Atommanó Elküldve Április26, 2005 Elküldve Április26, 2005 Jó kis feelingtuning... :lol: De azért vigyázni a kopott gumikkal... :wink:
Fecka17 Elküldve Április26, 2005 Elküldve Április26, 2005 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓó vigyázok én! De ha csak annyi baja lenne! Megállni sem lehet vele, ugyanis a 4 tárcsafék is teljesen el van kopva alig fog, úgyhogy azokat is kell rá vennem, az egy újabb 100ezer lesz :lol: ! :D
tgabika76 Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Ha csak hidegen nincsen alapjáratom, az akkor is alapjárati motor probléma? Mert melegen más nem kell folyton rugdosnom a gázt, meg nem is akar lefulladni folyton, de az első két saroknyit mindig padlógázzal kell megtennem :lol:
bazs Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Ha csak hidegen nincsen alapjáratom, az akkor is alapjárati motor probléma? Mert melegen más nem kell folyton rugdosnom a gázt, meg nem is akar lefulladni folyton, de az első két saroknyit mindig padlógázzal kell megtennem :lol: az szerintem teljesen más lesz
tgabika76 Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 az szerintem teljesen más lesz Esetleg konkrétabban hogy például akkor micsoda? Mondjuk olyan van még hogy nemrég leszedtük az egész kipuffrendszert a leömlőtől hátrafele, és az első csőcsatlakozásnál a tűzkarika elment nyaralni, ezért ott kifúj a rendszer. Nem lehet hogy ettől a lambdaszonda rossz jelet kap, és amiatt van ez a dolog?
bazs Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Nem lehet hogy ettől a lambdaszonda rossz jelet kap, és amiatt van ez a dolog? azt nem hiszem, mert a lambdaszonda előrébb van a rendszerben vagy nem? :roll: szerintem lehet gyújtás, légtömegmérő de nem mondok inkább semmit, mert nem értek a lovakhoz :lol: abban viszont majdnem 1000%-ig biztos vagyok, hogy nincs köze az alapjárati motorhoz (azt már nem írom le, hogy miért gondolom ezt, mert lehet, hogy az akkor hülyeség, mint a ház :D )
Blitz Elküldve Május23, 2005 Elküldve Május23, 2005 Sziasztok Helló ! Ennél nagyobb problémád ne legyen :lol:
tgabika76 Elküldve Május23, 2005 Elküldve Május23, 2005 azt nem hiszem, mert a lambdaszonda előrébb van a rendszerben vagy nem? :roll: szerintem lehet gyújtás, légtömegmérő de nem mondok inkább semmit, mert nem értek a lovakhoz :lol: abban viszont majdnem 1000%-ig biztos vagyok, hogy nincs köze az alapjárati motorhoz (azt már nem írom le, hogy miért gondolom ezt, mert lehet, hogy az akkor hülyeség, mint a ház :lol: ) Időközben megoldódott a dolog: az alapjárati motor és a fojtószelepház közti rövid gumicső volt aljas módon a bilincs alatt kiszakadva (nehogymá lássam elsőre hogy mi a baja), és ott szívott falsot.
turboimi Elküldve Május23, 2005 Elküldve Május23, 2005 :?: van ilyen? pontosabban menet közben állítható a lengéscsillapító segítségével az autó magassága? jó lenne a padkás parkoláshoz is... 8) eccerűen nem találom sehol (monroe, ...) :evil: :shock: figyelmesen hallgatlak titeket
warwolf Elküldve Május23, 2005 Elküldve Május23, 2005 :?: van ilyen? pontosabban menet közben állítható a lengéscsillapító segítségével az autó magassága? jó lenne a padkás parkoláshoz is... 8) eccerűen nem találom sehol (monroe, ...) :evil: :shock: figyelmesen hallgatlak titeket SPM fokozat, Knight Rider! :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Május23, 2005 Elküldve Május23, 2005 :?: van ilyen? pontosabban menet közben állítható a lengéscsillapító segítségével az autó magassága? jó lenne a padkás parkoláshoz is... 8) eccerűen nem találom sehol (monroe, ...) :evil: :shock: figyelmesen hallgatlak titeket Van ilyen "air ride" neve és a Kárászynál is megvásárolható, igaz nem tudom milyen tipusokhoz.
opeldevils Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 Van ilyen "air ride" neve és a Kárászynál is megvásárolható, igaz nem tudom milyen tipusokhoz. Sziasztok ISZONYATOS ára van :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: kb : 350-400 ezer forint körül jön ki a szett!!!
redline Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 Sziasztok ISZONYATOS ára van :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: kb : 350-400 ezer forint körül jön ki a szett!!! akkor már olcsóbb lett, ha jól emlékszem pár éve (2-3??) az RS olyan 600ezer körül árulta/mondta
jugeau Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 sziasztok! ha valaki tudna segíteni calibra alkatrészek beszerzésében, nagyon hálás lennék.. ugyanis, mint a mesében... evitték az autóm, de a rendőrség megtalálta (!!!a csoda)... csak kritikán aluli állapotban... előre is köszi, üdv: Tom
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Ilyenkor nem tudja az ember, hogy most melyik is lett volna a jobb... :roll:
jugeau Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 jobban jött volna, ha nem találják meg, mert akkor fizet a biztosító. így meg azt mondta, hogy pereljem be az embert, aki elvitte...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 :? :? ÁÁÁÁ Na ez az... És mik kellenek hozzá konkrétan??? Mit tettek tönkre? :roll:
jugeau Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 van egy lezúzott első lökhárító+bal sárvédő, egy bal ajtó, egy jobb hátsó hossztartó+rugó, a motor nem tudom milyen, de elég csúnya volt (mondjuk a bakokat biztos csere), meg a fék is k.o. (széttört féktárcsa)... első ránézésre...
jugeau Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 igazából gondoltam egy olyanra, hogy egy alkatrészvámos autóra véletlenül átrakni a rendszámot... az talán olcsóbb lenne...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Megfontolandó... :wink: Kinnt már semmi ára az ilyen 10-en éves vasaknak... :roll:
jugeau Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 igen... azt nézegettem.. meg mondjuk az enyémből hiányzik a klíma, meg mostmár a hifi is.. :-o
Recommended Posts