grep Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 És mit kéne tapasztalnom a vész üzem módban működő motornál, az autómnál. Jelenleg semmi olyasmi nem jelentkezik a világító lámpán kívül és azon hogy ha villog ez a motor lámpa akkor a tempomat nem megy. de amúgy nincs rángatás, se füst semmi... Ha jól emlékszem, amikor villog akkor nem engedi 2500 fordulat felé a motort forogni (vagy az is lehet, mikor folyamatosan világít? már régen volt és én is csak 1x tapasztaltam ilyet) 1
polgarati Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Hali Hol lehet megnézni milyen visszahívás van a kocsira? Vagy ezt csak márkaszervizben tudják megmondani?
Cserenkov Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Hali Hol lehet megnézni milyen visszahívás van a kocsira? Vagy ezt csak márkaszervizben tudják megmondani?Myopelservice.hu alvázszám alapján megmondja hogy érintett-e az autó visszahívásban. De márkaszervizben is meg tudják mondani, szintén az alvázszámot fogják hozzá elkérni. 1
polgarati Elküldve Július19, 2014 Elküldve Július19, 2014 Myopelservice.hu alvázszám alapján megmondja hogy érintett-e az autó visszahívásban. De márkaszervizben is meg tudják mondani, szintén az alvázszámot fogják hozzá elkérni. Köszi a segítséget
polgarati Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 Szevasztok Bontotta már valaki szét a szívó oldalt egészen a hengerfejig? Ki kell pucolnom a szívósort. Mire kell figyelni a szét+összerakásnál? Motorkód: z16xep
TwinTop Elküldve Július24, 2014 Elküldve Július24, 2014 Sziasztok! 1,8 -as benzin motoros H Astrám van kb. 3 hete. Vásárlásnál nem tűnt fel, de utána harmadik napon már kínlódott! Egészen pontosan indítás után néha az autó nem adja le a teljes teljesítményét, lomhán gyorsít, olyan mintha nem kapna üzemanyagot vagy levegőt. Néha-néha teljesen normálisan működik, újraindítás után. Voltam szerelőnél ahol kitisztították az Egr szelepet, kicserélték a légszűrőt, mondván az a hiba, de sajnos nem. Most tanácstalan vagyok.Ez az első benzinesem és opelem. Várom tanácsaitokat, ötleteiteket! Előre is köszönöm.
Thomas80 Elküldve Július25, 2014 Elküldve Július25, 2014 Szia! Ilyen motorral szerelt az én kocsim is (x18xer). Hasonló hibám volt. Nálam a pillangó szelep koszolodasa okozta a gondot. Viszont ami biztos Egr nincs ezen a motoron azaz ha tényleg azt tisztitotta a szerelő akkor itt valami nem kerek. Sziasztok! 1,8 -as benzin motoros H Astrám van kb. 3 hete. Vásárlásnál nem tűnt fel, de utána harmadik napon már kínlódott! Egészen pontosan indítás után néha az autó nem adja le a teljes teljesítményét, lomhán gyorsít, olyan mintha nem kapna üzemanyagot vagy levegőt. Néha-néha teljesen normálisan működik, újraindítás után. Voltam szerelőnél ahol kitisztították az Egr szelepet, kicserélték a légszűrőt, mondván az a hiba, de sajnos nem. Most tanácstalan vagyok.Ez az első benzinesem és opelem. Várom tanácsaitokat, ötleteiteket! Előre is köszönöm. 1
TwinTop Elküldve Augusztus1, 2014 Elküldve Augusztus1, 2014 Sziasztok! Továbbra is érdeklődöm mi lehet a gond! Már addig eljutottam h. az egyik henger áll le random módon. Néha újból elindul újraindítás után, néha nem. Leveszem a "gyújtótrafótpipátegybennégyet" aztán visszateszem akkor jó kb. 10 km-en keresztül aztán megint leáll. Most mentem vele 50km-t és semmi baja. Én már nem értem! Tanácstalan vagyok! /Astra H TT 1.8B, 2006 / a fojtószelepet megnéztem fém tiszta és a gyertyákat kicseréltem újra /
Astra555 Elküldve Augusztus1, 2014 Elküldve Augusztus1, 2014 Sziasztok! Továbbra is érdeklődöm mi lehet a gond! Már addig eljutottam h. az egyik henger áll le random módon. Néha újból elindul újraindítás után, néha nem. Leveszem a "gyújtótrafótpipátegybennégyet" aztán visszateszem akkor jó kb. 10 km-en keresztül aztán megint leáll. Most mentem vele 50km-t és semmi baja. Én már nem értem! Tanácstalan vagyok! /Astra H TT 1.8B, 2006 / a fojtószelepet megnéztem fém tiszta és a gyertyákat kicseréltem újra / "gyújtótrafótpipátegybennégyet" Van amikor ezzel van a probléma, a trafó szereti megadni magát, és mivel egyben van, csak cserélni lehet.
pityu1899 Elküldve Augusztus2, 2014 Elküldve Augusztus2, 2014 http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.6_gtc_cosmo-7958943 Egy kis segitseget szeretnek kerni, ez lancos vagy szijas?? Koszi
brzoli Elküldve Augusztus2, 2014 Elküldve Augusztus2, 2014 (edited) http://m.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.6_gtc_cosmo-7958943 Egy kis segitseget szeretnek kerni, ez lancos vagy szijas?? Koszi Szia! Hengerűrtartalom és teljesítmény alapján z16xep. 1.6 twinport. Szíjas. Módosítva Augusztus2, 2014 : brzoli
Robee Elküldve Augusztus3, 2014 Elküldve Augusztus3, 2014 Mikor kell cserélni a hosszbordás szíjat a kocsiban, hány km után? (arra gondolok ami hajtja a klimát is) 1,4 xep
Pyte Elküldve Augusztus3, 2014 Elküldve Augusztus3, 2014 Mikor kell cserélni a hosszbordás szíjat a kocsiban, hány km után? (arra gondolok ami hajtja a klimát is) 1,4 xep Azt hogy mikor kell cserélni pontosan nem tudom, nekem az első gyári szíj 100 ezer körül kezdett el csúszni.
Astra555 Elküldve Augusztus3, 2014 Elküldve Augusztus3, 2014 Mikor kell cserélni a hosszbordás szíjat a kocsiban, hány km után? (arra gondolok ami hajtja a klimát is) 1,4 xep Érdemes megnézni, hogy vannak e benne keresztben hajszálrepedések. Ha igen, akkor lassan érdemes lecserélni... Gumiból (is) van, így az is ugyanúgy öregszik. 1
ati72 Elküldve Augusztus5, 2014 Elküldve Augusztus5, 2014 (edited) Sziasztok ! Én is megcsináltam az EGR lezárását az egyik este. Másnap indulás Miskolc (24 km ) , motor sokkal egyenletesebb ,és nem rángatott nem volt sárga lámpa. De délután hazaflé a dög melegben pár kilométer után kigyuladt a sárga lámpa,egy motorféknél,és egész hazáig világitott ! Biztos ,hogy az EGR csinálta a gondot ,mert előtte nem volt ilyen. Amúgy teljesen ki van takarítva ,és működik is csak zavart a motor fordulatszám ingadozása (dadogása). Most reggel viszaraktam az eredeti lemezt , a sárga lámpa nem világít. Kérdésem : a lezárással nem az volt a bajom ,hogy egy viszonylag vékony alu lemezt tettem közé, és a lemezen a szelepnél nem volt megfúrva ! Vagyis a szelep nem tud teljesen lezárni (talán 1 mm). Motorkód:X14XE 1.4 16v Módosítva Augusztus5, 2014 : ati72
vans Elküldve Augusztus14, 2014 Elküldve Augusztus14, 2014 Sziasztok, Ma egy kigyorsításnál 2. fokozatban nagy fordulaton megindultam, utána 3-ba kapcsoltam és nagy kattanás a motortérből és nem ment az autó. Tehát semmi gyorsulás, nyomaték minden eltűnt és villogni kezdett a kis sárga szerviz lámpa. Autót leállítottam mert nem reagált a gázra, majd újraindítottam és minden ok, de kattog indításnál az autó... Hibakód 4 db van, mind a szívósorra, levegőbeáramlásra utal. Szerintem felakadt vagy szétesett egy lapát a szívósorban. Szerintetek ez lehetséges? Bontottat érdemes venni vagy csak új?
Davee Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Sziasztok, Ma egy kigyorsításnál 2. fokozatban nagy fordulaton megindultam, utána 3-ba kapcsoltam és nagy kattanás a motortérből és nem ment az autó. Tehát semmi gyorsulás, nyomaték minden eltűnt és villogni kezdett a kis sárga szerviz lámpa. Autót leállítottam mert nem reagált a gázra, majd újraindítottam és minden ok, de kattog indításnál az autó... Hibakód 4 db van, mind a szívósorra, levegőbeáramlásra utal. Szerintem felakadt vagy szétesett egy lapát a szívósorban. Szerintetek ez lehetséges? Bontottat érdemes venni vagy csak új? Mi az a négy hibakód, valószínűleg egy belőlük a valós hiba, a többi csak következmény...
vans Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Mi az a négy hibakód, valószínűleg egy belőlük a valós hiba, a többi csak következmény... Kódot pontosan nem tudok, mert törölve lettek. Tech2-vel olvasták ki és ők mondták ezeket az információkat. Azóta nem megy annyira jól az autó, majd ha lesz egy kis időm szétkapjuk, addig meg pihen a garázsban.
Davee Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Kódot pontosan nem tudok, mert törölve lettek. Tech2-vel olvasták ki és ők mondták ezeket az információkat. Azóta nem megy annyira jól az autó, majd ha lesz egy kis időm szétkapjuk, addig meg pihen a garázsban. Ha jelen van még a hiba akkor újra előjön, de nem fontos hozzá tech2, pedál tesztel is meg tudod nézni, fék és gázpedált taposod, utána ráadod a gyújtást és figyeled a km számláló kijelzőt, megjelenik az ECN felirat és alatta a hibakód.
z16xep Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 Helló mindenkinek! Segítséget kérnék, 2006-os z16xep astrán olyat csinál, ha egy pici gázt adok neki egy sípoló hangot ad! De akkor is, ha pl 140-nel megyek és egy bizonyos mértékig tovább nyomom a gázpedált akkor sípoló hangot hallok, picit tovább nyomom akkor megszűnik!! A levegő cső részen minden ok, nem szív farsot sehol!!!! Fojtó szelep takarítva!!! Hibakódok: - ECN 111601 - ECN 161450 - ECN 210870 És a végére annyit, 149.000 km van benne! Váltómű olajat akarok cserélni, 75w90 ugy tudom az kell bele, ebből milyen gyártót ajánlanátok??? Mindenkinek előre köszönöm a válaszokat!!
vans Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 Ha jelen van még a hiba akkor újra előjön, de nem fontos hozzá tech2, pedál tesztel is meg tudod nézni, fék és gázpedált taposod, utána ráadod a gyújtást és figyeled a km számláló kijelzőt, megjelenik az ECN felirat és alatta a hibakód. Tudom hogyan kell kiolvasni, de nincs jelen most semmilyen hibakód. Az autó most elég szegényes lett nyomaték terén és a reggeli indításnál is kattogott rendesen...:(
Astra555 Elküldve Augusztus18, 2014 Elküldve Augusztus18, 2014 Tudom hogyan kell kiolvasni, de nincs jelen most semmilyen hibakód. Az autó most elég szegényes lett nyomaték terén és a reggeli indításnál is kattogott rendesen... :( Szia! Milyen motor van az autóban?
vans Elküldve Augusztus20, 2014 Elküldve Augusztus20, 2014 Tudom hogyan kell kiolvasni, de nincs jelen most semmilyen hibakód. Az autó most elég szegényes lett nyomaték terén és a reggeli indításnál is kattogott rendesen... :( Közben lekerült a szívósor és a vákuumos valami ami a rudazatot mozgatja (pontos nevét nem tudom), annak a csöve volt letörve a házról, pontosabban a csatlakozása. Gondolom ezért nem mozgatta a lapátokat sem. Mivel nem akartam komplett szívóházat venni, ezért fémből esztergáltattam egy menetes kis csatlakozót és azzal helyettesítettem a gyári műanyagot...
Rygesz Elküldve Augusztus21, 2014 Elküldve Augusztus21, 2014 Sziasztok fórumozók! Több fórumon olvasgattam és a hibakódok adatai alapján valószínűsíthető, hogy szelep szimering és szelep kormolódási problémáim vannak és hengerfej felújítást javasol mindenki, ami kicsit húzós (Opel astra H 1,6 2004 ). A neten szörfözve találtam egy úgynevezett BG technológiai tisztítást és ezt a morvaiautó végzi egyedül az országban. http://www.morvaiauto.hu/ Ha valaki szánna rá időt megnézné és elolvasná az írott anyagot és véleményezné. Vagy ha valaki próbálta már ezt a teljes szívó és kipufogó rendszer BG technológiai tisztítást és van róla tapasztalata kérem írja meg. Vagy kinek mi a véleménye erről? Előre is köszi!
Recommended Posts