Lanti Elküldve Június4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2014 gsi már a múlt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 sok gsi volt még kinn? mert manapság itthon nagyon fogy... gsi/opc arány mi volt kinn? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2014 nem, talán ha volt 3 gyári meg 1-2 übertuning... ennyi kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 nem, talán ha volt 3 gyári meg 1-2 übertuning... ennyi kb Pedig még meg is voltam lepődve, hogy sárgazoli képein mennyi gsi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2014 hát... akkor lehet volt.. de már a f-szba kívántam a sok xar opelt szóval nem is néztem.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 Növelném a ténylegesen mozgó és létező OPC-k számát, csak ehhez kéne nekem egy P-rendszám péntek reggel 6-ra :icon14: :blush: Illetve hát az is jó ha valaki szerez egy magyar rendszámot nekem de erre kevés esélyt látok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 atomsok opc volt 1000 képből én inkább a régebbi vasakat tettem fel...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 Lacee a P rendszámmal azért óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 konkrétan lecsukhatnak nah.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 Nem is igazán értem minek neked? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 (edited) Köszi! Igazából "csak" péntekre kéne, hogy eljussak a vizsgaállomásra/eredetvizsgára a "B" terv hogy akitől vettem az autót ő eljön velem/vezet, a saját P rendszámával, az a nevére szól tehát még csak nem is illegális a dolog. A bibi ott van hogy vizsgaidőpont is legyen, én is szabin legyek meg az ember is ráérjen az mission impossible :blink: Trélerezni meg vizsgára nagyon drága lenne. +fejvakarós-smiley Módosítva Június4, 2014 : Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 olcsóbb mint a p rendszám esetleges következményei, rendőre válogatja......van nagyon kellemetlen és nagyondrága sztori is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Vannak olyan dolgok, amik drágák, de meg kell venni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Ezzel egyetértek, csak a műszaki vizsga szigetszentmiklósan van az eredetvizsga érden az autó a 10. kerületben (80km kör kb.), nem tudom ez mennyibe kerül trélerrel de gyanítom hogy nem 13e ft hanem inkább 130e. Valahogy csak megoldják mások is anélkül hogy rendszám/ész nélkül mennek keresztbe kasul a városban :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Útvonalengedélyt nem tudsz kérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 És akinek nem OPéCé-je van hanem Géjesi? :) alá kéne tenni hogy gsi nemde? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Útvonalengedélyt nem tudsz kérni? Rendszam nelkul sztem nehezkes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Ezzel egyetértek, csak a műszaki vizsga szigetszentmiklósan van az eredetvizsga érden az autó a 10. kerületben (80km kör kb.), nem tudom ez mennyibe kerül trélerrel de gyanítom hogy nem 13e ft hanem inkább 130e. Valahogy csak megoldják mások is anélkül hogy rendszám/ész nélkül mennek keresztbe kasul a városban :icon11: milyenszínű? amugy tudok eladó fekete opct bepapírozva, azonnal vihető, vezérlés friss, autó szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Beszéltem Márkkal nemrég, elvileg van egy embere aki talán tud jönni holnap, saját P rendszámával. Meglátjuk mi lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 milyenszínű? amugy tudok eladó fekete opct bepapírozva, azonnal vihető, vezérlés friss, autó szép :) Hahun van? 1.2M -ért? az valóban karaj :) Ha nem vettem volna ezt meg érdekelt volna. Feketét akartam eredetileg. Más kérdés hogy ez elvileg pénzben azért jobban jön/jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 nem, ez még nincsfenn. majd lesz. 1M-et kérnék érte, magyar rendszámos, de még kivárok a hirdetésfeladással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 nem, ez még nincsfenn. majd lesz. 1M-et kérnék érte, magyar rendszámos, de még kivárok a hirdetésfeladással. Ez elég gyors váltás :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Rendszam nelkul sztem nehezkes. Biztos ez? Én azt hittem pár napos engedélyt mindenre adnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 nem, ez még nincsfenn. majd lesz. 1M-et kérnék érte, magyar rendszámos, de még kivárok a hirdetésfeladással. Watta fák? Nóóóóóóóórmális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 mostmivan? kell a zopc turbó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts