Lanti Elküldve Március3, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2014 Lesz Blitz ? :D lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 Legyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2014 Legyen ? jóhogy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 Na jó akkor lesz :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2014 köszi fönök! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 Miota OPCzek,ma eloszor,hogy hianyzott a gsi. Sonique eldobott a varosba egy darabon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 Miota OPCzek,ma eloszor,hogy hianyzott a gsi. Sonique eldobott a varosba egy darabon... Ha kicsit fejleszteni akarsz van Z20let motorom eladó. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 Ha kicsit fejleszteni akarsz van Z20let motorom eladó. :D Az ember a könnyeivel küszködik, te meg kiforgatnád a zsebét....széép, mondhatom :D 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2014 Az ember a könnyeivel küszködik, te meg kiforgatnád a zsebét....széép, mondhatom :D nem egy csekkel kell kimenni igazoltatni :D :D : D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Az ember a könnyeivel küszködik, te meg kiforgatnád a zsebét....széép, mondhatom :D kb már 15x ajánlotta fel, mondtam neki vagy 15x hogy nincs keret rá xD de most otthagytam nála a zOPÉCÉT szervócserére, hátha megszán és bedobja a letet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 hanem csekk nélkül mi? :D nem egy csekkel kell kimenni igazoltatni :D :D : D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2014 hanem csekk nélkül mi? :D hova tudod még fokozni.. lassan kimész igazoltatni és saját magad bünteted meg :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Miota OPCzek,ma eloszor,hogy hianyzott a gsi. Sonique eldobott a varosba egy darabon... Én meg viszlek majd egy kört a kadettal, hogy érezd a gyorsulást ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 hova tudod még fokozni.. lassan kimész igazoltatni és saját magad bünteted meg :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Én meg viszlek majd egy kört a kadettal, hogy érezd a gyorsulást ;) :D Én egyszer kipróbálnám, még soha nem vezettem ilyen öreg autót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Én egyszer kipróbálnám, még soha nem vezettem ilyen öreg autót :) nem mindnekinek tellik egy vadonaúj <--háhá Astra GSi-re ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 ugyan már az irigyek mind fikázzák a jobb autót, hagyd el Zoli :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 ja és Blitz legyen, idén Kadettal megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 multkor nem ugy tűnt hogy szükségem lenne rá :D Én meg viszlek majd egy kört a kadettal, hogy érezd a gyorsulást ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 ja és Blitz legyen, idén Kadettal megyek :) útvonalengedély :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2014 reméljük jövőhéten bekerül minden végre.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 kb már 15x ajánlotta fel, mondtam neki vagy 15x hogy nincs keret rá xD de most otthagytam nála a zOPÉCÉT szervócserére, hátha megszán és bedobja a letet :blink: Ma jöttek egy pár fekete sárvédőért és nem volt nekem,oda adtam a tiedről,ugye nem baj? :evilgrin: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 Ma jöttek egy pár fekete sárvédőért és nem volt nekem,oda adtam a tiedről,ugye nem baj? :evilgrin: :D Ha neki adod a Z20LET-et, szerintem nem fogja érdekelni. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 a számból vetted ki a szót :D Ha neki adod a Z20LET-et, szerintem nem fogja érdekelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2014 le tud szedni annyi dolgot róla, hogy megkapjad a z20let-et ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts