Tom Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Ha szeretne nem lehet neki? :huh: Ez jóval túlmutat a szeretne/nem szeretne kérdésen... :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 (edited) Bocs, Tom. :D Ugye megműttettem 2 éve az első szalagot. Most kezdtem az új melómban játszani megint egy ligában. Na kb. a harmadik meccsen fordult ki ismét. Asszem nekem nevörevör futbal :closedeyes: :icon9: OPC-zünk, OPC-zünk, focizni meg ANYÁM fog? Módosítva Július15, 2014 : Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Most itt valami régi GSI-s időkre próbálunk utalgatni? :whistle: Ez jóval túlmutat a szeretne/nem szeretne kérdésen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Most itt valami régi GSI-s időkre próbálunk utalgatni? :whistle: Félre lett ez értve már az elején :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Bocs, Tom. :D Ugye megműttettem 2 éve az első szalagot. Most kezdtem az új melómban játszani megint egy ligában. Na kb. a harmadik meccsen fordult ki ismét. Asszem nekem nevörevör futbal :closedeyes: :icon9: Ooooo. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július16, 2014 Megoszt Elküldve Július16, 2014 E85-öt valaki próbálta már XER-be? 10-20-30% arányban próbálkozzak vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Július16, 2014 Megoszt Elküldve Július16, 2014 E85-öt valaki próbálta már XER-be? 10-20-30% arányban próbálkozzak vajon? lpg kell neki azt szereti ... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július16, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2014 E85-öt valaki próbálta már XER-be? 10-20-30% arányban próbálkozzak vajon? felejtsd el... nem éri meg... felesleges.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július16, 2014 Megoszt Elküldve Július16, 2014 Ja, nem a matek miatt akartam. Elvagyok a fogyasztással, teljesen azt kaptam amit vártam; város full dugó: 12,5 kisdugó: 10,5 hajnal/este város: 8,5 országút: 7,2 Pályát még nem tudom. Inkább csak amiatt kérdeztem, hogy szebben jár-e tőle mert akkor néha kapna 10 litert. felejtsd el... nem éri meg... felesleges.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Mivel a fórumon ez az egyik legolvasottabb téma így ide is felrakom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Tempomat Project. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Kölyök most ide is írjam be????:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 ird Dini mert en pl nem tudom mirol van szo :D mukodik is ez a tempomat? be is lett kabelzve? a heten szeretnem en is befejezni a szenvedest vele igy vagy ugy... es ma vettem eszre hogy nincs csatlakozom a kabelezeshez... plusz rovidebb a bowdenem is. necces lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 Dini, inkább az előlapot hozzad, ne írkálj itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 C20xe motor mögötti műanyag vizcső belső átmérőjét tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Július25, 2014 Megoszt Elküldve Július25, 2014 Rövid a bowden? ki kell cserélni teflonos bicikli fékbowdenre . bármilyen hosszú úgy siklik hogy csak na. :) ird Dini mert en pl nem tudom mirol van szo :D mukodik is ez a tempomat? be is lett kabelzve? a heten szeretnem en is befejezni a szenvedest vele igy vagy ugy... es ma vettem eszre hogy nincs csatlakozom a kabelezeshez... plusz rovidebb a bowdenem is. necces lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Tokeletes a tempomat! Elkeszult. B omegabol kellett kabel hozza, es azt huztuk be a labterhez es ott be lett kotve minden. Kepek nincsenek, nem ertunk ra fotozni, de Gyumma vallalja a berakasat, csak legyen meg hozza minden. Csomagterajto projekt is kesz, egy berobbant uveggel koritve :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 írtál már az admin Úrnak a névváltoztatásod miatt ? fogadjunk, hogy nem :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Hogy két két alatt a harmadik vadidegen állít meg és zajlik ez le, ez gondolom már örökké így marad?! - áááá a, turbós? hány lóerő ez? - szivó. 160. - ja akkor mindegy... FAS*OM :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 tolem azt kerdeztwk h gazos-e :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 mert a rendes OPC turbos a szivo ilyen teszt példány :) vársoi bevásárló auto ..stb. :D Hogy két két alatt a harmadik vadidegen állít meg és zajlik ez le, ez gondolom már örökké így marad?! - áááá ######a, turbós? hány lóerő ez? - szivó. 160. - ja akkor mindegy... FAS*OM :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 látlak néha a hungária-kőbányai sarkánál... majd jól neked megyek! arra még jó ez is :D :evilgrin: mert a rendes OPC turbos a szivo ilyen teszt példány :) vársoi bevásárló auto ..stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Uraim, van még 4 ágyas faház? Ha van szeretnék foglalni egyet. El is küldök mindent ami kell hozzá, csak feleslegesen utalni nem szeretnék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Uraim, van még 4 ágyas faház? Ha van szeretnék foglalni egyet. El is küldök mindent ami kell hozzá, csak feleslegesen utalni nem szeretnék! Mondjuk Viktornak vagy Gelkonak írtál már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Nem, azt remeltem itt majd valaszolnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts