Lanti Elküldve Április19, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2014 Kupak nélkül szvsz jobban néz ki a felnid :) szoszo.. van h nekem is teccik van h nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2014 Megoszt Elküldve Április19, 2014 szoszo.. van h nekem is teccik van h nem.... Sztem vagány lenne ha csak abba a kisebb lyukba raknál valamit, ami középen van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április19, 2014 Megoszt Elküldve Április19, 2014 esetleg igy kéne bele egy kupak .... szoszo.. van h nekem is teccik van h nem.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2014 Megoszt Elküldve Április20, 2014 Inkabb az ats kene ra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április20, 2014 Megoszt Elküldve Április20, 2014 esetleg igy kéne bele egy kupak .... Erről beszéltem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2014 itt már sikerült némi nyomást találni... 4esből https://www.youtube.com/watch?v=ozD3tW7Bzjo&feature=youtu.be 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április21, 2014 Megoszt Elküldve Április21, 2014 tapadást akartál írni? :) itt már sikerült némi nyomást találni... 4esből https://www.youtube.com/watch?v=ozD3tW7Bzjo&feature=youtu.be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2014 tapadást akartál írni? :) 4esbe 100-tól azért már van valami tapadás.... nyomást akartam írni... 1.8bár... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április22, 2014 Megoszt Elküldve Április22, 2014 jaaha. és 2esbe 3masba nem épül még fel a nyomás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2014 jaaha. és 2esbe 3masba nem épül még fel a nyomás? de igen, csak arrol nem volt video :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 próbált már valaki regisztrálni a legendak.com-on? megy minden meg minden de a képfeltöltésnél már 95 kb-os 640x480as képpel próbálkozok akkoris kiírja hogy na ilyenkor? ja és nekünk kell reggelni vagy a MOTE "visz" kiállított autókat? esetleg OPC klub vagy mittudomén minek a színeiben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 A mote állit ki autókat. Az érintetteket megkeressük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 ok ;) A mote állit ki autókat. Az érintetteket megkeressük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 a megkeresés mikor várható, csak, hogy ne az utolsó nap keljen regisztrálni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Jövőhéten keressük az érintetteket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2014 Turboszombat :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április26, 2014 Megoszt Elküldve Április26, 2014 Lanti gégecsövet amit a kábelkötegre raktatok, honnan szereztél? Nekem is kéne, itt nálunk nem kapok sehol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2014 Lanti gégecsövet amit a kábelkötegre raktatok, honnan szereztél? Nekem is kéne, itt nálunk nem kapok sehol... én bontottam kötegről amugy http://www.ripca.hu/termekek?CID=11049 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 Lehetséges, hogy Mast-R opc-t láttam pénteken 4 után a Hős utcában ? :) Pongráczról fordult be és leparkolt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 Lehetséges, hogy Mast-R opc-t láttam pénteken 4 után a Hős utcában ? :) Pongráczról fordult be és leparkolt.... 6ig dolgozott elvileg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 +1 :) Bp. X. Ker. harmat u. 6-8 valamint bp 4.ker fóti út a két helyszín ahol lehet látni valamint a kettő közötti legrövidebb távon, bp. x. örs, bp xiv. nagy lajos út, m3 kivez- szentmihályi. élni nincs időm nagyjából minden nappalosba 6-20ig dolgozok 6-18 helyett :\ ja és vagy 7 nappalos van egyhuzamban, előtte 2 éjszaka volt, utána 4 lesz, eeeeez pont 13 nap egyhuzamban. X.ker Kőrösi sétány mögött áll 1 fekete opc amugy. hős utca ... ha már a putri is opcvel jár az eléggé rontja a típus renoméját :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 A setanyos opc egy idosebb nocie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 Megnyugodtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve Április28, 2014 Megoszt Elküldve Április28, 2014 Sziasztok! Bocs a zavarásért, csak láttam a múltkor, hogy a Legendák találkozásáról beszéltetek. Arról érdeklődnék, hogy az igényelt jegyet hogyan tudnám otthon magamnak kinyomtatni (ha van rá lehetőség egyáltalán) Köszi, és bocs a zavarásért! Üdv Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április28, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2014 Sziasztok! Bocs a zavarásért, csak láttam a múltkor, hogy a Legendák találkozásáról beszéltetek. Arról érdeklődnék, hogy az igényelt jegyet hogyan tudnám otthon magamnak kinyomtatni (ha van rá lehetőség egyáltalán) Köszi, és bocs a zavarásért! Üdv Jani szia, nincsen sajnos erre lehetőség OPEL szalonban kinyomtatják neked, minden évben ez a menete. üdv, Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts