skypaladin Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Szerviz nem vállal garanciát a munkájára? Jelenleg nem volt még szervizben, csak "szakemberek" laptoppal stb. vizslatták. Holnapután szakszerviz: Opel szuna 12e / óra plusz a műszerre tétel 9e, utána jöhet a problémamegoldás stb. Félek lehúznak, nem igazán bízom bennük, de remélem kellemesen csalódok! Nos, a hiba megoldódott! B) Bár több szerelő látta és a szervizbe is vissza kellett mennem kétszer de megérte! Mindenki mondott kígyót-békát de a "szaki" rákeresett a saját belső hálójukon (mint kiderült ez a 1.9 DTH motoroknál előfordul 2-3 fokozatban 1500-2000 fordulat között rángat az autó) és szoftverfrissítéssel megoldotta a dolgot! :D Minden tiszteletem az övé!!! Sajnos a rossz hír, hogy nagyon zajos valószínűleg a turbóm! :) Ez még jó indulattal is fájni fog! Olyan hangos mintha egy Subaru Impreza-ba ülnék, csak nincs annyi kraft! :( Szóval ha tud valaki valami jó tippet, tisztítható-e stb, szívesen venném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Jelenleg nem volt még szervizben, csak "szakemberek" laptoppal stb. vizslatták. Holnapután szakszervíz: Opel szuna 12e / óra plusz a műszerre tétel 9e, utána jöhet a problémamegoldás stb. Félek lehúznak, nem igazán bízom bennük, de remélem kellemesen csalódok! Próbáld meg ITT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skypaladin Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Próbáld meg ITT. Köszi, ha a helyi erő nem segített volna, elszaggattam volna odáig! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miki.3 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne a 2.2 DTI Vectra-mmal, hogy olykor elmegy a turbó. Inkább többször nincs, mint van. A turbónyomás szabályozó szelepem meg van esztergálva. Az egyik műanyag kis cső helyére esztergáltattam egy vas pöcköt. Elvileg nem engedi a vákuumot. Bár nekem azt mondták, hogy azzal lesz a baj. Csak nem tudok sehonnan szerezni legalább kipróbálni, hogy az újjal működik-e. Olyat is mondtak, hogy vegyek egy 1.9 Cdti turbónyomás szabályozót, és átforrasztják a csatlakozóját, hogy passzoljon bele az elektromos csatlakozó. A másik lehetőség, hogy a változó geometriájú turbó kis lapátjai megszorulnak, mert le vannak kokszolódva. Legalábbis azt mondták. 30Huf-ért kitakarítják a turbómat. Ha pedig nem a turbó a hiba forrása, akkor adtam a sz*rnak egy pofont, és kidobtam 30 rugót az ablakon. Nem tudom melyik lehet, mert van, hogy megy a kocsi mintha muszáj lenne, van, hogy rosszabb, mint a szívó. Azt is javasolták, hogy tegyek a gázolajba turbó tisztító adalékot. Majd az kipucolja. A segítségeteket kérném, hogy nem tud-e valaki bontott szabályzó szelepet ( Bosch: 0928400536 ), vagy, hogy egyáltalán mit csináljak vele mielőtt felgyújtom. Előre is köszönöm a segítséget! Nem vastag a pénztárcám, ezért érdekelne a furmányos ám hosszú életű megoldás! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovi37 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne a 2.2 DTI Vectra-mmal, hogy olykor elmegy a turbó. Inkább többször nincs, mint van. A turbónyomás szabályozó szelepem meg van esztergálva. Az egyik műanyag kis cső helyére esztergáltattam egy vas pöcköt. Elvileg nem engedi a vákuumot. Bár nekem azt mondták, hogy azzal lesz a baj. Csak nem tudok sehonnan szerezni legalább kipróbálni, hogy az újjal működik-e. Olyat is mondtak, hogy vegyek egy 1.9 Cdti turbónyomás szabályozót, és átforrasztják a csatlakozóját, hogy passzoljon bele az elektromos csatlakozó. A másik lehetőség, hogy a változó geometriájú turbó kis lapátjai megszorulnak, mert le vannak kokszolódva. Legalábbis azt mondták. 30Huf-ért kitakarítják a turbómat. Ha pedig nem a turbó a hiba forrása, akkor adtam a sz*rnak egy pofont, és kidobtam 30 rugót az ablakon. Nem tudom melyik lehet, mert van, hogy megy a kocsi mintha muszáj lenne, van, hogy rosszabb, mint a szívó. Azt is javasolták, hogy tegyek a gázolajba turbó tisztító adalékot. Majd az kipucolja. A segítségeteket kérném, hogy nem tud-e valaki bontott szabályzó szelepet ( Bosch: 0928400536 ), vagy, hogy egyáltalán mit csináljak vele mielőtt felgyújtom. Előre is köszönöm a segítséget! Nem vastag a pénztárcám, ezért érdekelne a furmányos ám hosszú életű megoldás! Köszi! Hello! Nekem egy 2.2DTI astrám van és ugyanez a problémája, csak nekem ki is villan a szerviz piktogram. Magasabb fordulatnál bekapcsol a turbo alacsonyabbnál rosszabb mint egy szívó, de magasabb fordulatnál kivillan a piktogram és alig akar vánszorogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miki.3 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hello! Nekem egy 2.2DTI astrám van és ugyanez a problémája, csak nekem ki is villan a szerviz piktogram. Magasabb fordulatnál bekapcsol a turbo alacsonyabbnál rosszabb mint egy szívó, de magasabb fordulatnál kivillan a piktogram és alig akar vánszorogni. Nekem is kivillant a kulcs a kocsi alakban középen. Legutóbbi időben már nem villan ki, hanem folyamatosan ég a motorlámpám. Az indításnál még jó a turbó pár 100 méteren, aztán leáll és rosszabb, mint egy szívó. Először vmi vákuum hibát olvastunk ki a gépből. Úgyhogy remélem, hogy csak a szelep a hiba. Neked is Bosch 0928400536 szelep van benne? Nem tudtam még szerezni bontott autóból. Nem tudtok vkit, akinek ilyen cikkszámú szelepe eladó? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Hello! Nekem egy 2.2DTI astrám van és ugyanez a problémája, csak nekem ki is villan a szerviz piktogram. Magasabb fordulatnál bekapcsol a turbo alacsonyabbnál rosszabb mint egy szívó, de magasabb fordulatnál kivillan a piktogram és alig akar vánszorogni. Nekem volt hasonló gondom, a turbócső volt kilyukadva (az a nagyon vastag gumicső a turbónál). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Valaki segítene abban, hogy 1.9 cdti motoron hol keressem az olajszűrőt? Tudom, hülyén hangzik, de így körbe járva a motort, nem láttam feltünni sehol. Eddig b vecim volt benzines, azt ismerem az utolsó csavarig. De ez most egy kicsit más és jó lenne gyorsan végezni az olajcserével :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Hello! Segitsegre volna szükségem,már összejártam akörnyék szervizeit,de nincs orvoslat. Opel Signum Z19dth motor hosszabb idejü gyorsitásnál kb. 3500/ford-nál hibakód,megszünik a turbó a tempomat és lesz belöle egy 1,7-es szivó Astra. Most cseréltettem szivosort,de nem ez volt a gond.A szervizesek olyanokat mondtak,hogy "nem megfelelö a nyomás",de hol és miért nincs tovább. Remélem nekem is tud Valaki segiteni. Kösz Szia! Ez volt nálam is, turbónyomás szabályzó szelepnél a vákuumcső elöregedett, és falsot szívott (vagy fújt, mit tudom én) de alig vettem észre a hibát a csövön. Ja, bocs, most látom, 2 hónapja kérdezted, én meg most kezdem a fórumot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Valaki segítene abban, hogy 1.9 cdti motoron hol keressem az olajszűrőt? Tudom, hülyén hangzik, de így körbe járva a motort, nem láttam feltünni sehol. Eddig b vecim volt benzines, azt ismerem az utolsó csavarig. De ez most egy kicsit más és jó lenne gyorsan végezni az olajcserével :D Hátul kotorássz, jó mélyen majdnem a gázolajszűrővel egyvonalban. Aknából is jó, de meghúzni csak felülről tudtam, úgy fértem hozzá kulccsal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Találtam neten egy olyat, hogy szoftveresen kitörölnek minden részecskeszűrővel kapcsolatos dolgot, és ki is lehet szerelni utána. Van ezzel kapcsolatban vkinek tapasztalata? Igazából nincs bajom vele, csak 90%ban akkor kezd el regenerálni, mikor majdnem odaérek valahova, aztán autókázhatok még negyed órát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 www.autochip.hu amugy a srác néha itt van a fórumon ő az. kérdezd nyugodtan. nekem az AGR szelepemet törölte végleg, mert beszart, és 210 lett volna csak az anyag. ezt kihagytam :D http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=10852 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Hátul kotorássz, jó mélyen majdnem a gázolajszűrővel egyvonalban. Aknából is jó, de meghúzni csak felülről tudtam, úgy fértem hozzá kulccsal. :D Köszi szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GaBaT Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Köszi, akkor majd ráírok, mert az oldal most halott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Van itt Valakinek olyan Vecije, amiben van sport gomb? Csak magyar nyelvű szerelési híján érdekelne, hogy mi változik, ha be van kapcsolva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yoda1956 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Van itt Valakinek olyan Vecije, amiben van sport gomb? Csak magyar nyelvű szerelési híján érdekelne, hogy mi változik, ha be van kapcsolva? :D Hello! Ha bekapcsolod és müködik is akkor a következö változások vannak: érzékenyebb gázpedál változik a kormány érzékenysége változik a rugózás az auto nem lesz erösebb csak úgy érzed Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Hello! Ha bekapcsolod és müködik is akkor a következö változások vannak: érzékenyebb gázpedál változik a kormány érzékenysége változik a rugózás az auto nem lesz erösebb csak úgy érzed Köszi, pont a futómű érdekelt, akkor jól éreztem, hogy keményebb lett :D Közben találtam magyar nyelvű kezelésit is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miki.3 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! Van egy 2004.-es évjáratú Vectra C-m 2.2 DTI. Néha bejelez a kulcs és az autó a kijelzőn, és beáll szervíz üzemmódba. Már kicseréltem a turbónyomás szabályozó szelepet.Ki lett tisztítva vmi szívó szenzor érzékelő is. Ezeket már nem is írja vissza a Tech2. Most vmi légtömeget ír ki hibának. Pedig a légtömegmérőm is jó. Minden érték amit a Tech 2 kiírt az mind a határértéken belüli és normális érték. Mi lehet a baja? Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! Van egy 2004.-es évjáratú Vectra C-m 2.2 DTI. Néha bejelez a kulcs és az autó a kijelzőn, és beáll szervíz üzemmódba. Már kicseréltem a turbónyomás szabályozó szelepet.Ki lett tisztítva vmi szívó szenzor érzékelő is. Ezeket már nem is írja vissza a Tech2. Most vmi légtömeget ír ki hibának. Pedig a légtömegmérőm is jó. Minden érték amit a Tech 2 kiírt az mind a határértéken belüli és normális érték. Mi lehet a baja? Köszi a segítséget! Egy pontos OBD hibakóddal több esélyed lenne a megoldásra,mint a valami légtömeggel.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandic18xe Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sziasztok! Van egy 2004.-es évjáratú Vectra C-m 2.2 DTI. Néha bejelez a kulcs és az autó a kijelzőn, és beáll szervíz üzemmódba. Már kicseréltem a turbónyomás szabályozó szelepet.Ki lett tisztítva vmi szívó szenzor érzékelő is. Ezeket már nem is írja vissza a Tech2. Most vmi légtömeget ír ki hibának. Pedig a légtömegmérőm is jó. Minden érték amit a Tech 2 kiírt az mind a határértéken belüli és normális érték. Mi lehet a baja? Köszi a segítséget! Hasonló hibám volt nemrég! 1.9cdti-vel! Cseréld ki a vákuum érzékelőnél a csöveket is, nekem ezzel megoldódott. Illetve egy dpf regenerálás...ha van dpf szűrőd! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
miki.3 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Köszi a tanácsot. Ez már a 3. hiba. először vennem kellett egy turbónyomás szabályozót, aztán ki kellett takaríttatni vmi szívó szenzor érzékelőt. most meg ez. mindegyiknél beállt szervíz üzemmódba és mindegyiknél nem ment a turbó. mekkora tétel ez a csőcsere? Üdv! Hasonló hibám volt nemrég! 1.9cdti-vel! Cseréld ki a vákuum érzékelőnél a csöveket is, nekem ezzel megoldódott. Illetve egy dpf regenerálás...ha van dpf szűrőd! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
miki.3 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Pontosabban azt dobta ki a TECH2, hogy a légtömegmérő KÍVÁNT értéke 65 kg/ "nemtommi". A KAPOTT érték viszont 120 kg/ nemtommi! Akkor csak a légtömegmérő a hibás,gondolom???????????????? Más érték full jó! 1 hónap múlva megyek Bulgáriába ezzel a gépállattal, és addig szeretném, vagyis kell megcsináltatni!!! Nem szeretném, ha a román szerpentineken besz*rna. Gyári vagy utángyártott? Bosch vagy más? Köszi a segítséget! ( a gép: 2004., Vectra C 2.2 dti., új turbónyomás szabályozó szeleppel, szívó szenzor kipucolva, a csövek épek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miki.3 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Továbbá, a turbót meg vákuum pisztolyozták, nem enged, hibátlan, EGR szelepet sem dobott ki hibának. Remélem tud vki segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandic18xe Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Továbbá, a turbót meg vákuum pisztolyozták, nem enged, hibátlan, EGR szelepet sem dobott ki hibának. Remélem tud vki segíteni! A csőcsere nem drága! Kb 70cm hosszú darab kell, csak néz egy pontos átmérőt! Ha mégis légtömegmérő, akkor mindenképp megérné elmenned a monorierdei opel bontóba, vagy bárhova ahol annyira segítőkészek hogy helyszínen cseréled, teszteled, ha jó megveszed, ha nem akkor otthagyod! Küldd el a mail címed, és küldök fképet a vákuumcsőcseréről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
miki.3 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 E-mail cím: miki.3@citromail.hu Azt mondta a szerelő, hogy egyik cső sem enged, nem szív fals levegőt. Jövő héten viszem egy másik légtömegmérővel tesztelni. Nem tudom, hogy, ha légtömegmérő sz*r, akkor még működhet olykor a turbó? Csak néha áll be szervíz üzemmódba. Köszi a segítséget! A csőcsere nem drága! Kb 70cm hosszú darab kell, csak néz egy pontos átmérőt! Ha mégis légtömegmérő, akkor mindenképp megérné elmenned a monorierdei opel bontóba, vagy bárhova ahol annyira segítőkészek hogy helyszínen cseréled, teszteled, ha jó megveszed, ha nem akkor otthagyod! Küldd el a mail címed, és küldök fképet a vákuumcsőcseréről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts