Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Az is hozzájukraggadt.... :shock: , mármint a hifi... Hozzál egyet kinntről... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jugeau Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 iszonyat torúra.. de tény, hogy kint 2-300ból rettentő jókat lehet hozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Hát igen... Normális országokban nem vagy köteles ezek után továbbra is igényt tartani az autódra, a biztosító fizet, mert nem tudni mit műveltek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jugeau Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ja.. mormális országokban... meg normális országokban nem azt mondja a rendőrség, hogy mivel megkerült az autód, az ember nyakába max egy szabálysértést tudnak akasztani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jugeau Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ill. normális... sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Hi! Mindenkinek! Cserélt már valaki 92-es Calin kézifék betétet? Csak azért mert én igen! Azt vettem észre hogy beraktam az új betéjeket és úgyanúgy nem fog semmit! A tárcsa jó! Nem tudom mi lehet a gond! Akinek van ötlete írjon, mert nekem nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nézd meg, hogy nincs-e leszakadva az a rész, ahol a kézifékkötél kettéoszlik az autó alatt ha igen, az gáz, mert ott egy kb 1mm vastag lemez van, ami szépen átrohad :? karosszériás dolgozhat majd rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Hi! Mindenkinek! Cserélt már valaki 92-es Calin kézifék betétet? Csak azért mert én igen! Azt vettem észre hogy beraktam az új betéjeket és úgyanúgy nem fog semmit! A tárcsa jó! Nem tudom mi lehet a gond! Akinek van ötlete írjon, mert nekem nincs! 1. a tárcsának marhára semmi köze a kézifékhez! A tárcsa agy-részében van egy kis dob, és lehet hogy az kopott túlméretesre (beragadt kézifékkel autóztak, vagy sokat kézofékeztek vele). 2. megnyúlt akézifékkötél, vagy rosszul van beállítva 3. amit bazs mondott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 igazából gondoltam egy olyanra, hogy egy alkatrészvámos autóra véletlenül átrakni a rendszámot... az talán olcsóbb lenne... Aztán ha vletlenül megállítanak és megkérdezik, hogy hát ez meg hogy került erre az autóra, akkor erőteljesen elgondólkozhatsz azon, hogy mennyit kapsz majd "egyedi azonosító jellel való visszaélésért. Autó pá-pá, soha többé nem látod, plusz még nem kevés pénzbüntetés is. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Aztán ha vletlenül megállítanak és megkérdezik, hogy hát ez meg hogy került erre az autóra, akkor erőteljesen elgondólkozhatsz azon, hogy mennyit kapsz majd "egyedi azonosító jellel való visszaélésért. Autó pá-pá, soha többé nem látod, plusz még nem kevés pénzbüntetés is. :twisted: Ez max. műszakinál történhet meg.Menet közben neked a rend szigorú őre nem fog alvázszámot, meg motorszámot keresgélni a verdádon.A műszaki meg annyi, hogy így többe kerül. :wink:Meg addig használod, amíg ki nem penészedik alólad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ez max. műszakinál történhet meg.Menet közben neked a rend szigorú őre nem fog alvázszámot, meg motorszámot keresgélni a verdádon.A műszaki meg annyi, hogy így többe kerül. :wink:Meg addig használod, amíg ki nem penészedik alólad. na ez sem így van mert ha kápéemessel van, akkor minden megnézhet és meg is fog nézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 [ Ez max. műszakinál történhet meg.Menet közben neked a rend szigorú őre nem fog alvázszámot, meg motorszámot keresgélni a verdádon.A műszaki meg annyi, hogy így többe kerül. :wink:Meg addig használod, amíg ki nem penészedik alólad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ez max. műszakinál történhet meg.Menet közben neked a rend szigorú őre nem fog alvázszámot, meg motorszámot keresgélni a verdádon.A műszaki meg annyi, hogy így többe kerül. :wink:Meg addig használod, amíg ki nem penészedik alólad. Sohasem tudhatod, hogy a rendőr mit néz meg. Főleg ha átfogó közlekedési akciót szerveznek. Tudom mert én is yard vagyok. Hát így könnyű!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Hát így könnyű!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Miért könnyű? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Miért könnyű? :twisted: A kollégák már csak nem macerálkodnak egymással! :oops: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 srácok! ez már nem ez a téma! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 srácok! ez már nem ez a téma! köszi Ne haragudj, de akkor milyen téma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ne haragudj, de akkor milyen téma? nem calibra-probléma, az biztos mehet a társalgóba pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 nem calibra-probléma, az biztos mehet a társalgóba pl OK :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Július17, 2005 Megoszt Elküldve Július17, 2005 A rendszám csere nem rossz ötlet, de kell némi bátorság is hozzá. A rendőrökről meg csak annyít, hogy egyik sem egy penge sofőr és a tákolt-mákolt Astráikkal meg Mondeoikkkal csak gyözzenek utólérni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Feltűnt pár napja, hogy igen sz@rul megy a járgány. Kiderült, hogy összezuhant a középdobom, meg még ki is lyukadt a dob utáni kivezető cső. :evil: Csere. Másnap mentem Veszprémbe, még sz@rabbul megy a verda. Alig gyorsult, 3000 felett rázkódott, hörgő darabos kipuffhang, tiszta horror. Lépésben hazalopakodtam, majd ma reggel irány újra a kipufogós. A Remus hátsó dobnak is véres lett a nyaka. :evil: Csere. Most indulok Egerbe, remélem több meglepetés nem ér. :( Klassz fürge lett a Cali, tök jól megy. Bő 70 ezret sikerült 2 nap alatt rákölteni. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GFF Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ya nekem is most csereltek kipufogo kozepso dobot es csoveket. 24 ezerert... nem gyari hanem gyartott sport jellegu 18 honap garival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Némá, még egy ismerős nick! :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DJINTEL Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok!nekem az ablakommal van gondom ill. mind a két ablakommal.Tehát azt csinája ,hogy se le se fel,de párásab időben néha müködik.Szerintetek kontakt v szénkefe ?? Előre is köszi.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Sziasztok!nekem az ablakommal van gondom ill. mind a két ablakommal.Tehát azt csinája ,hogy se le se fel,de párásab időben néha müködik.Szerintetek kontakt v szénkefe ?? Előre is köszi.... :lol: Vagy kontakt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts