Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓó vigyázok én!

De ha csak annyi baja lenne!

Megállni sem lehet vele, ugyanis a 4 tárcsafék is teljesen el van kopva alig fog, úgyhogy azokat is kell rá vennem, az egy újabb 100ezer lesz :lol: !

:D

• 3 weeks later...
Elküldve

Ha csak hidegen nincsen alapjáratom, az akkor is alapjárati motor probléma? Mert melegen más nem kell folyton rugdosnom a gázt, meg nem is akar lefulladni folyton, de az első két saroknyit mindig padlógázzal kell megtennem :lol:

Elküldve
Ha csak hidegen nincsen alapjáratom, az akkor is alapjárati motor probléma? Mert melegen más nem kell folyton rugdosnom a gázt, meg nem is akar lefulladni folyton, de az első két saroknyit mindig padlógázzal kell megtennem :lol:

az szerintem teljesen más lesz

Elküldve
az szerintem teljesen más lesz

Esetleg konkrétabban hogy például akkor micsoda? Mondjuk olyan van még hogy nemrég leszedtük az egész kipuffrendszert a leömlőtől hátrafele, és az első csőcsatlakozásnál a tűzkarika elment nyaralni, ezért ott kifúj a rendszer. Nem lehet hogy ettől a lambdaszonda rossz jelet kap, és amiatt van ez a dolog?

Elküldve
Nem lehet hogy ettől a lambdaszonda rossz jelet kap, és amiatt van ez a dolog?

azt nem hiszem, mert a lambdaszonda előrébb van a rendszerben

vagy nem? :roll:

szerintem lehet gyújtás, légtömegmérő

de nem mondok inkább semmit, mert nem értek a lovakhoz :lol:

abban viszont majdnem 1000%-ig biztos vagyok, hogy nincs köze az alapjárati motorhoz (azt már nem írom le, hogy miért gondolom ezt, mert lehet, hogy az akkor hülyeség, mint a ház :D )

Elküldve

azt nem hiszem, mert a lambdaszonda előrébb van a rendszerben

vagy nem? :roll:

szerintem lehet gyújtás, légtömegmérő

de nem mondok inkább semmit, mert nem értek a lovakhoz :lol:

abban viszont majdnem 1000%-ig biztos vagyok, hogy nincs köze az alapjárati motorhoz (azt már nem írom le, hogy miért gondolom ezt, mert lehet, hogy az akkor hülyeség, mint a ház :lol: )

Időközben megoldódott a dolog: az alapjárati motor és a fojtószelepház közti rövid gumicső volt aljas módon a bilincs alatt kiszakadva (nehogymá lássam elsőre hogy mi a baja), és ott szívott falsot.

Elküldve

:?:

van ilyen? pontosabban menet közben állítható a lengéscsillapító segítségével az autó magassága?

jó lenne a padkás parkoláshoz is... 8)

eccerűen nem találom sehol (monroe, ...) :evil:

:shock: figyelmesen hallgatlak titeket

Elküldve

van ilyen? pontosabban menet közben állítható a lengéscsillapító segítségével az autó magassága?

SPM fokozat, Knight Rider! :lol: :lol: :lol:

Elküldve

Van ilyen "air ride" neve és a Kárászynál is megvásárolható, igaz nem tudom milyen tipusokhoz.

Elküldve

Van ilyen "air ride" neve és a Kárászynál is megvásárolható, igaz nem tudom milyen tipusokhoz.

Sziasztok

ISZONYATOS ára van :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: kb : 350-400 ezer forint körül jön ki a szett!!!

Elküldve
Sziasztok

ISZONYATOS ára van :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: kb : 350-400 ezer forint körül jön ki a szett!!!

akkor már olcsóbb lett, ha jól emlékszem pár éve (2-3??) az RS olyan 600ezer körül árulta/mondta

Elküldve

sziasztok!

ha valaki tudna segíteni calibra alkatrészek beszerzésében, nagyon hálás lennék.. ugyanis, mint a mesében... evitték az autóm, de a rendőrség megtalálta (!!!a csoda)... csak kritikán aluli állapotban...

előre is köszi, üdv:

Tom

Elküldve

jobban jött volna, ha nem találják meg, mert akkor fizet a biztosító. így meg azt mondta, hogy pereljem be az embert, aki elvitte...

Elküldve

van egy lezúzott első lökhárító+bal sárvédő, egy bal ajtó, egy jobb hátsó hossztartó+rugó, a motor nem tudom milyen, de elég csúnya volt (mondjuk a bakokat biztos csere), meg a fék is k.o. (széttört féktárcsa)... első ránézésre...

Elküldve

igazából gondoltam egy olyanra, hogy egy alkatrészvámos autóra véletlenül átrakni a rendszámot... az talán olcsóbb lenne...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.