forumadmin Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Ki milyen felnit, gumit használ? Illetve minden ami a futóművel is kapcsolatos. HIRDETÉSEKET ITT HELYEZD EL --->>Apróhirdetés<<--- Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 sziasztok! edesanyamnak nezek eppen teligumit es akar felnit hozza! en kulonbozo velemenyek es tesztek utan erre gondoltam :) goodyear ug9, mit gondoltok a választasrol? szerintetek van valami bolt ahol gumnit + felni akciosabb aron lehet kapni? van valami otlet/tippetek hol erdemes? es a neten vasarolt gumikrol van valami tapasztalat? udvozlettel b. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 T bazs7! Goodyear UltraGrip 9 Gyárlátogatás a Goodyear fejlesztőközpontjában Igényes választás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 (edited) T bazs7! Goodyear UltraGrip 9 Gyárlátogatás a Goodyear fejlesztőközpontjában Igényes választás. köszönöm a választ! akkor maradunk ennél a guminal! akkor most már csak felnit kellene talalni hozza...vag ylehet, hogy azt kerem,jhogy most tegyek at a gyari felnire es majd a nyarira keresunk uj felnit... Módosítva November7, 2014 : bazs7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kapus Elküldve Szeptember26, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2015 Sziasztok. Nemrég vettem Corsa E-t,amin 6JX15H2 ET39-es felnik vannak. Előző autóm (G Astra) 4 téligumija megmaradt felnire szerelve. Gumiméret tökéletes,a felnié viszont nem ET39 hanem ET49-es(csak ebben különbözik).Feltehetem ezeket és nem okoznak hibát a futóműben vagy kénytelen vagyok eladni és ET39-eseket vásárolni? Előre is köszönet az építő jellegű válaszokért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts