Rattesid Dénes Elküldve Március8, 2014 Megoszt Elküldve Március8, 2014 kár hogy egyik sem caravan :) Van az is csak hát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 Ki csinálta? Szép lett? Teljes kárpitcsere vagy csak az oldalak? találtunk egy embert aki szépen és olcsón dolgozik, volt két első ülésem ami siralmas volt, és volt hozzá hátsó ülésem is amiről a huzat átkerült az elsőkre, mivel ilyen huzatot már nem lehet kapni, se az oldaltámaszt se a közepét. Az anyós oldaliba bele kelet pótolni abba nem tetszik az hogy így az ülőlap "osztott" mintás lett de amúgy szerintem nagyon szép. majd lefényképezem, 20ér csinálta hozott anyaggal az ember, ami benne volt annak a vezető oldali bal alsó oldaltámaszt kellet szivaccsal tömni, a Balázska cigicsikk foltját foltozni, és a Balutól kapott osztott hátsó ülés huzatot rászabni a cabrió hátsó ülésére, oda kelet még anyag a nem mintás részhez is, ez volt 35e összesen. Tehát 55 volt a két ülés szett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 Van az is csak hát...... vannak akik limitált darabszámú opc caravant simán elbontanak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 500db-os, azt tedd hozzá! Totalcaros cikkben Jay Leno beszélt egy limitált darabszámos európai sprotkocsiról, vmi 4000 db-ot gyártottak belőle ezért vette meg mert nagyon értékes, van aki az ilyet kettéhasajtja :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 :D kiaza jay leno :D mit magyaraz az, Dini kene az opc bal hatso sarka flexet vigyek vagy van? xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március9, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2014 :D kiaza jay leno :D mit magyaraz az, Dini kene az opc bal hatso sarka flexet vigyek vagy van? xD nézd meg a jobb első kereked h megvan e húzva rendesen, mert nem tudom az új légkulcs mennyire húzta meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 nézd meg a jobb első kereked h megvan e húzva rendesen, mert nem tudom az új légkulcs mennyire húzta meg.... ketteses ratata,sztm az elég lesz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március9, 2014 Megoszt Elküldve Március9, 2014 bízom benne mert nem biztos hogy nincs nálam kerékkulcs :D amugy jonak tűnik a szervó... hangja nincs érzésre meg mint volt. márcsak azt kéne kideriteni miért huz még mindig jobbra a kormány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2014 bízom benne mert nem biztos hogy nincs nálam kerékkulcs :D amugy jonak tűnik a szervó... hangja nincs érzésre meg mint volt. márcsak azt kéne kideriteni miért huz még mindig jobbra a kormány sajnos a jobb oldala kaja mindig a nagyobbat a sok úthiba maitt.. futóművesnél voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 voltam, mielőtt a gumikat lecseréltem volna, kicserélték a jobb első tudjamit de maradt a jobbra húzás, bár sokkal csekélyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 voltam, mielőtt a gumikat lecseréltem volna, kicserélték a jobb első ######tudjamit de maradt a jobbra húzás, bár sokkal csekélyebb. Másik felni/gumi? Az enyém szögegyenesen ment a régi kerékkel, a téli kerékkel is, de a nyárival erőből kell egyenesben tartani annyira húz jobbra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2014 Másik felni/gumi? Az enyém szögegyenesen ment a régi kerékkel, a téli kerékkel is, de a nyárival erőből kell egyenesben tartani annyira húz jobbra jaja, ő is T1-r-t vett :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 de ez a rajta lévő régi szanaszéjjel félrekopott nankangokkal is ment jobbra meg a vacsi új 0kmeres t1rel is...a gsin is uj t1r volt de azzal nemment semerre.én nem hiszem hogy a gumi hibája Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 Ha mindent cseréltél a felnin kívül akkor bezárult a kör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 jaja, ő is T1-r-t vett :) :D Az a vicc, hogy alig használtam és az elsők elkoptak 2 szezon alatt mint a szél. Most keresek valamit előre..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március10, 2014 Megoszt Elküldve Március10, 2014 a felnit felrakattam gumizáskor üresen a centírgépre, és aszondták jók, nem kell őket görgőzni. nem cseréltettem semmit sem a futóműben csak valami összekötőt jobboldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2014 ez se ma készült.... 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2014 Megoszt Elküldve Március11, 2014 Tudok egy eladó gsi caravant ha valaki arra gerjedne :) vagy ha valaki elviszi a coupem akkor visszaveszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március11, 2014 Megoszt Elküldve Március11, 2014 Tudok egy eladó gsi caravant ha valaki arra gerjedne :) vagy ha valaki elviszi a coupem akkor visszaveszem :D fehéret mennyiért számolod be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2014 Megoszt Elküldve Március11, 2014 250 felnivel együtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március11, 2014 Megoszt Elküldve Március11, 2014 Redi ez egy bőkezű ajánlat én elfogadnám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március11, 2014 Megoszt Elküldve Március11, 2014 És fogadjunk hogy most még röhög rajta, fog majd még sírni is ezen összeg után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 akartam volna egy karikát gurulni.. de 215/45-el esélytelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 Ezzel érdekes lenne bevenni egy kanyart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2014 Megoszt Elküldve Március13, 2014 De nem értem miért szedted le a Borbeteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts