MaSt-R Elküldve Június4, 2014 Elküldve Június4, 2014 sok gsi volt még kinn? mert manapság itthon nagyon fogy... gsi/opc arány mi volt kinn? :)
Lanti Elküldve Június4, 2014 Szerző Elküldve Június4, 2014 nem, talán ha volt 3 gyári meg 1-2 übertuning... ennyi kb
redline Elküldve Június4, 2014 Elküldve Június4, 2014 nem, talán ha volt 3 gyári meg 1-2 übertuning... ennyi kb Pedig még meg is voltam lepődve, hogy sárgazoli képein mennyi gsi van.
Lanti Elküldve Június4, 2014 Szerző Elküldve Június4, 2014 hát... akkor lehet volt.. de már a f-szba kívántam a sok xar opelt szóval nem is néztem.... 1
Lacee Elküldve Június4, 2014 Elküldve Június4, 2014 Növelném a ténylegesen mozgó és létező OPC-k számát, csak ehhez kéne nekem egy P-rendszám péntek reggel 6-ra :icon14: :blush: Illetve hát az is jó ha valaki szerez egy magyar rendszámot nekem de erre kevés esélyt látok :D
sárgaGSI Elküldve Június4, 2014 Elküldve Június4, 2014 atomsok opc volt 1000 képből én inkább a régebbi vasakat tettem fel......
Lacee Elküldve Június4, 2014 Elküldve Június4, 2014 (edited) Köszi! Igazából "csak" péntekre kéne, hogy eljussak a vizsgaállomásra/eredetvizsgára a "B" terv hogy akitől vettem az autót ő eljön velem/vezet, a saját P rendszámával, az a nevére szól tehát még csak nem is illegális a dolog. A bibi ott van hogy vizsgaidőpont is legyen, én is szabin legyek meg az ember is ráérjen az mission impossible :blink: Trélerezni meg vizsgára nagyon drága lenne. +fejvakarós-smiley Módosítva Június4, 2014 : Lacee
sárgaGSI Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 olcsóbb mint a p rendszám esetleges következményei, rendőre válogatja......van nagyon kellemetlen és nagyondrága sztori is......
Vktr Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 Vannak olyan dolgok, amik drágák, de meg kell venni ;)
Lacee Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 Ezzel egyetértek, csak a műszaki vizsga szigetszentmiklósan van az eredetvizsga érden az autó a 10. kerületben (80km kör kb.), nem tudom ez mennyibe kerül trélerrel de gyanítom hogy nem 13e ft hanem inkább 130e. Valahogy csak megoldják mások is anélkül hogy rendszám/ész nélkül mennek keresztbe kasul a városban :icon11:
forumadmin Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 És akinek nem OPéCé-je van hanem Géjesi? :) alá kéne tenni hogy gsi nemde? :D
spzoli Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 Útvonalengedélyt nem tudsz kérni? Rendszam nelkul sztem nehezkes.
MaSt-R Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 Ezzel egyetértek, csak a műszaki vizsga szigetszentmiklósan van az eredetvizsga érden az autó a 10. kerületben (80km kör kb.), nem tudom ez mennyibe kerül trélerrel de gyanítom hogy nem 13e ft hanem inkább 130e. Valahogy csak megoldják mások is anélkül hogy rendszám/ész nélkül mennek keresztbe kasul a városban :icon11: milyenszínű? amugy tudok eladó fekete opct bepapírozva, azonnal vihető, vezérlés friss, autó szép :)
Lacee Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 Beszéltem Márkkal nemrég, elvileg van egy embere aki talán tud jönni holnap, saját P rendszámával. Meglátjuk mi lesz.
Lacee Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 milyenszínű? amugy tudok eladó fekete opct bepapírozva, azonnal vihető, vezérlés friss, autó szép :) Hahun van? 1.2M -ért? az valóban karaj :) Ha nem vettem volna ezt meg érdekelt volna. Feketét akartam eredetileg. Más kérdés hogy ez elvileg pénzben azért jobban jön/jött ki.
MaSt-R Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 nem, ez még nincsfenn. majd lesz. 1M-et kérnék érte, magyar rendszámos, de még kivárok a hirdetésfeladással.
redline Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 nem, ez még nincsfenn. majd lesz. 1M-et kérnék érte, magyar rendszámos, de még kivárok a hirdetésfeladással. Ez elég gyors váltás :blink:
redline Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 Rendszam nelkul sztem nehezkes. Biztos ez? Én azt hittem pár napos engedélyt mindenre adnak.
mackosajt Elküldve Június5, 2014 Elküldve Június5, 2014 nem, ez még nincsfenn. majd lesz. 1M-et kérnék érte, magyar rendszámos, de még kivárok a hirdetésfeladással. Watta fák? Nóóóóóóóórmális?
Recommended Posts