Lanti Elküldve Július1, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2014 pózolj dugóval :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 Már megint mi történt Lantos Úr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július1, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2014 kiszedtem szellőztetni... :D bajavan.. nem tudjuk mi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 Taposd ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 kiszedtem szellőztetni... :D bajavan.. nem tudjuk mi... Ha illesztés (méret) jó, gyűrűk rendben, akkor mi lehet velük a baj? Többi dolgot gondolom már kilőttétek? (szelepszár szimmeringek, turbó stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július3, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2014 valószínűleg a gyűrűk xarok........ meglátjuk.... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július5, 2014 Megoszt Elküldve Július5, 2014 C20XE vízcsövet honnan tudok szerezni? Reális áron. A hármas T elosztó kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2014 sajnos abbol használtat találni ami jó is elég nehéz... nem tudom van e még újba... de mivel cserélni is elég nagy szívás igy talán megéri az a plussz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2014 Megoszt Elküldve Július5, 2014 Nalam lehet van meg egy vhol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Utángyártottban is létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 sajnos abbol használtat találni ami jó is elég nehéz... nem tudom van e még újba... de mivel cserélni is elég nagy szívás igy talán megéri az a plussz.. Találtam a lengyel vaterán, 12.000. Csak nem tudom hogy lehet onnan rendelni, mennyire körülményes. Az UNIX 3-4nap alatt hoz, gyári alkatrész, csak 20.000 az ára. Főleg egy parkolóban megstoppolni azt a csövet. Az is elég nagy szívás.... Nalam lehet van meg egy vhol.... Nem lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Utángyártottban is létezik. Hol-hol? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 www.csergoe.hu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 www.csergoe.hu ;) A cromaxban van Automega gyártmány, 5000. Nem értem hogy akkor az UNIX-Bárdi miért nem tud szerezni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 A cromaxban van Automega gyártmány, 5000. Nem értem hogy akkor az UNIX-Bárdi miért nem tud szerezni.... (az a mi importunk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Kérnék egy nagy szívességet még nem tudom kitől :) "clear" style bu*i volt a kinti tulaj. Most szereztem OPEL, ASTRA és OPC logót a csomitartómra. De nem tudom hova pozicionáljam pontosan. Valaki lemérné nekem hogy melyik hol van pontosan? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 Ne porogj Laccc, itt senkinek sincs opcje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2014 rakd középre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Július14, 2014 Megoszt Elküldve Július14, 2014 enyemen sincs fönn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Az összeset egy kupacba? :D Amúgy most középen van a H astra OPC jele. Azt le fogom szedni/eladó. Dini? Neked esetleg? Vannak egész tűrhető képek neten de hátha van akinek fenn van még és akkor igényesen fel tudom rakni. rakd középre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július15, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2014 szerintem Dinynek fent van de nyaral. Szerintem ha kijössz lurdyba mondjuk jövőhéten akkor meg tudod mérni az övét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Óóó fákk, hívni akartam más miatt de akkor ezekszerint fölösleges. Megyek én is a balcsira a héten aztán gondoltam míg a napon rohad a banya addig én elmókolok ezzel na mindegy. Köszi azért Lanti! Jut eszembe,Tech 2 van valakinek aki elérhető vajon? Dezső nyaral, Subi nem veszi fel 3 napja. :huh: szerintem Dinynek fent van de nyaral. Szerintem ha kijössz lurdyba mondjuk jövőhéten akkor meg tudod mérni az övét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Most szereztem OPEL, ASTRA és OPC... OPC-zünk, OPC-zünk, focizni meg ANYÁM fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 Megyek én is a balcsira a héten aztán gondoltam míg a napon rohad a banya :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2014 Megoszt Elküldve Július15, 2014 OPC-zünk, OPC-zünk, focizni meg ANYÁM fog? Ha szeretne nem lehet neki? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts