Laci22 Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Hali! Nem tudja valaki, hogy a z19dth motorkodú vectrához melyik hosszbordásszíj kell, az 1050mm-es vagy az 1410mm-es? Tudom le is lehetne szedni megnézni, de reménykedek hátha tudja valaki.:-) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci22 Elküldve Június21, 2015 Megoszt Elküldve Június21, 2015 Hali! Nem tudja valaki, hogy a z19dth motorkodú vectrához melyik hosszbordásszíj kell, az 1050mm-es vagy az 1410mm-es? Tudom le is lehetne szedni megnézni, de reménykedek hátha tudja valaki.:-) Köszi! Ok, közbe rájöttem, hogy a hosszabbik kell, igaz ehhez le kellett szedni. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rol Elküldve Július4, 2015 Megoszt Elküldve Július4, 2015 Sziasztok,nemrég vagyok tulaja egy 2008-as Z19DT vectrának (88kw,120le). Az első problémám : kb három hete a fogyasztás 6,2-ről 7,4re(L/100km) változott és 2000f/p alatt erőtlen lett. Hibaüzi nincs, kb 30-40 km távon használom,falvakon keresztül. TECH 2 nemtalált hibát részecskeszűrő 34%os. A második : a központi kijelzőn minden indításnál a SAFEGUARD CHEC jelenik meg,OK gombra eltűnik. A TECH 2 nemtalált hibát,de a riasztó (manuálisan) kulcsal nyitásra riaszt. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hacsinzon Elküldve Július10, 2015 Megoszt Elküldve Július10, 2015 1.9 Dizelt szeretnék melyiket vegyem a 120 v150 lovast üdv hacsinzon Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Július15, 2015 Megoszt Elküldve Július15, 2015 Sziasztok. Mi a tapasztalat, vélemény, a kettős tömegű lendkerék hagyományosra cseréléséről? Meg éri-e vagy nem, vagy csak bajt okoz a későbbiekben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi0922 Elküldve Július15, 2015 Megoszt Elküldve Július15, 2015 Sziasztok!!! Szeretnék egy kis tanácsot kérni tőletek!!!Opel Vectra Z19 Dth tipusú autómban,sajnos esedékes a részecske szűrő csere!!!Valakinek van tapasztalata végleg kiiktatásról???Vagy inkább vegyem meg bele az újjat??!De mi a garancia hogy nem fog megint eldugulni??!...S.O.S kellene egy kis segítség!!!Tanácstalanság...Köszi a válaszokat előre is!!!... Link to comment Megosztás: More sharing options...
matyas75 Elküldve Július15, 2015 Megoszt Elküldve Július15, 2015 Regenerálás már nem segít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi0922 Elküldve Július16, 2015 Megoszt Elküldve Július16, 2015 Màr nem!!!...Menetközben egyfolytában beveri a szervíz lámpát!!!..Àt áll "csökkentett" módba!!!Idegesítő,meg veszélyes!!!A múltkor pont előzés közben játszotta el!!!...???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
muszakimanager Elküldve Július16, 2015 Megoszt Elküldve Július16, 2015 Nekem kiszerelték és kisavazták 2 hete, azóta érezhetően jobban megy a kocsi. Ez szumma 50e Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baltamas Elküldve Július16, 2015 Megoszt Elküldve Július16, 2015 (edited) Sziasztok! 2005-ös Vectra 1.9 DTH-m van (150LE), az autó gyárilag részecskeszűrő nélküli. Hamarosan szívósor javítás előtt állok, és többen ajánlották, hogy dugóztassam le. Tudtok-e valakit ajánlani Bp-en vagy környékén, aki szakszerűen, precízen és korrekt áron meg tudja ezt a hadműveletet csinálni? Köszi előre is! Vagy egyáltalán érdemes-e dugóztatni, bár tudom erről nagyon megoszlanak a vélemények. Módosítva Július16, 2015 : baltamas Link to comment Megosztás: More sharing options...
fghun Elküldve Július16, 2015 Megoszt Elküldve Július16, 2015 Sziasztok! 2005-ös Vectra 1.9 DTH-m van (150LE), az autó gyárilag részecskeszűrő nélküli. Hamarosan szívósor javítás előtt állok, és többen ajánlották, hogy dugóztassam le. Tudtok-e valakit ajánlani Bp-en vagy környékén, aki szakszerűen, precízen és korrekt áron meg tudja ezt a hadműveletet csinálni? Köszi előre is! Vagy egyáltalán érdemes-e dugóztatni, bár tudom erről nagyon megoszlanak a vélemények. Szia. Ez a szívósor javítás előtti állapot ez milyen? Mik a tünetek? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neoo Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 Sziasztok Az lenne a problémám ((((Z19DT Signum 120LE)))) hogy alig akar beindulni a kocsi az első reggeli indításkor. Gondoltam izzítás gondja lehet. Izzítógyertyákat kicseréltem, akksi bika, izzítórelé ad áramot a gyertyák felé. Viszont ha már egyszer beindult azaz meleg utána pöccre indul. Nem rég volt cserélve a kettős kuplung. Azóta ezt csinálja addig pöccre indult. Valamit nem köthettek vissza esetleg testkábel?! Vissza vinném a szerelőhöz hogy nézze meg csak már 1500 km-re van tőlem. Többen az önindítót mondják pedig hallom hogy teker rendesen, de akkor melegen miért indul be elsőre? Köszönöm a válaszokat előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaszarmate Elküldve Július28, 2015 Megoszt Elküldve Július28, 2015 (edited) Sziasztok Az lenne a problémám ((((Z19DT Signum 120LE)))) hogy alig akar beindulni a kocsi az első reggeli indításkor. Gondoltam izzítás gondja lehet. Izzítógyertyákat kicseréltem, akksi bika, izzítórelé ad áramot a gyertyák felé. Viszont ha már egyszer beindult azaz meleg utána pöccre indul. Nem rég volt cserélve a kettős kuplung. Azóta ezt csinálja addig pöccre indult. Valamit nem köthettek vissza esetleg testkábel?! Vissza vinném a szerelőhöz hogy nézze meg csak már 1500 km-re van tőlem. Többen az önindítót mondják pedig hallom hogy teker rendesen, de akkor melegen miért indul be elsőre? Köszönöm a válaszokat előre is Szia! Nekem y22dtr motor van a vectrában de ugyanezzel a hibajelenséggel bajlódtam, mindezeket végigjártuk mi is sőt még a vezérműláncon is feszített v állított utána a szerelőm, majd fel lett újítva az önindító és szinte tökéletes lett! Ha viszont nem az, akkor adagoló, az viszont fél melegen nem akar beindulni inkább csak! Módosítva Július28, 2015 : csaszarmate Link to comment Megosztás: More sharing options...
rocklmiki Elküldve Augusztus7, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2015 Sziasztok! 20005-ös, 150 ekm-t futott Y19DTH motorral szerelt Vectrám szépen indul, jól megy, de az EGR zárásáig egyenetlenül jár. Hibajelzés nincs, EGR, MAP tiszta, izzítógyertyák jók, légtömegmérő jó, minden értéket megnéztünk, OK, szívósor elég kormos, de a pillangószelepek szépen mozognak. Egy hete keressük a baját, de nem találjuk. Tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coolbezdi Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 Sziasztok!Van egy 2006-os Vectra C 1.9d cdti, a motorkód z19dth . A probléma feketén füstől. Fogyasztás nem nőtt meg,ugyan úgy megy mint korábban. A müszerfalon semmi hibát nem jelez, op com se jelez hibát. Részecske szűrő fél éve lett cserélve. Valakinek ven-e ötlete mi lehet a baj? Válaszaitokat előre is köszönöm! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coolbezdi Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 Sziasztok!!! Szeretnék egy kis tanácsot kérni tőletek!!!Opel Vectra Z19 Dth tipusú autómban,sajnos esedékes a részecske szűrő csere!!!Valakinek van tapasztalata végleg kiiktatásról???Vagy inkább vegyem meg bele az újjat??!De mi a garancia hogy nem fog megint eldugulni??!...S.O.S kellene egy kis segítség!!!Tanácstalanság...Köszi a válaszokat előre is!!!... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coolbezdi Elküldve Augusztus9, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2015 Én úgy tudom 200 e km-t ki bír egy részecske szűrő. Itt lehet találni kedvező áron is http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=opel+vectra+c+partikelfilter&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=opel+vectra+c+partikelfilter&_sacat=0 A gyári több száz ezerbe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sosenyka Elküldve Augusztus13, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2015 szép napot mindenkinek.segítséget kérnék.vectra 1.9 cdti z19dth hengerfejes lett az autó szedném le a szelepfedelet de nem tudom.pedig mindent lebontottam róla és az ősszes csavar kintvan.szerintem még gyéri összerakás. vanvalami trükk vagy ????? help Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra mikike Elküldve Augusztus17, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2015 Üdv mindenkinek. Van egy Vectrám z19dth motor kódú. Ezt a hiba kódot dobta ki P2279. Ki törölték és azóta nem produkalt hibát. Mi lehetett a gond? Amikor ki villant az obd lámpa az előtt a kocsi nem akart húzni, de utána már jól működött. A választ előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coolbezdi Elküldve Augusztus18, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2015 Üdv mindenkinek. Van egy Vectrám z19dth motor kódú. Ezt a hiba kódot dobta ki P2279. Ki törölték és azóta nem produkalt hibát. Mi lehetett a gond? Amikor ki villant az obd lámpa az előtt a kocsi nem akart húzni, de utána már jól működött. A választ előre is köszönöm. P2279 Beszívott levegő Rendszer tömítetlenség Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra mikike Elküldve Augusztus19, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2015 Köszönöm. És mi okozhatta ezt a hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coolbezdi Elküldve Augusztus19, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2015 Köszönöm. És mi okozhatta ezt a hibát? Azt nem tudom. Nekem csak a hibakód listám van meg, abból puskáztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi0922 Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Sziasztok!!..????Megint egy észrevétel,ez által hiva is nekem!!!...Opel Vectra 1.9 Dth autó!!!...Beindítom,megy pörög..Érzem a 150 lóerőt!!!...☺Aztán 1 fékhasználat,autó erőtlen,füstöl...Olyan mintha át állt volna szervízüzem módba...De nincs chek lámpa...Részecske szűrő csere volt,az feltanítva stb...Hiba kód semmi...MI LEGET A GUBANC??...????????Valaki találkozott ilyennel...????????Köszíí előre is a segítséget....???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coolbezdi Elküldve Augusztus23, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2015 Sziasztok!!..????Megint egy észrevétel,ez által hiva is nekem!!!...Opel Vectra 1.9 Dth autó!!!...Beindítom,megy pörög..Érzem a 150 lóerőt!!!...Aztán 1 fékhasználat,autó erőtlen,füstöl...Olyan mintha át állt volna szervízüzem módba...De nincs chek lámpa...Részecske szűrő csere volt,az feltanítva stb...Hiba kód semmi...MI LEGET A GUBANC??...????????Valaki találkozott ilyennel...????????Köszíí előre is a segítséget....???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coolbezdi Elküldve Augusztus23, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2015 (edited) Módosítva Augusztus23, 2015 : coolbezdi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts