaz a csere. Két oldalsó és a felső tömítést ha cserélni kell, az 25 kb, plusz az üveg 10-15 körül, 40 csak az anyag. Így inkább kevés. Ha csak az üveg van benne, akkor szerintem kicsit sok. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bugge Elküldve Július7, 2016 Megoszt Elküldve Július7, 2016 1 minute ago, Adam1 said: Attól függ mit tartalmaz a csere. Két oldalsó és a felső tömítést ha cserélni kell, az 25 kb, plusz az üveg 10-15 körül, 40 csak az anyag. Így inkább kevés. Ha csak az üveg van benne, akkor szerintem kicsit sok. Itt pl: http://www.pilkingtonagr.hu/ 13.300 FT beépítéssel együtt. Ha ehhez nézzük akkor a 45 valóban drága Aki esetleg már rakatott be a közelmúltban itt üveget az megírhatná a véleményét. 1 vélemény már van az oldal elején, de hátha van más is 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 Sziasztok. Az ötajtós Vectra hátsó ülése belepasszol egy az egyben a Caravanba? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Július24, 2016 Megoszt Elküldve Július24, 2016 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy a 4 ajtós szedán és a kombi 4 oldalsó ajtója megegyezik? Vagyis konkrétan a kárpit, illetve az azon lévő műanyag elemek csereszabatosak? Ha veszek egy kombiból egy komplett ajtókárpit garnitúrát, akkor az jó a 4 ajtósba is, jól gondolom? Vagy kell valamire figyelni? Sajnos élőben nem tudom megnézni a kárpitot, amit vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Foghorn Elküldve Augusztus9, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2016 Halihó, ide is egy kérdés. Valaki javított már vezető deréktámaszt? A javító készlet 50+ ezer, az felejtő. Először is törött a fekete műanyag nyomólap. Középen, függőlegesen. Másodszor, kettészakadt(!) a bowden... Nem akárhogy, olyan foszlósan. Gondoltam, veszek használt, bontott ülést. Naná, hogy mindenkinek a bal első kell, de ha van is, más színben, az enyém viszonylag ritka -legalábbis a hirdetett ülések színe alapján. Ötlete valakinek? Nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus9, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2016 8 órája, Foghorn írta: Halihó, ide is egy kérdés. Valaki javított már vezető deréktámaszt? A javító készlet 50+ ezer, az felejtő. Először is törött a fekete műanyag nyomólap. Középen, függőlegesen. Másodszor, kettészakadt(!) a bowden... Nem akárhogy, olyan foszlósan. Gondoltam, veszek használt, bontott ülést. Naná, hogy mindenkinek a bal első kell, de ha van is, más színben, az enyém viszonylag ritka -legalábbis a hirdetett ülések színe alapján. Ötlete valakinek? Nagyon köszönöm! A kárpit mintája/színe ne gátoljon a javításban, ha a tied huzata amúgy ép és egyforma kialakításúak az ülések (mindkettő combtámaszos/dönthető vagy egyik sem az), akkor a kárpit egyszerűen lehúzható róla és át tudod húzni az ép szerkezetű ülésre. Nekem épp ezzel van bajom: az én ülésem szerkezetileg ép, csak pont a kárpit van a deréktámasznál a szokott helyen kilyukadva, de bézs textil sportülést bontottan lehetetlen találni, újonnan meg csak a háttámla huzata 100e Ft... Javítás megint csak nem jöhet szóba, olyan mintájú anyagot mint a gyári, nem lehet felhajtani, már egy tucat kárpitost kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Foghorn Elküldve Február17, 2017 Megoszt Elküldve Február17, 2017 Sziasztok! Miután annó megvettem a kocsit, rájöttem, hogy törött volt. A jobb első lámpa javításakor elpattantak a lökhárító tartók, vissza preparálás nagyon nehéz volt, egy újnyi rés mindig marad a lámpa alatt. Ki kéne húzatni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Foghorn Elküldve Február17, 2017 Megoszt Elküldve Február17, 2017 (edited) A lökhárító már ezért deformálódott el a nyári melegben... a hűtőmaszk aljánál és tetején is látható eltérés. Ebből a lámpából még az állító motor is hiányzik. Módosítva Február17, 2017 : Foghorn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február17, 2017 Megoszt Elküldve Február17, 2017 Ez azért nem kínai bucsus műanyagból van, nem deformálódik el a melegtől Inkább a benyomódás miatt deformálódott el, ami a karambol miatt kérte. Ezt a lökhárítót cserélni kellene, plusz alatta megnézni, hogy a sárvédő lemez, illetve alul a nyúlványok mennyire mentek el. Ha sikerült beszerezned egy bontott vagy egy új lököst, akkor próbáld fel a helyére, és meglátod, hogy felmegy-e rendesen, vagy hézag marad azzal is. Rendbe kell tenni, ezen nincs mit tovább ragozni. Kár, hogy csak most vetted észre, bele kellett volna alkudni az árba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts