kiskecso Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 c20xe vs 1.8t Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 Ereztem hogy nem kene visszavinni az opct a halalsorra ha mar egyszer elszabadult onnan... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2014 lesz az még ott :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 hova tudod még fokozni.. lassan kimész igazoltatni és saját magad bünteted meg :D :D Engem szerdán feljelentett a galád... :ninja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Túl hosszú volt a hajad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Tilosban parkoltam. De a fő indok, hogy "opct vettél volna inkább". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Ez mondjuk jogos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Mindenkinek az van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 oda nem indokolni kellett volna hanem dátumozni, de azt nem akartam, mert akkor tul hivatalos lett volna a papir, más meg nem jutott eszembe mer sietésbe voltam :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 a halalsorra ezbazzz :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 oda nem indokolni kellett volna hanem dátumozni, de azt nem akartam, mert akkor tul hivatalos lett volna a papir, más meg nem jutott eszembe mer sietésbe voltam :omg: Nem ertek hozza. Sose kaptam ilyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2014 Nem ertek hozza. Sose kaptam ilyet. :) most tényleg megbüntetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 most tényleg megbüntetett? Feljelentett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 olaj a vízben mi lehet? tömítés, hegerfej? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 A 2 szó egyesítése? Első körben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Olvastam valahol, hogy az olajhűtő is okozhat ilyet. GSI-nél is, vagy ezen nem olyan az olajhűtő hogy találkozik a vízzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 érdekes elgondolás, de szerintem nem túl életszerű ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 X.-ik kerületben Engem is megbüntettek sztem leadta a rendszámainkat, igaz engem a cégessel, lejárt műszakiért, de tuti az Ő keze volt benne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 cégessel lejárt műszaki? az szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 útvonalengedély :D az volt tavaly is rajta a hungaroringen, idén kicsit többet használnám mert így csak elrohad a vadi új fék rajta, és az új futómű is csak azért lesz cserés mert elporlad a szilentekben a gumi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 a kasztni hamarabb fog mint a fék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 uh de pörög ez a fórum, két oldal 1 nap alatt, nem győzöm kapkodni a fejem, látszik hogy jön a jó idő van miről mesélni, ki hogy olajozta össze az utat a vén sz@rjával :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 a kasztni hamarabb fog mint a fék :D az biztos, hiába könyörgök a tulajnak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 amúgy milyen állapotban van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 amúgy milyen állapotban van ? keresek gyári bal első sárvédőt, a két ív kezd "öregedni", bal küszöb csere és a két hátsó sarok csere (már van pár kaszni elemem hozzá), egyébként hibátlan, az alja tökéletes semmi baja, tök új a futómű, a fék, a moci megy ha kell, újra lettek huzatva az ülések, most gyári belső van benne gyári ajtókárpitokkal, tényleg egy pár napi lakatolás és egy fényezés és hibátlan akkor. Csak ugye ez olyan 200e kb, szponzorokat keresek :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts