MaSt-R Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 ennnyire azért ne híreszteld mer a végén elhiszik :icon11: Feljelentett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 nem a rendszámokat... a neveket :D majd meglátjátok nincs itt semmi korrupció :D X.-ik kerületben Engem is megbüntettek sztem leadta a rendszámainkat, igaz engem a cégessel, lejárt műszakiért, de tuti az Ő keze volt benne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 tegnap ezért nem jöttél? gyűjtöd a borravalót? :D :D miből maradtál ki, már a lurdyhoz menetel is szégyen volt :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 keresek gyári bal első sárvédőt, a két ív kezd "öregedni", bal küszöb csere és a két hátsó sarok csere (már van pár kaszni elemem hozzá), egyébként hibátlan, az alja tökéletes semmi baja, tök új a futómű, a fék, a moci megy ha kell, újra lettek huzatva az ülések, most gyári belső van benne gyári ajtókárpitokkal, tényleg egy pár napi lakatolás és egy fényezés és hibátlan akkor. Csak ugye ez olyan 200e kb, szponzorokat keresek :D Akkor egyben van még :) Egyre kevesebb van a végén még érni is fog valamit ( 10.000 ) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 menni se lett volna mivel, meg dolgoztam is. tegnap ezért nem jöttél? gyűjtöd a borravalót? :D :D miből maradtál ki, már a lurdyhoz menetel is szégyen volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 újra lettek huzatva az ülések Ki csinálta? Szép lett? Teljes kárpitcsere vagy csak az oldalak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2014 Diny-nél egy szombat délután :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2014 lehetne az OPC club első gyűléséről készült kép is :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 Ezek közül a legtávolabbi a legerősebb, legteljesebben OPC? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2014 igazából mind opc, mind szívó 160LE-s csak az utolsón már turbos optika van 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 Kié áll a Dinnye mellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2014 ezüst bontás fekete Mast-r é masik kék meg Kölyöké lesz 1x Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 igazából mind opc, mind szívó 160LE-s csak az utolsón már turbos optika van Ahham, akkor magyarul mindegyik csak szeretne nagy vad lenni! :D (mondom én mindezt, egy 31. évét taposó 1000 cm3 alatti opellel :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2014 nagy vad.... haha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 ezüst bontás fekete Mast-r é masik kék meg Kölyöké lesz 1x Akkor a kék Dinnyéé? Azt hittem neki szürke van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 nagy vad.... haha... Bocsánat, elfelejtettem, hogy Turbo nagyhatalom vagy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2014 Akkor a kék Dinnyéé? Azt hittem neki szürke van igen, a középső az övé.. kék... nagy optikásra vár kölyök Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 Az a fekete de bébi dzsúzzz magas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2014 Az a fekete de geci magas még alatta volt az emelő :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 kár hogy egyik sem caravan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 Ja. Mert en dolgoztam 3km arrebb amig Mark lent pozolt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 sajnos nem :( ez egésznap ilyen. még alatta volt az emelő :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 akkora csoda amugy 4 opc? miértnem lurdyba fotózkodunk? szerintem össze lehetne rántani vagy 10 opc optikát ha a határeset osvket is beleszámoljuk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 otttand van a Dinyopc a Masteropc a Márkopc, a Kotizoliosv, a Ogreopckombi, akko gondolom a fekete ami kinn szokott állni az már 6, meg jöhetne a piros opc optikás, meg ha már elkezdjük akko odaállthatjuk a kupésokat is a lopott opc lökőkkel. egész európa csodájára járna Diny hogy felvirágoztattaa az opc piacot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 csak átcsoportosítja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts