quad405 Elküldve Március1, 2017 Elküldve Március1, 2017 3 hours ago, csaba66 said: Ezt a leallas utan ot percet eddig csak az Opelnel lattam, mashol hidegen szoktak... Gondolom, itt sem valtozik a hidegen merheto szint, csak a jelzesek a meleghez vannak kalibralva, ki tudja, miert. Talan megallas utan inkabb hajlandok ellenorizni az emberek, mint indulas elott, vagy parkolas kozben? A pontossag valoszinuleg rosszabb is, mert kerdes, mennyire volt meleg a motor, mennyire pontosan ot perc, stb. Hidegen kisebb szintet mérek mint melegen pedig ugye olyankor már minden csepp visszafolyt a teknőbe ami csak visszafolyhatott. Viszont ezek szerint a hőtágulásnak nagyobb a befolyása. Kb. 1,5 dl a különbség ha lehet hinni a kézikönyvnek, ami szerint 1l van a min és max közt. Érdekes, hogy egy 1.3-as Suzuki motornál nincs ekkora különbség. Gyakorlatilag nulla. Ha tehát hidegen maximumig töltöm az Astrát, az melegen már túltöltést jelent. A szerelők olajcsere után mindenáron hidegen akarták a szintet beállítani. Még az 5 percet sem várták meg. Alig bírtam visszafogni őket. A végén már pontos mennyiségű olajat vittem, hogy ne tudják túltölteni. Apropó, szerintetek mennyi az a túltöltés ami még megengedett? Van erről valami infó, tapasztalat?
quad405 Elküldve Március1, 2017 Elküldve Március1, 2017 On 2/28/2017 at 11:39 AM, kisp113 said: Szabad tér felé nyitott karterű rendszert semmilyen Euro norma mellett nem lehet csinálni, a visszavezetést pedig általában úgy szokták megoldani, hogy a szívóoldalról gyenge vákuum alatt tartsa a kartert ezzel is csökkentve minden irányba az olajszivárgás lehetőségét.. Mikor leállítom a motort mi az a sziszegő hang? Ilyenkor mi történik? Gondolom ehhez a vákumhoz van valami köze.
kisp113 Elküldve Március1, 2017 Elküldve Március1, 2017 1 órával ezelőtt, quad405 írta: Mikor leállítom a motort mi az a sziszegő hang? Ilyenkor mi történik? Gondolom ehhez a vákumhoz van valami köze. Nem kellene semminek sziszegnie. Nem ereszt a fékrendszered vákuumtartálya valahol?
quad405 Elküldve Március1, 2017 Elküldve Március1, 2017 Akkor nagyon peches család vagyunk mert a feleségem Suzukija is így "sziszeg". Csak az 13 éves és ott sokkal hangosabb. Ne valami magas hangra gondolj. Inkább valami olyasmi mint a benzinkúton a kompresszor mikor üresben megnyomod. És járó motornál nincs, csak leállítás után közvetlenül. Mintha valamit légtelenítene, vagy ilyesmi. Lehet ilyenkor megszünteti a vákumot.
csaba66 Elküldve Március1, 2017 Elküldve Március1, 2017 (edited) 8 órája, quad405 írta: Hidegen kisebb szintet mérek mint melegen pedig ugye olyankor már minden csepp visszafolyt a teknőbe ami csak visszafolyhatott. Viszont ezek szerint a hőtágulásnak nagyobb a befolyása. Kb. 1,5 dl a különbség ha lehet hinni a kézikönyvnek, ami szerint 1l van a min és max közt. Érdekes, hogy egy 1.3-as Suzuki motornál nincs ekkora különbség. Gyakorlatilag nulla. Ha tehát hidegen maximumig töltöm az Astrát, az melegen már túltöltést jelent. A szerelők olajcsere után mindenáron hidegen akarták a szintet beállítani. Még az 5 percet sem várták meg. Alig bírtam visszafogni őket. A végén már pontos mennyiségű olajat vittem, hogy ne tudják túltölteni. Apropó, szerintetek mennyi az a túltöltés ami még megengedett? Van erről valami infó, tapasztalat? Erdekes, ezt igy sosem neztem... Elvileg a ket jelzes kozott feluton idealis a szint, en odaig szoktam tolteni (igaz, hidegen), mert szinte semennyit nem fogyaszt. Nincs megengedett tultoltes; ami megengedett, az a kozepertektol a minimumig vagy maximumig valo elteres Ha tul van toltve, akkor tulzottan habosodhat, foloslegesen dolgozik a motor az olajtobblet mozgatasaval, hidegen tobb olajat kell "feltorni", lassabban melegszik be, stb., szoval kifejezetten nem jo tultolteni. A tartalek olajat flakonban kell vinni, nem a motorban Módosítva Március1, 2017 : csaba66
quad405 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 7 hours ago, csaba66 said: A tartalek olajat flakonban kell vinni, nem a motorban Alaklomadtán átadoma "kedves" szerelőknek. Az mennyire igaz, hogy túltöltésnél megnő az olajnyomás (bár gondolom ezt valami szabályozza) és kinyom(hat)ja a szimeringeknél az olajat. Vagy ez ezek csak városi legendák?
csaba66 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 (edited) 1 óra, quad405 írta: Az mennyire igaz, hogy túltöltésnél megnő az olajnyomás (bár gondolom ezt valami szabályozza) és kinyom(hat)ja a szimeringeknél az olajat. Vagy ez ezek csak városi legendák? Szerintem semennyire... Egyreszt van egy szabalyozo szelep, masreszt gyanitom, hogy a szimeringeknel mar nincs is nyomas alatt az olaj, hanem szabadon csuroghat vissza. A nyomas attol keletkezik, hogy a pumpa szuk jaratokba preseli az olajat, az egesz olajter nincs nyomas alatt. Illetve a dugattyuk jarasa es a kartergaz elvezetes egyutt okoznak egy kis nyomasingadozast. Ha valaki annyi olajat tolt be, hogy mar levego is alig marad a motorban, akkor persze jobb hijan valoszinuleg a szimeringeknel fog kijonni. De ehhez akar 10-20 liternyi tultoltes is kellhet, nem tudom, mennyi fer be. Anno aposom lelkes amator autoszerelokent "olajat cserelt" egy Dacian: leengedte a valtoolajat (!), majd gondosan betoltotte az eloirt mennyiseget a motorba. Utana eljott hozzank kb. 10 kilometert dupla motorolajjal es valtoolaj nelkul, hogy nezzem mar meg, mert nem stimmel valami A Dacia amugy tulelte; nem tudom, egy mai motorral mi lenne hasonlo esetben... A valtok egyebkent jol birjak a kikepzest, egy ismerosnek egy debreceni szerviz javitas utan elfelejtette visszatolteni a valtoolajat. Gyornel adta meg magat a valto, persze azt cserelni kellett utana. Nem volt tul fiatal kocsi (Nissan), a szerviz keritett egy bontott valtot. Meg egy dacias tortenet: telen nem akart elindulni, csak tekert a starter, de semmi. Jobb hijan tekeres, tekeres, csak lesz valami, es valoban, egyszer csak kilotte a nivopalcat, es elindult. A motorhaz nyitva volt, szerencsere nem vitte ki senkinek a szemet. De ezek szerint ez is egy modszer a valamilyen okbol eloallo tulnyomas lekuzdesere Módosítva Március2, 2017 : csaba66
sasa58 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 (edited) 18 órája, quad405 írta: Hidegen kisebb szintet mérek mint melegen pedig ugye olyankor már minden csepp visszafolyt a teknőbe ami csak visszafolyhatott. Viszont ezek szerint a hőtágulásnak nagyobb a befolyása. Kb. 1,5 dl a különbség ha lehet hinni a kézikönyvnek, ami szerint 1l van a min és max közt. Érdekes, hogy egy 1.3-as Suzuki motornál nincs ekkora különbség. Gyakorlatilag nulla. Ha tehát hidegen maximumig töltöm az Astrát, az melegen már túltöltést jelent. A szerelők olajcsere után mindenáron hidegen akarták a szintet beállítani. Még az 5 percet sem várták meg. Alig bírtam visszafogni őket. A végén már pontos mennyiségű olajat vittem, hogy ne tudják túltölteni. Apropó, szerintetek mennyi az a túltöltés ami még megengedett? Van erről valami infó, tapasztalat? Nálam hidegen (XER motor) képtelenség megállapítani az olajszintet, mert a pálca 6-7 cm -ig olajos, hiába törölgetem és ismétlem meg 5x. Az okát nem sikerült kideríteni, pedig vagy másfél éve téma volt itt a fórumon (de talán Csaba ). Módosítva Március2, 2017 : sasa58
csaba66 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 15 perce, sasa58 írta: Nálam hidegen (XER motor) képtelenség megállapítani az olajszintet, mert a pálca 6-7 cm -ig olajos, hiába törölgetem és ismétlem meg 5x. Az okát nem sikerült kideríteni, pedig vagy másfél éve téma volt itt a fórumon (de talán Csaba ). Amint mar emlitettem, azt sem tudom, hogy a benzines motorokban van-e dugattyu Neked pedig eleve egy extra peldanyod van, az olajfogyasztas es szintmeres teren is
csicsó Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 54 perce, csaba66 írta: Szerintem semennyire... Egyreszt van egy szabalyozo szelep, masreszt gyanitom, hogy a szimeringeknel mar nincs is nyomas alatt az olaj, hanem szabadon csuroghat vissza. A nyomas attol keletkezik, hogy a pumpa szuk jaratokba preseli az olajat, az egesz olajter nincs nyomas alatt. Illetve a dugattyuk jarasa es a kartergaz elvezetes egyutt okoznak egy kis nyomasingadozast. Ha valaki annyi olajat tolt be, hogy mar levego is alig marad a motorban, akkor persze jobb hijan valoszinuleg a szimeringeknel fog kijonni. De ehhez akar 10-20 liternyi tultoltes is kellhet, nem tudom, mennyi fer be. Anno aposom lelkes amator autoszerelokent "olajat cserelt" egy Dacian: leengedte a valtoolajat (!), majd gondosan betoltotte az eloirt mennyiseget a motorba. Utana eljott hozzank kb. 10 kilometert dupla motorolajjal es valtoolaj nelkul, hogy nezzem mar meg, mert nem stimmel valami A Dacia amugy tulelte; nem tudom, egy mai motorral mi lenne hasonlo esetben... A valtok egyebkent jol birjak a kikepzest, egy ismerosnek egy debreceni szerviz javitas utan elfelejtette visszatolteni a valtoolajat. Gyornel adta meg magat a valto, persze azt cserelni kellett utana. Nem volt tul fiatal kocsi (Nissan), a szerviz keritett egy bontott valtot. Meg egy dacias tortenet: telen nem akart elindulni, csak tekert a starter, de semmi. Jobb hijan tekeres, tekeres, csak lesz valami, es valoban, egyszer csak kilotte a nivopalcat, es elindult. A motorhaz nyitva volt, szerencsere nem vitte ki senkinek a szemet. De ezek szerint ez is egy modszer a valamilyen okbol eloallo tulnyomas lekuzdesere Az mi?Inditómotor?
sasa58 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 15 perce, csaba66 írta: Amint mar emlitettem, azt sem tudom, hogy a benzines motorokban van-e dugattyu Ahhoz képest elég aktív vagy itt a Benzines topicban.
csaba66 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 22 perce, csicsó írta: Az mi?Inditómotor? Kizarasos alapon az kell legyen... 8 perce, sasa58 írta: Ahhoz képest elég aktív vagy itt a Benzines topicban. Nem tudtam, hogy a temaban szerzett tudomanyos fokozathoz van kotve a hozzaszolas
Astra555 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 1 órával ezelőtt, csaba66 írta: Anno aposom lelkes amator autoszerelokent "olajat cserelt" egy Dacian: leengedte a valtoolajat (!), majd gondosan betoltotte az eloirt mennyiseget a motorba. Utana eljott hozzank kb. 10 kilometert dupla motorolajjal es valtoolaj nelkul, hogy nezzem mar meg, mert nem stimmel valami A Dacia amugy tulelte; nem tudom, egy mai motorral mi lenne hasonlo esetben... Ezt a szomszéd bácsi fia is eljátszotta a saját Daciájával. Aztán tolhattuk be a garázsunkba, ott van akna, így könnyebb volt a visszatöltés. Szerencsére még időben észrevette, hogy nem az jött le amire gondolt. Egyébként sok Opel váltóra (főleg az M32-re) panaszkodnak, hogy gyárilag nem megfelelő a szint, és így elég gyorsan kb. 200-250 ekm körül elkezdenek elfogyni.
sasa58 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 50 perce, csaba66 írta: Nem tudtam, hogy a temaban szerzett tudomanyos fokozathoz van kotve a hozzaszolas Egy élmény Veled diskurálni.
quad405 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 56 minutes ago, csaba66 said: Nem tudtam, hogy a temaban szerzett tudomanyos fokozathoz van kotve a hozzaszolas 5 minutes ago, sasa58 said: Egy élmény Veled diskurálni. Olvasni is egy élmény benneteket. 1
quad405 Elküldve Március2, 2017 Elküldve Március2, 2017 1 hour ago, sasa58 said: Nálam hidegen (XER motor) képtelenség megállapítani az olajszintet, mert a pálca 6-7 cm -ig olajos, hiába törölgetem és ismétlem meg 5x. Az okát nem sikerült kideríteni, pedig vagy másfél éve téma volt itt a fórumon (de talán Csaba ). Szerintem a kapilláris hatás miatt van. Hidegen, de akár melegen már 5 perc után is csak úgy tudom megnézni, hogy előtte jó ideig kihúzva tartom. Ez nagyon el van bénázva.
kisp113 Elküldve Március5, 2017 Elküldve Március5, 2017 Valaki aki biztos információval rendelkezik kérem írja be hogy mi a z16xep gyári illetve ajánlott helyettesítő gyertya típusa? Totál ellentmondásos infókat találok több helyen hézag, hőérték és elektróda szám tekintetében egyaránt
Bmájki Elküldve Március5, 2017 Elküldve Március5, 2017 Sziasztok! Z16XEP-vel kapcsolatban érdeklődnék, hogy a szelepfedélben lévő kartergáz szelep sérüléséről hogyan lehet meggyőződni? Alapjáraton nincs ingadozás, viszont a szívócsőben találtam olajat, amikor szétszedtem. Nagyon magas az olajfogyasztásom. Reggelente és hosszabb motorfék (pl. lejtő) után nagyon füstöl. Köszi az infókat
Kishenceg Elküldve Március6, 2017 Elküldve Március6, 2017 On 2017. 03. 05. at 12:37, kisp113 írta: Valaki aki biztos információval rendelkezik kérem írja be hogy mi a z16xep gyári illetve ajánlott helyettesítő gyertya típusa? Totál ellentmondásos infókat találok több helyen hézag, hőérték és elektróda szám tekintetében egyaránt A G-s fórumrészben olvastam, hogy talán a gyári a legjobb, de lapozz oda, biztosan segítenek, nagyon képben vannak a srácok.
kisp113 Elküldve Március6, 2017 Elküldve Március6, 2017 5 perce, Kishenceg írta: A G-s fórumrészben olvastam, hogy talán a gyári a legjobb, de lapozz oda, biztosan segítenek, nagyon képben vannak a srácok. Közben megtaláltam hogy a 1214031 alkatrész szám kell ami elviekben egy Bosch FQR8LEU2-t takar.
sasa58 Elküldve Március6, 2017 Elküldve Március6, 2017 (edited) Sziasztok! Néhány hete vettem észre, hogy a hűtőfolyadékom koszos lett. Kézzel kitörölgetve olajos trutyinak tűnik. Nem gondolnám, hogy hengerfejes, mert nincsenek buborékok, nem melegszik túl, a vizet nem fogyasztja, az olajat sem jobban, mint egy éve ( 1 dl/1000km). Valami egyéb tipp, vagy túlaggódom a dolgot? Módosítva Március6, 2017 : sasa58
zotya975 Elküldve Március7, 2017 Elküldve Március7, 2017 9 órája, sasa58 írta: Sziasztok! Néhány hete vettem észre, hogy a hűtőfolyadékom koszos lett. Kézzel kitörölgetve olajos trutyinak tűnik. Nem gondolnám, hogy hengerfejes, mert nincsenek buborékok, nem melegszik túl, a vizet nem fogyasztja, az olajat sem jobban, mint egy éve ( 1 dl/1000km). Valami egyéb tipp, vagy túlaggódom a dolgot? Ha olaj kerülne a vízbe akkor a tetején úszna. Ez inkább olyan kirakódás a csövekből, blokkból, egyebekből. Érdemes lecserélni a hűtőfolyadékot, és csere alkalmával rendesen átmosni a rendszert, aztán tölteni fel új folyadékkal. Aztán ha megint megjelenik akkor lehet aggódni. 1
sasa58 Elküldve Március7, 2017 Elküldve Március7, 2017 (edited) 34 perce, zotya975 írta: Ha olaj kerülne a vízbe akkor a tetején úszna. Ez inkább olyan kirakódás a csövekből, blokkból, egyebekből. Érdemes lecserélni a hűtőfolyadékot, és csere alkalmával rendesen átmosni a rendszert, aztán tölteni fel új folyadékkal. Aztán ha megint megjelenik akkor lehet aggódni. Köszi a választ! És ezek a kirakódások miért az utóbbi néhány hétben (hónapban ) jöttek elő hirtelen, mert pár hónapja még teljesen tiszta volt? Ráadásul a kocsi még csak 5 éves, nem fiatal még ehhez? Módosítva Március7, 2017 : sasa58
Gola Elküldve Március7, 2017 Elküldve Március7, 2017 11 órája, sasa58 írta: Sziasztok! Néhány hete vettem észre, hogy a hűtőfolyadékom koszos lett. Kézzel kitörölgetve olajos trutyinak tűnik. Nem gondolnám, hogy hengerfejes, mert nincsenek buborékok, nem melegszik túl, a vizet nem fogyasztja, az olajat sem jobban, mint egy éve ( 1 dl/1000km). Valami egyéb tipp, vagy túlaggódom a dolgot? Szia! Nekem is hasonlóan néz ki, én is írtam már itt a fórumon ezzel kapcsolatban. Elvileg a vízpumpa alatti tömítés fáradt el. (A vízkört és az olajkört is elválasztó tömítés.) Más is jelezte már ezt a hibát, többször olvastam itt a fórumon, valószínűleg típushiba.
sasa58 Elküldve Március7, 2017 Elküldve Március7, 2017 14 perce, Gola írta: Szia! Nekem is hasonlóan néz ki, én is írtam már itt a fórumon ezzel kapcsolatban. Elvileg a vízpumpa alatti tömítés fáradt el. (A vízkört és az olajkört is elválasztó tömítés.) Más is jelezte már ezt a hibát, többször olvastam itt a fórumon, valószínűleg típushiba. És nem csináltál vele semmit? Még az olajhűtő tömítéséről olvastam, ami valahol a pajzs alatt van az olajszűrőházzal egyben.
Recommended Posts