voszi Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 nálam volt egy hónapot a sötétkék még 2012-ben, amin eltörtétek a sperrt valamelyik bliccen. 9M lett volna az ára, ha megveszem (ez fel se merült). a 4M már sokkal barátibb. nekem egyébként nem tetszik, sztem bénán néz ki. mit szóltok ehhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 full kamu az a hirdetés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 nálam volt egy hónapot a sötétkék még 2012-ben, amin eltörtétek a sperrt valamelyik bliccen. 9M lett volna az ára, ha megveszem (ez fel se merült). a 4M már sokkal barátibb. nekem egyébként nem tetszik, sztem bénán néz ki. mit szóltok ehhez? Csak a féltengely tört el :) Nekem nagyon bejött az autó. Jól ment és úgy minden egyben volt és minden illett mindenhez érzésem volt bene. Sokkal jobb mint egy insignia opc ami 16 millió körül van/volt (unlimited)....-az opc insignia így is álom kategória nekem mert nagyon bejött az is csak nem úgy mint egy opc...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 Biztos hogy kamu,már csak 1 850 000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 Ez az első Astra ami jól néz ki az F után. Nekem a G meg a H sem tetszett sosem. A ringen meg mikor vittek vele, brutális volt, ahogy kanyarodott és ahogy a sperr kihúzta magát a kanyarokból. Kéne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November29, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2014 szerintem is jó auto 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November29, 2014 Megoszt Elküldve November29, 2014 azt nem mondtam, hogy nem jó gép, de nekem nem jön be, ahogy kinéz. de oké, ízlések és pofonok. az úttartása sokkal jobb, mint az enyémnek volt, ez tény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November30, 2014 Megoszt Elküldve November30, 2014 Na mondom én hogy itt kell keresni:D De jól tippeltem hogy XER!?:-) Volt mögötted egy kadett, az vagy 120 al biztos elment egyenest, nekem nem éri meg egy 100ezres csekk azt hogy 5 perccel korábban odaérjek valahova:D Más: Ez a járgány tutira egybe van, ha esetleg valaki keres egy jó állapotú vasat:) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_opc_sport_opc-8377113 az meg én voltam szerintem ha cabriót láttál akkor meg tuti, én engedtelek be a rákóczi hídi sávösszehúzásnál :) mentünk a lurdyba Dinnyével :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 @fizetett hirdetés :) Káposztásmegyeri mini Opel tali! Minden minden hónap első szerdáján! Első találkozó 2014. október 1. -én. 19:00 -tól 21:30-ig. Terveink szerint, minden hónap első szerdáján OPEL TALI Káposztásmegyeren 19 órától! Külső Szilágyi út, Spar mögötti parkoló! Opeles Összefogás 2014! Új gyűjtőpont! Káposztásmegyeren (2014.12.03.-án 19 órától! Külső Szilágyi út, Spar mögötti parkoló! Korlátlan számban tudunk fogadni, játékokat,könyveket (használt is jó),édességet,gyümölcsöt. A gyűjtőakció kedvezményezettje idén is a Tűzoltó utcai Gyermekklinika. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Nekem is bejött nagyon, amíg ment. Amúgy a speer azért csak e-speer, mert ha rendes lenne, akkor nem kellett volna letolni a pályáról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 az meg én voltam szerintem ha cabriót láttál akkor meg tuti, én engedtelek be a rákóczi hídi sávösszehúzásnál :) mentünk a lurdyba Dinnyével :) Akkor köszönet itt utólag is, lenyomtam aznap úgy 130 km-t csak budapesten és már eléggé odavoltam a végén, ja valami csoda hjundáj i40 le akart tolni az egyik lámpánál de 2 es végénél lemaradt :blink: :D Ma hajnalba meg fogtam egy csodás kátyút de úgy hogy 4 et kikerültem és épp ezt sikerült kifogni a végére...amúgy nem volt nagy csak a check engine lámpa gyulladt ki utána és a legszebb hogy 30-40 körül mentem, sötét + zuhogó eső = felbecsülhetetlen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 de az nem speer, hanem sperr :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 de az nem speer, hanem sperr :-) De ami nem speer hanem sperr az sem sperr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 nekem csak régi fotóim vannak, de hogy nőjön a topic itt egy: http://www.opelforum.hu/gallery/image/7240-opc-20051204/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 meseszép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 hova került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December7, 2014 Megoszt Elküldve December7, 2014 talán Nógrádban van most. aki megvette, már eladta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2014 coming soon..... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 coming soon..... Ez egy kék???!!! turbókombi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 ne mán ez jó sötét nekem megvan az eredeti kép is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 a második a klubban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :wub: :icon13: minden rendben volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2014 a második a klubban :D hahahahahahaha tagdij???? első! :DDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 Otodik az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts