kiskecso Elküldve Június20, 2014 Megoszt Elküldve Június20, 2014 azért is áll többet mint a miénk Ja és APÁMÉ mielőtt valaki lecsapna a "tied-re" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2014 Megoszt Elküldve Június20, 2014 Gelko, azok a képek, amik a gyorsulási verseny díjátadásakor készültek, merre találhatók? Opel Magyarország még ül rajtuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Csak azok vannak amik a legendak.com-on és a facebookon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Csak azok vannak amik a legendak.com-on és a facebookon... Ó, zsír, akkor megérte átrohannom a box utcát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Mennyire jó motor az x20xer? Szereti a nyúzást vagy nagyon érzékeny mindenre ? Városi fogyi gyárilag 12 körül írnak vegyesbe 9 körül ki lehet jönni? Vagy inkább x20xev C18xe tengely +progi? Árba kb ua jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Mennyire jó motor az x20xer? Szereti a nyúzást vagy nagyon érzékeny mindenre ? Városi fogyi gyárilag 12 körül írnak vegyesbe 9 körül ki lehet jönni? Vagy inkább x20xev C18xe tengely +progi? Árba kb ua jön ki. Kovi belso azert jobban szereti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Városi sztm 10,vegyesbe akár 8.5 is lehet.Használatfüggő nagyon.Alsó fordulaton kicsit erőtlenebbnek érezhető,elemében inkább 5e felett van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Most nagyon szét van *aszva a város (Bp), dugóztam egész héten. 12,5 a dugós fogyi. Ahogy tapasztalom nagyon nem szereti a leállítás-indítás dolgot, ott felvesz mindig 3-5 decit szerintem. Valóban 5e körül él. A hangja állatjó, alapjáraton olyan mint egy v8, öblöget. Jó igen túloztam, na! És nyilván egy LET/LEH agyonveri... Országúton szerintem 7 körül elmegy ahogy néztem eddig. A tempomatot aki meg tudja jól használni 1 litert megspórolhat vele, már csak bekéne tennem. (A nagy tengely miatt majd kíváncsi leszek érezhető-e egy tank 100/101es.) Valakinek valami ötlet, honnan szerezzek gyári hátsó dobot? Utángy 68e, gyári 9xe@csergő. A Remustól szeretnék megszabadulni, csak a motort akarom hallani nem a kipufogót. :icon3: Köszi Dini mégegyszer a tempomatot (Andrásnak is)! a vez. tengely miatt még kereslek mert most nem tudom kell e kivettük-visszatettük és nincs hibám... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 egy kérdés szakik! G astra első ülések, síncserével ugye befaragható f astrába, nah most a kérdésem: a sínek felfogatása, az megegyező vagy mókolni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2014 erősen mókolni kell vele!! nem egy kiveszem-beteszem történet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 kicsit konkrétabban? síncsere vagy a felfogatás sem egyezik meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2014 tök más a két sin és a két sin nem csereszabatos az ülésen.. Gyumma csinált már 1-2 ilyet én is vele akartam megcsináltatni, de a gsi ülésnél maradtam mert kényelmesebb szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 wegapower ha ugyvan van eladó xer mocim olyan tél közepén .... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Nagyon gondolkozok hogy mit kellene csinálni mert "Erőből sosem elég!" . A fogyi annyiba lényeges hogy gázos a paripa, ha ésszel járok akkor 8 ba belefért gázzal is , ha nem abból is megeszi a 11-12 őt . Ha 9-10 között belefér akkor simán jó. Ingázok, havi 2000km simán megvan. Lacee : az hogy lent gyengébb azt már megszoktam vagy 8 éve tengely van az autóba.Eddig is 2-2500 ig csak a szívóhang volt az erő még nem érkezett meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Nemtudom hol hasznalod a kocsit videken eselyes a 9es fogyi pesten felejtos.benzinbol. Egyebkent a motor nemsokban kulonbozik a c20xetol...ugyanaz a teljesitmeny nagyjabol. En is szeretnek megtobb teljesitmenyt de ma uncsi a szivo telre meg is van a projekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Lanti ha a sin szélesség egyezik akkor nincs baj, lyukat tudok furni. Ha nem eggyezik akkor nem tudom. Ülés kell a kocsiba de amit talàltam az miskolcon van, és nem tudom hogy hogyan jutna le hozzàm. Most néztem g-s coupé ülést, ezért kérdeztem, hogy megoldhatò-e a dolog. Nem jàr valaki miskolcia felé?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Lanti ha a sin szélesség egyezik akkor nincs baj, lyukat tudok furni. Ha nem eggyezik akkor nem tudom. Ülés kell a kocsiba de amit talàltam az miskolcon van, és nem tudom hogy hogyan jutna le hozzàm. Most néztem g-s coupé ülést, ezért kérdeztem, hogy megoldhatò-e a dolog. Nem jàr valaki miskolcia felé?? :) De miért nem hozatod inkább rendbe a gyárit? Nem hinném, hogy sokkal többe kerülne, mint megvenni és beleküzdeni a másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Amúgy engem nem zavar hogy lennt lomha. Állítólag phase1 programmal meg 7500-7800 körül forog le(?!) Ha a régi GSI-mhez hasonlítom (c20xe) érzetre van olyan jó de talán a 2.2 coupe-hoz képest még jobb is. Ha ma nulláztam volna akkor olyan 8 liter körülre jött volna ki az átlagom. Pedig nem hagytam el pestet. Szóval nagyon vegyi a dolog. Azért írtam hogy a hardcore dugó 12,5 körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2014 GSI@Agárd Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 GSI@Agárd Ú de...jól néz ki. Ez vw golf levelibékazöld? Ezt a színt vadászom régóta. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2014 Ú de...jól néz ki. Ez vw golf levelibékazöld? Ezt a színt vadászom régóta. :icon13: ford RS green Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Levelibéka lol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2014 mégse strandkorlátlék :) de nem is egy casablankafehér :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 mégse strandkorlátlék :) de nem is egy casablankafehér :D :D Egyáltalán nem sértésnek szántam :P Ha az enyém legalább casablankafehér lenne......... de csak E474 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Egyáltalán nem sértésnek szántam :P Ha az enyém legalább casablankafehér lenne......... de csak E474 Nyugi, azt nem neked írta, hanem Redinek, a Casablanca fehér Csapásmérő gazdájának. ;) Akihez köthető egy strandkorlátkék is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts