Galambos Gábor Elküldve Február6, 2004 Megoszt Elküldve Február6, 2004 -Mit lehet a gond, ha dadog a motor, de az alapjárati szabályzó rendesen működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február7, 2004 Megoszt Elküldve Február7, 2004 Milyen motor, mikor (csak alapjáraton, csak fordulaton, mindkettő), gyorsításnál mit csinál? Szóval kicsivel több info kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Február10, 2004 Megoszt Elküldve Február10, 2004 HI!! S.O.S. keresek c20let-hez befecskendező szelepet!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
calijani Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 A gondom a következő! Chippeltettem a 4x4 calibra turbot. A következő a gond. -Nem lehet max teljesitményt fékpadon mérni,mert bizonyos fordulaton, leszabájoz,és rövid ideig kivillan a chakpot (motorszimbolum)lámpa, de nem tárolja a hibát. Így a hibakod olvasás nem lehetséges rajta! A hiba chip előtt is megvolt.Ez a hiba 4-5 fokozatban 3500-4000-es fordulatnál 120-150km/h között jön elő,és ekkor villan be a lámpa. A leszabályzás nem jár motorrángatással! :evil: Bizonytalan ideig, max. 5perc. Erre,ha tudnátok olyat aki a rejtett üzemeltetési hibákat pontosan tudja diagnosztizálni,itt pest megyében, ha van! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 lehet, hogy nem jól sikerült a chip? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
calijani Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 A chip előtt is beugrott a jel! Nekem olyan hely kéne,ahol teljesitmény mérés alatt tud hibakodot olvasni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Anélkül, hogy tapasztalatom volna velük, írok pár helyet, ahol Opel tuninggal forglalkoznak, érdemes rákérdezni : Incontrol - 30/9826223 Syntech - 20/5543201 El tudom képzelni, hogy leráznak, mert nem egy nagy buli hibát keresgélni... pláne, ha nem náluk csináltad a chip-elést. Sok sikert ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyirpet Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Calijaninak: Bár nem vagyok szerelő, de 3 éve van 4x4 Calim, 1-2 dolgot megjegyeztem. Én is tuningoltattam a kocsit, ugyanazt csinálta, mint Neked. Én "visszatuningoltattam". De már előtte is kivillant a motorkontroll néha. Nekem a kopogásérzékelő volt rossz (a tuningos levágta róla a drótot, hátha akkor nem ég a motorkontroll ill. nem szabályoz le, de így hibakódot sem tárolt a komputer). Vissza lett kötve, utána kiadta a kopogásérzékelő hibakódját. Hát, lehet, hogy semmit nem segítettem... Hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
calijani Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Köszi az eddigi hozzászolásokat! Találtam 1 cimet a loerő ujságban, itt foglalkoznak rejtett üzemeltetési hibakodolvasással,holnap viszem a gépet,majd leirom a fejleményt,hátha tudok segiteni másnak is,mert ugy látom nem vagyok egyedül ezzel a gondal! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
calijani Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Voltam autodiagnosztikán! A helyzet a következő:Mivel a vezérlőegység felülirt,így az adatolvasás nem lehetséges,az új szoftver ismerete nélkül.U.e tipusu C20LET nem chippelt elektronikát kellene behelyezni,hogy megállapithato legyen,hogy a hiba a chipp előtt is fenntállt-e, vagy a chippelésből ered. Szoval, nem lettem okosabb,és a gép is maradt ugyanugy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Március2, 2004 Megoszt Elküldve Március2, 2004 Sziasztok! Kivillogtatva a computert a 94-es hibakodot adta ki. Szoval szuksegem lenne egy Hall jeladora. Aki tudna segiteni pls jelentkezzen! Ronaldo Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 ------KÜLÖN TÉMA NYILT ENNEK PEDIG IDE VALÓ!!!---------- Sziasztok Az alábbiakban kérem a segítségetek. Az autóról: 1991 opel calibra 16V Szombaton megált mint a szög. (lefulladtam ) és nem indúlt újra, olyannyira , hogy amikor gyújtásra teszem a sárga controll lámpasor normálisan ég az olaj és akkumlátor visszajelzője olyan halvány mint ha nem is lenne izom az akksiban. Nem indít, nem is "kattog a Bendix.sőt a gyújáskulcs elforgatásakor mintha valami zárlat lenne mert minden elsötétűl. Hazajövet( behúztuk) a motor elektronikai sárga lámpa hol égett, hol pedig nem. Amikor égett eléggé szabálytalanúl járt, AC pumpa? Amikor elaludt a lámpa, minden mintha megjavúlt volna.(kontaktos valami?) Segítsetek mert az idegesít a legjobban , hogy nem tudom mi a gikszer. Sziasztok GYIMI16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 tegnap írtam, hogy gyimi vagyok opel calibra , gonjaim vannak megálz mint a szög .Kaptam is választ, melyet egy óvodás is elvégez mielött kérdez. (csiszold meg az a ksisarut, stb.) A kivettem az önindítót, kipróbáltam JÓ, visszatettem.a saruk és az aksi tip-top! Az AC zümmögését nem hallom gyujtáson. amikor elfordítom a kucsot, halvány a controll-lámpasor. kiveszem az ac relét kigyullad rendesen inden. Gyujtáskapcsolót megnéztem, lemértem jó. Gyujtás, indítanék de semmi, sőt elhalványulnak a kontroll lámpák. se katt, se semmi. KI tud olyan opelszervízt ahol ezt meg tudnák nézni? persze nem horror áron. Sziasztok Elérhetőségeim: gyimi1@axelero.hu mob: 0620-389-29-50 ne nyiss légyszives minden hozzászólásnál új topikot köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raptor Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Egy haverom most vett egy calibrát. De bánatára nincs benne fedélzeti computer (BC). (Ez egy '91-es 16V cali.) A kérdés az lenne, hogy utólagosan megoldható-e a BC beszerelése. Ha igen, akkor mekkora meló lenne, és mennyibe fájna neki? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv, Raptor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyimi16V Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 itt találsz egy sztorit erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raptor Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 itt találsz egy sztorit erről. Szia Gyimi! Én még itt új vagyok! Légyszi, segíts! Hol is találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Szia Gyimi! Én még itt új vagyok! Légyszi, segíts! Hol is találom?el lett rontva a linkelés de sztem erre gondolt (jaa nemkicsit öröm látni, hogy beirtam goggléba "bc beszerelése" és elso találatként a mote-s oldalt dobta ki ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Szia Raptor ! Örülök, hogy már itt is fórumozgatsz :) Kocsival mi a helyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Egy barátom megkérte rakjam ki a következő hirdetést. Társakat keresek egy Cali Turbo kaszni megvételéhez. Nekem az első futómüböl, és karosszéria elemekből kell leginkább, A többi esetleg valakinek? Ha kell valami valakinek hívjon fel, én egyedül nem tudom megvenni. Esetleg emilben megirhatom, hogy mik vannak, de elvileg minden van, kivéve a motor váltó, viszont az emil nehézkes nekem, tehát jobb lenne ha hivnátok az alábbi számon: Dani 06-30-2225-071. Opel Calibra Turbo Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 De jóember nem mondta, hogy mennyi az annyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyimi16V Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Sziasztok, továbbra is várnék a levelem elolvasása után ötleteket mert a calibrám nem indúl még midig de az önindító ok, stb tegnapo már írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyimi16V Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 Sziasztok. Keresek használt ,esetleg Túrában már nem használható, üléseket 2 db-ot se :) gítsetek sehol nem találok a neten. Visszatérve a problémámra: Mindenkinek ajánlom az OPEL Duna-t mert elég rendesek és megoldották 6500 Ft-ért a problémát.(lásd előzőek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Akkor valami nagy változás lehetett Dunáéknál! Én köpködve, rugdosódva, balhézva jöttem el tőlük 1-másfél éve... :wink: Talán már meg is csinálják azt, amit kiszámláznak ? :) Wowww ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyimi16V Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Velem kultúrok voltak, egyébként a "Dezsőt" kell kereseni ő "fájin "gyerek egy óra alatt kompúterre dugta megtudta a problémát, anyaghiány miatt lett ennyi idő alatt kész. 1 és fél év alatt sok víz lefolyik a "dunán" a mostani kollégám focistársa. és volt kollégája. én azt vettem ki a szavaiból, hogy kezes gyerek. Sziasztok. Más, keresek kagylóüléseket, használtakat, kárpitozást megoldom. lehet rally III. as is. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 keresek kagylóüléseket, használtakat, kárpitozást megoldom. lehet rally III. as is. :shock: esetleg nézz szét duen.hu-n ott mindenféle ilyen használtcuccokat árulnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts