Astroid Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 7közben robogózom Tomi komám. :) Kipuff teljesen rendben már pár hónapja. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Csak remélni tudom hogy ez a Lacinak szólt... :) Tuti hogy neked szólt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 7közben robogózom Tomi komám. :) Kipuff teljesen rendben már pár hónapja. :) meg nyaraltál is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 he he B) szebúsztóóók :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 he he :) szebúsztóóók :) Szebusz fönöööööökk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 lacskaaaa ! húúú de sééép! loacskaaa ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 lacskaaaa ! húúú de sééép! loacskaaa ! B) Nem dudom,én csak aludtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Na. Majd ha magatokhoz tértetek a lovacskázásból (már kezdem sejteni miért szoktak általánosítani hogy a Calibrások gyökerek :) ), akkor arra válaszoljatok nekem hogy szembesült-e már valaki fékszervó problémával. Pontosabban fék van, rásegítés csak akkor ha úgy állnak a csillagok. Néha (sajna egyre gyakrabban) fékezés közben felkeményedik a pedál, és ilyenkor furcsa szuszogó hang is hallatszik, amiből arra következtettem hogy a vákuum nem talált utat arra amerre lennie kéne, és ezért másfele távozik. Ötlet? Mi mehetett szét és mit lehet kezdeni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bagira Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Szerintem meg kell javítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 valószínüleg a devander tömitetlensége okozza bajt vagy pedig a szelepek fosták el magukat . talán egy tisztítás segít de nem biztos hogy hosszútávon jó is marad . én cserélném a francba .... ( reklám : ha kell van itthon ami tökéletes :) B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Nem dudom,én csak aludtam! :) fóóónók ! fóóónók ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 WTF is devander? :) Nem értek szakzsargonul... Amúgy köszi a felajánlást, rá is csapnék ha nem állnék ennyire pocsékul anyagilag... B) @Bagira: Köszi a jótanácsot, ennél azért konstruktívabb ötleteket vártam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 WTF is devander? :) Nem értek szakzsargonul... Amúgy köszi a felajánlást, rá is csapnék ha nem állnék ennyire pocsékul anyagilag... B) @Bagira: Köszi a jótanácsot, ennél azért konstruktívabb ötleteket vártam :) ekkora negy ász nem vagyok hogy ezt is tudjam :omg: de lehet igen . passsz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Szerintem meg kell javítani :) így van B) meg hát ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ....@Bagira: Köszi a jótanácsot, ennél azért konstruktívabb ötleteket vártam :).... Így legyen az ember segítőkész miiiiiiiiiiii ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Arra gondoltam hogy olyan tanácsokat adjatok amire magamtól nem jövök rá. Ha például azt mondjátok hogy toljam be a Calibrát az árokba és gyújtsam rá a bozótot, akkor azt mondom: ez igen, ez már valami, erre én nem is gondoltam :) De olyat mondani amit magamtól is tudok... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Pedig sokszor ez az első ami eszembe jut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Arra gondoltam hogy olyan tanácsokat adjatok amire magamtól nem jövök rá. Ha például azt mondjátok hogy toljam be a Calibrát az árokba és gyújtsam rá a bozótot, akkor azt mondom: ez igen, ez már valami, erre én nem is gondoltam :) De olyat mondani amit magamtól is tudok... B) :) mond hogy mit tudsz , én meg majd jól kiegészítem amit én tudok ill. sejtek csak :omg: le kell szedni egy kukkantást megér a dolog ! aztán tovább kell lépni .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ja meg mielőtt be akarnád tolni a bozótba, szólj aztán csak megeggyezünk az ár tekintetében :) jó lesz nekem az a piroska B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Tartok tőle hogy a dolog egyelőre elnapolódik anyagiak hiányában, addig próbálok minél kevesebbet közlekedni vele. Amúgymeg mondom hogy a bozótba tolás nekem eszembe se jutott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 akkó árok na :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 ja meg mielőtt be akarnád tolni a bozótba, szólj aztán csak megeggyezünk az ár tekintetében B) jó lesz nekem az a piroska :) szerintem tűzgyújtási tilalom van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 erre nem is gondoltam :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Na. Majd ha magatokhoz tértetek a lovacskázásból (már kezdem sejteni miért szoktak általánosítani hogy a Calibrások gyökerek :) ), akkor arra válaszoljatok nekem hogy szembesült-e már valaki fékszervó problémával. Pontosabban fék van, rásegítés csak akkor ha úgy állnak a csillagok. Néha (sajna egyre gyakrabban) fékezés közben felkeményedik a pedál, és ilyenkor furcsa szuszogó hang is hallatszik, amiből arra következtettem hogy a vákuum nem talált utat arra amerre lennie kéne, és ezért másfele távozik. Ötlet? Mi mehetett szét és mit lehet kezdeni vele? Ok, kicsit alaposabban körülnéztem, és meglett a hiba valószínű oka. Szóval a helyzet az, hogy ugye a fékrásegítő a vákuumot a szívósorból kapja egy visszacsapószelepen keresztül, és nálam az történt, hogy a szelepfedélből a szívósorba kerülő enyhén olajos kartergáz bejutott ebbe a visszacsapószelepbe és lerakódott annak a pereme alá, amitől a visszacsapószelep nem tud rendesen zárni, és emiatt elszökik a vákuum. Ideiglenesen megnézem mit tudok kezdeni ezzel a visszacsapószeleppel (márminthogy ki tudom-e pucolni), de asszem nagy az esély rá hogy vennem kell egyet ~1400Ft-ért B) , viszont ettől még nem nyugodtam meg, mert ez csak rövidtávú kezelésnek tűnik, az ideális az volna ha nem jutna olajos kosz(kartergáz) a szívósorba, pedig az utolsó szelepfedéltömítéscserekor (nagyjából két hónapja) a kartergázszűrőt is kimostam-kipucoltam :) Az hogy ezt hogy fogom elérni, még nem egészen világos számomra, de majd igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 erre a hibára nem is gondoltam mert ez túl piti dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts