grep Elküldve Július17, 2014 Megoszt Elküldve Július17, 2014 És mit kéne tapasztalnom a vész üzem módban működő motornál, az autómnál. Jelenleg semmi olyasmi nem jelentkezik a világító lámpán kívül és azon hogy ha villog ez a motor lámpa akkor a tempomat nem megy. de amúgy nincs rángatás, se füst semmi... Ha jól emlékszem, amikor villog akkor nem engedi 2500 fordulat felé a motort forogni (vagy az is lehet, mikor folyamatosan világít? már régen volt és én is csak 1x tapasztaltam ilyet) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
polgarati Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 Hali Hol lehet megnézni milyen visszahívás van a kocsira? Vagy ezt csak márkaszervizben tudják megmondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 Hali Hol lehet megnézni milyen visszahívás van a kocsira? Vagy ezt csak márkaszervizben tudják megmondani?Myopelservice.hu alvázszám alapján megmondja hogy érintett-e az autó visszahívásban. De márkaszervizben is meg tudják mondani, szintén az alvázszámot fogják hozzá elkérni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
polgarati Elküldve Július19, 2014 Megoszt Elküldve Július19, 2014 Myopelservice.hu alvázszám alapján megmondja hogy érintett-e az autó visszahívásban. De márkaszervizben is meg tudják mondani, szintén az alvázszámot fogják hozzá elkérni. Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
polgarati Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Szevasztok Bontotta már valaki szét a szívó oldalt egészen a hengerfejig? Ki kell pucolnom a szívósort. Mire kell figyelni a szét+összerakásnál? Motorkód: z16xep Link to comment Megosztás: More sharing options...
TwinTop Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 Sziasztok! 1,8 -as benzin motoros H Astrám van kb. 3 hete. Vásárlásnál nem tűnt fel, de utána harmadik napon már kínlódott! Egészen pontosan indítás után néha az autó nem adja le a teljes teljesítményét, lomhán gyorsít, olyan mintha nem kapna üzemanyagot vagy levegőt. Néha-néha teljesen normálisan működik, újraindítás után. Voltam szerelőnél ahol kitisztították az Egr szelepet, kicserélték a légszűrőt, mondván az a hiba, de sajnos nem. Most tanácstalan vagyok.Ez az első benzinesem és opelem. Várom tanácsaitokat, ötleteiteket! Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thomas80 Elküldve Július25, 2014 Megoszt Elküldve Július25, 2014 Szia! Ilyen motorral szerelt az én kocsim is (x18xer). Hasonló hibám volt. Nálam a pillangó szelep koszolodasa okozta a gondot. Viszont ami biztos Egr nincs ezen a motoron azaz ha tényleg azt tisztitotta a szerelő akkor itt valami nem kerek. Sziasztok! 1,8 -as benzin motoros H Astrám van kb. 3 hete. Vásárlásnál nem tűnt fel, de utána harmadik napon már kínlódott! Egészen pontosan indítás után néha az autó nem adja le a teljes teljesítményét, lomhán gyorsít, olyan mintha nem kapna üzemanyagot vagy levegőt. Néha-néha teljesen normálisan működik, újraindítás után. Voltam szerelőnél ahol kitisztították az Egr szelepet, kicserélték a légszűrőt, mondván az a hiba, de sajnos nem. Most tanácstalan vagyok.Ez az első benzinesem és opelem. Várom tanácsaitokat, ötleteiteket! Előre is köszönöm. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TwinTop Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 Sziasztok! Továbbra is érdeklődöm mi lehet a gond! Már addig eljutottam h. az egyik henger áll le random módon. Néha újból elindul újraindítás után, néha nem. Leveszem a "gyújtótrafótpipátegybennégyet" aztán visszateszem akkor jó kb. 10 km-en keresztül aztán megint leáll. Most mentem vele 50km-t és semmi baja. Én már nem értem! Tanácstalan vagyok! /Astra H TT 1.8B, 2006 / a fojtószelepet megnéztem fém tiszta és a gyertyákat kicseréltem újra / Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 Sziasztok! Továbbra is érdeklődöm mi lehet a gond! Már addig eljutottam h. az egyik henger áll le random módon. Néha újból elindul újraindítás után, néha nem. Leveszem a "gyújtótrafótpipátegybennégyet" aztán visszateszem akkor jó kb. 10 km-en keresztül aztán megint leáll. Most mentem vele 50km-t és semmi baja. Én már nem értem! Tanácstalan vagyok! /Astra H TT 1.8B, 2006 / a fojtószelepet megnéztem fém tiszta és a gyertyákat kicseréltem újra / "gyújtótrafótpipátegybennégyet" Van amikor ezzel van a probléma, a trafó szereti megadni magát, és mivel egyben van, csak cserélni lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pityu1899 Elküldve Augusztus2, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.6_gtc_cosmo-7958943 Egy kis segitseget szeretnek kerni, ez lancos vagy szijas?? Koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Augusztus2, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 (edited) http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.6_gtc_cosmo-7958943 Egy kis segitseget szeretnek kerni, ez lancos vagy szijas?? Koszi Szia! Hengerűrtartalom és teljesítmény alapján z16xep. 1.6 twinport. Szíjas. Módosítva Augusztus2, 2014 : brzoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
pityu1899 Elküldve Augusztus2, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 Köszi 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 Mikor kell cserélni a hosszbordás szíjat a kocsiban, hány km után? (arra gondolok ami hajtja a klimát is) 1,4 xep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 Mikor kell cserélni a hosszbordás szíjat a kocsiban, hány km után? (arra gondolok ami hajtja a klimát is) 1,4 xep Azt hogy mikor kell cserélni pontosan nem tudom, nekem az első gyári szíj 100 ezer körül kezdett el csúszni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 Mikor kell cserélni a hosszbordás szíjat a kocsiban, hány km után? (arra gondolok ami hajtja a klimát is) 1,4 xep Érdemes megnézni, hogy vannak e benne keresztben hajszálrepedések. Ha igen, akkor lassan érdemes lecserélni... Gumiból (is) van, így az is ugyanúgy öregszik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati72 Elküldve Augusztus5, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2014 (edited) Sziasztok ! Én is megcsináltam az EGR lezárását az egyik este. Másnap indulás Miskolc (24 km ) , motor sokkal egyenletesebb ,és nem rángatott nem volt sárga lámpa. De délután hazaflé a dög melegben pár kilométer után kigyuladt a sárga lámpa,egy motorféknél,és egész hazáig világitott ! Biztos ,hogy az EGR csinálta a gondot ,mert előtte nem volt ilyen. Amúgy teljesen ki van takarítva ,és működik is csak zavart a motor fordulatszám ingadozása (dadogása). Most reggel viszaraktam az eredeti lemezt , a sárga lámpa nem világít. Kérdésem : a lezárással nem az volt a bajom ,hogy egy viszonylag vékony alu lemezt tettem közé, és a lemezen a szelepnél nem volt megfúrva ! Vagyis a szelep nem tud teljesen lezárni (talán 1 mm). Motorkód:X14XE 1.4 16v Módosítva Augusztus5, 2014 : ati72 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Sziasztok, Ma egy kigyorsításnál 2. fokozatban nagy fordulaton megindultam, utána 3-ba kapcsoltam és nagy kattanás a motortérből és nem ment az autó. Tehát semmi gyorsulás, nyomaték minden eltűnt és villogni kezdett a kis sárga szerviz lámpa. Autót leállítottam mert nem reagált a gázra, majd újraindítottam és minden ok, de kattog indításnál az autó... Hibakód 4 db van, mind a szívósorra, levegőbeáramlásra utal. Szerintem felakadt vagy szétesett egy lapát a szívósorban. Szerintetek ez lehetséges? Bontottat érdemes venni vagy csak új? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus15, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2014 Sziasztok, Ma egy kigyorsításnál 2. fokozatban nagy fordulaton megindultam, utána 3-ba kapcsoltam és nagy kattanás a motortérből és nem ment az autó. Tehát semmi gyorsulás, nyomaték minden eltűnt és villogni kezdett a kis sárga szerviz lámpa. Autót leállítottam mert nem reagált a gázra, majd újraindítottam és minden ok, de kattog indításnál az autó... Hibakód 4 db van, mind a szívósorra, levegőbeáramlásra utal. Szerintem felakadt vagy szétesett egy lapát a szívósorban. Szerintetek ez lehetséges? Bontottat érdemes venni vagy csak új? Mi az a négy hibakód, valószínűleg egy belőlük a valós hiba, a többi csak következmény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Mi az a négy hibakód, valószínűleg egy belőlük a valós hiba, a többi csak következmény... Kódot pontosan nem tudok, mert törölve lettek. Tech2-vel olvasták ki és ők mondták ezeket az információkat. Azóta nem megy annyira jól az autó, majd ha lesz egy kis időm szétkapjuk, addig meg pihen a garázsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus16, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2014 Kódot pontosan nem tudok, mert törölve lettek. Tech2-vel olvasták ki és ők mondták ezeket az információkat. Azóta nem megy annyira jól az autó, majd ha lesz egy kis időm szétkapjuk, addig meg pihen a garázsban. Ha jelen van még a hiba akkor újra előjön, de nem fontos hozzá tech2, pedál tesztel is meg tudod nézni, fék és gázpedált taposod, utána ráadod a gyújtást és figyeled a km számláló kijelzőt, megjelenik az ECN felirat és alatta a hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
z16xep Elküldve Augusztus17, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2014 Helló mindenkinek! Segítséget kérnék, 2006-os z16xep astrán olyat csinál, ha egy pici gázt adok neki egy sípoló hangot ad! De akkor is, ha pl 140-nel megyek és egy bizonyos mértékig tovább nyomom a gázpedált akkor sípoló hangot hallok, picit tovább nyomom akkor megszűnik!! A levegő cső részen minden ok, nem szív farsot sehol!!!! Fojtó szelep takarítva!!! Hibakódok: - ECN 111601 - ECN 161450 - ECN 210870 És a végére annyit, 149.000 km van benne! Váltómű olajat akarok cserélni, 75w90 ugy tudom az kell bele, ebből milyen gyártót ajánlanátok??? Mindenkinek előre köszönöm a válaszokat!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Augusztus17, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2014 Ha jelen van még a hiba akkor újra előjön, de nem fontos hozzá tech2, pedál tesztel is meg tudod nézni, fék és gázpedált taposod, utána ráadod a gyújtást és figyeled a km számláló kijelzőt, megjelenik az ECN felirat és alatta a hibakód. Tudom hogyan kell kiolvasni, de nincs jelen most semmilyen hibakód. Az autó most elég szegényes lett nyomaték terén és a reggeli indításnál is kattogott rendesen...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Augusztus18, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2014 Tudom hogyan kell kiolvasni, de nincs jelen most semmilyen hibakód. Az autó most elég szegényes lett nyomaték terén és a reggeli indításnál is kattogott rendesen... :( Szia! Milyen motor van az autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Augusztus20, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2014 Tudom hogyan kell kiolvasni, de nincs jelen most semmilyen hibakód. Az autó most elég szegényes lett nyomaték terén és a reggeli indításnál is kattogott rendesen... :( Közben lekerült a szívósor és a vákuumos valami ami a rudazatot mozgatja (pontos nevét nem tudom), annak a csöve volt letörve a házról, pontosabban a csatlakozása. Gondolom ezért nem mozgatta a lapátokat sem. Mivel nem akartam komplett szívóházat venni, ezért fémből esztergáltattam egy menetes kis csatlakozót és azzal helyettesítettem a gyári műanyagot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rygesz Elküldve Augusztus21, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2014 Sziasztok fórumozók! Több fórumon olvasgattam és a hibakódok adatai alapján valószínűsíthető, hogy szelep szimering és szelep kormolódási problémáim vannak és hengerfej felújítást javasol mindenki, ami kicsit húzós (Opel astra H 1,6 2004 ). A neten szörfözve találtam egy úgynevezett BG technológiai tisztítást és ezt a morvaiautó végzi egyedül az országban. http://www.morvaiauto.hu/ Ha valaki szánna rá időt megnézné és elolvasná az írott anyagot és véleményezné. Vagy ha valaki próbálta már ezt a teljes szívó és kipufogó rendszer BG technológiai tisztítást és van róla tapasztalata kérem írja meg. Vagy kinek mi a véleménye erről? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts