tgabika76 Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 kárpit le, és a sinek szoktak kiszáradni. én szilikonsprével fujtam be, és jóóóó lett. illetve zsirral a szerkezet csuszkáját. Köszi! Kicsit csúszik a művelet, mert jövő héten lesznek színrefújva a kilincseim, azok miatt meg úgyis szét kell szedni az ajtókárpitot. Egy-két hét alatt talán nem ég le a motor, de majd ritkán használom. A szilikon spray nem párolog el túl hamar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Sziasztok! 94-es hibakodom van, ami a Hall-jelado hibajara utal. Nincs valakinek elfekvoben egy ilyen elado jelado ? :-) Esetleg egy csere, hogy biztosan az lehet-e a hibas? C20XE , bosch motronic 2.5 Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hello! Van egy kis problémám! Szerintetek ha felgyulladt a műszerfalon az a lámpa, hogy "a motor nem jól üzemel és rögtön szervízbe kell vinni", akkor az lehet amiatt, hogy az alapjárata rossz és beállítást igényelne??? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Fecka Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Sziasztok! 94-es hibakodom van, ami a Hall-jelado hibajara utal. Nincs valakinek elfekvoben egy ilyen elado jelado ? :-) Esetleg egy csere, hogy biztosan az lehet-e a hibas? C20XE , bosch motronic 2.5 Koszi! bazzeg te még mindig itt tartasz??? :shock: legalább 20 levelet irtam neked ezzel kapcsolatban. na tudod ki fog neked ímélt irni ezután..... én biztos nem. :roll: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hello! Van egy kis problémám! Szerintetek ha felgyulladt a műszerfalon az a lámpa, hogy "a motor nem jól üzemel és rögtön szervízbe kell vinni", akkor az lehet amiatt, hogy az alapjárata rossz és beállítást igényelne??? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Fecka El kell vinni szervízbe, ahol ki tudják olvasni, hogy miért világít a sárga pilács ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Köszi! ÉS szerinted milyen problémák lehetnek vele, ha az világít??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hello! Van egy kis problémám! Szerintetek ha felgyulladt a műszerfalon az a lámpa, hogy "a motor nem jól üzemel és rögtön szervízbe kell vinni", akkor az lehet amiatt, hogy az alapjárata rossz és beállítást igényelne??? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Fecka A rossz alapjáratot is okozza valami, inkább azért világít a lampion. De a hibakódot Te is ki tudod villogtani otthon asszem. Bár ajánlott a szervíz, mert ott több minden kiderül(het). Érdemes szakértőhöz vinni. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hát igen akkor ebből szerví lesz! :( Az aláírásod miből adódik? Úgyértem ellopták az autód vagy mi? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Köszi! ÉS szerinted milyen problémák lehetnek vele, ha az világít??? Adrián oldalán fent vannak : :arrow: http://users.atw.hu/calibra/downloads/OPEL...tor_Hibakod.zip De vidd inkább szervízbe ne otthon kisérletezz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hát igen akkor ebből szerví lesz! :D Az aláírásod miből adódik? Úgyértem ellopták az autód vagy mi? :shock: Azaz álomverdája! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Mostmár vágom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hát igen akkor ebből szerví lesz! :( Az aláírásod miből adódik? Úgyértem ellopták az autód vagy mi? :shock: Szerintem érdemes szervízbe vinni, mert egy tapasztalt szervízes akkor is ki tud segíteni ha egy jeladó már rossz értéket mutat, de még nincs abba a tartományba hogy világítson a lámpa. Szerencsére nem. Csak tervezek venni egyet és a kiszemelt gépet orvul elvitték előlem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Na hát az szívás! Én is most vettem autót! Egy Calibrát! :( És nagyon jó autó!!! Ezt vettem meg:http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1280 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Jól néz ki! :wink: De miért 160 paci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Jól néz ki! :wink: De miért 160 paci? "Calibra problémák" ugye ? :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hát gyárilag a C20XE 151 lovas ugye (főtengelyen mért teljesítmény, kiszerelt állapotban, DIS szabvány szerint, ha jól tudom). Ez itt mégis 160, tehát valami nem stimmel. Más szóval valami probléma van a géppel... :oops: :oops: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Na ez az előző hozzászólásom nagyon gáz. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Na ez az előző hozzászólásom nagyon gáz. :oops: Ezt sem én mondtam :( Naaaaa hess, hess :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Üdv mindenkinek! Ez nem gyárilag 160 paci!!! Van benne egy csipeltetés (~5Le), és egy duplarendszerű kipufogó rendszer(~5Le), így ez = 160Le ha hozzáadod az eredeti 150Le-őt. És ez tuti ennyi nem humbuk! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 és keréken ez mennyi??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Hogy mi mennyi keréken? Arra gondolsz hogy hogy megy??? Elég jól, 8000-ig lehet pörgetni, nem tilt le, és 1,2-esben esőben 3-masban is kikapar már amikor huzatod! Szóval erlég jól megy. A kerekek egyébként 215/45 R17-esek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Ha nem haragszol nem hiszem el, hogy egy 160LE-s Cali 3 ban elkaparja a 215-ös 17-es gumikat... :roll: max hóban... :lol: Még a 2-est is éppenhogy csak...szárazon... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Pedig nyugodtan elhiheted mert a mostani gumik amikkel vettem kb. olyan 5-10%-osak lehetnek. Nagyon kopottak és szarok! Most veszek rá jó kis Good Year gumikat, aminek a bolti ára 74.900Ft/db, én meg 35000Ft/db áron veszem meg! :wink: Szóval azokkal a gumikkal már egészen biztosan nem fog elkaparni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Így már más a szitu... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 de tényleg baromi szrok ezek a gumik, meg valami borzasztó rossz márka is. Úgyhogy úgy megy a kocsi hogy alig lehet megfogni ám...!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts