forumadmin Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Elektronikák, elektromos kérdések Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március16, 2015 Megoszt Elküldve Március16, 2015 Üdv Corsasok! Kérdésem lenne D corsaval kapcsolatban. Párom most vett D corsat és CAN BUS rendszerű riasztót akarunk bele tenni. Kérdés az lenne hogy hol találom meg a CAN BUS vezetékét a bizti tábla küröl. Illetve hogy lehetne "megfogni" a riasztó számára. Azt tudom hogy párhuzamosan kell a CAN rendszerre rátenni. De ha vki már csinált ilyent akkor megköszönném a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyirido92 Elküldve Augusztus13, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2015 Sziasztok. Pár hete vettem egy 2007es opc corsat. Auto klíma van benne elvileg, ami pár napig működött is, aztán esőben bármit csináltam vele, csak fűtött. Elvittem klímáshoz, feltöltötték gázzal, átnézték és működött. Viszont esőben/autó mosáskor is megbolondul a hőmérséklet érzékelője. Normál esetben F betűt ír, ha víz éri akkor pedig -40 fok körüli értéket. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve Augusztus14, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2015 Sziasztok. Pár hete vettem egy 2007es opc corsat. Auto klíma van benne elvileg, ami pár napig működött is, aztán esőben bármit csináltam vele, csak fűtött. Elvittem klímáshoz, feltöltötték gázzal, átnézték és működött. Viszont esőben/autó mosáskor is megbolondul a hőmérséklet érzékelője. Normál esetben F betűt ír, ha víz éri akkor pedig -40 fok körüli értéket. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm. Szia! Ha jól értelmezem amit írtál, akkor ahol a külső hőmérsékletet írja a kijelző, ott vagy "F"-et vagy -40°C-ot ír? Ha ez van akkor a külső hőmérséklet érzékelőd adta meg magát vagy pedig a csatlakozónál lehet kontakt hiba (beázik a csatlakozó). Az érzékelőnek az első lökhárítóban kellene lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cimbibandi Elküldve Május24, 2017 Megoszt Elküldve Május24, 2017 Sziasztok! Ötleteket várok hogy miként lehet azt kivitelezni hogy a BC-s ablaktörlökaon levő gombal lehesen előhivni a KM-óra rejtett menüjét??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vpanangin Elküldve Augusztus12, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2017 Üdv! A harmadik D Corsánkat nyúzzuk 2007-óta és már nagyon unom a kb. havonta szükséges városi fény izzó cserét. Hol a jobbost, hol a balost kell cserélni, hangsúlyozom a harmadik benzines Corsánkban. Találkoztatok már ilyen problémával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
badicszoo Elküldve November22, 2017 Megoszt Elküldve November22, 2017 Sziasztok! D corsába nem nyílik a csomagtér ajtó! Valószínűleg a microkapcsoló lehet az oka. Hogyan tudnám kinyitni? Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November22, 2017 Megoszt Elküldve November22, 2017 8 órája, badicszoo írta: Sziasztok! D corsába nem nyílik a csomagtér ajtó! Valószínűleg a microkapcsoló lehet az oka. Hogyan tudnám kinyitni? Köszönöm előre is! Bemászol, ha bent a kalaptartó, ülés le, és a zárszerkezetnél a csomagtérből nézve bal oldalon a sarkát van egy kis pöcök, azt elhúzod és nyitva van. Talán ez segít: Mikrokapcsolót ki tudod szűrni, lehúzod a csatlakozót a kapcsolóról, a zárnyelvet benyomod aztán összezárod a két érintkezőt, ha úgy kinyit akkor a mikrokapcsoló kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lian Elküldve November25, 2017 Megoszt Elküldve November25, 2017 On 2015. 08. 14. at 18:04, Ernie írta: Szia! Ha jól értelmezem amit írtál, akkor ahol a külső hőmérsékletet írja a kijelző, ott vagy "F"-et vagy -40°C-ot ír? Ha ez van akkor a külső hőmérséklet érzékelőd adta meg magát vagy pedig a csatlakozónál lehet kontakt hiba (beázik a csatlakozó). Az érzékelőnek az első lökhárítóban kellene lennie. Sziasztok! Megtudná valaki mondani hogy miért nem világít a G Astrámban a pótféklámpa? Van külön biztosítéka vagy hol kezdjem el szerelni??? Sürgős köszi! András Link to comment Megosztás: More sharing options...
bátyus Elküldve Március15, 2018 Megoszt Elküldve Március15, 2018 Sziasztok! Olyan problémám van,hogy az antenna kábel nem jut el az antennáig,szóval az lenne a kérdésem,hogy van-e esetleg csatlakozóval toldva valahol,illetve merre ven elvezetve? Köszi a segítséget,Üdv.L Link to comment Megosztás: More sharing options...
Franci Elküldve Január3, 2019 Megoszt Elküldve Január3, 2019 Sziasztok, a feleségem Corsa D autójában a kivehető ülésfűtést akarta ismét beüzemelni, de nem megy a szivargyújtó. Ha jól láttam a leírásban, akkor a motortérben lévő biztosíték dobozban a 29 számú lenne az ő biztosítéka, azonban annak semmi baja. Nem csak szemrevételezéssel, hanem ellenállás mérőműszerrel is ellenőriztem. Előzmény még, hogy akkumulátort is cseréltem pár nappall korábban. Kérlek adjatok tanácsot, mit kellene még megnéznem? Az akkucsere okozhatott valamilyen hibát? De miért a szivargyújtónál? Vagy van még egyéb helyen biztosíték, amit le kellene ellenőriznem? Köszönöm előre is a segíítséget. Üdv László Link to comment Megosztás: More sharing options...
E.Peti83 Elküldve Július15, 2019 Megoszt Elküldve Július15, 2019 Sziasztok! Rokonom D corsája a világítás kapcsoló 0 állásban is működteti hol a tompítottat, hol a helyzetjelző fényeket. Kapcsolót néztük, ha le van húzva a csatija a hiba akkor is fent áll! Mi okozhazja ezt a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts