redline Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SQxn2e22v_g&feature=youtu.be Egészen mókás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 Megvan a Zadás Lanti? Elérhető valahol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május19, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2014 Megvan a Zadás Lanti? Elérhető valahol? :) az egész hanganyag megvan igen.. küldj 1 gmailes emailcimet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május19, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2014 turbo hétfő 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 Vat hepönd? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 csere a fricire egy az egyben? kéne rá költeni... viszont üzembiztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május19, 2014 Megoszt Elküldve Május19, 2014 komolyan, a kék-fekete átok rajta maradt az tuti, többet van nyitva a géptető mint amennyit mész vele, Antinak ugyan ez volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Tyű de rég jártam itt... :lurker: Mit is mondhatnék: Svájci (még papírozás alatt sajnos), X20XER, Nr. 2803 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Te hoztad vagy az amelyik a Régi Fóti úti kereskedésben állt? Coupe-t miért adtad el? A tiéd nagyon rendben volt (legalábbis képen :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 (edited) Egyiksem Redi. Ami a fóti úton áll nem olyan szép ám. A fekete karcos itt ott, a kulcs nem mindig illeszkedik a gyujtáskapcsolóba, check engine hiba, a klíma kompresszor nem kapcsol be. De megpróbálta nekem azt mondani az ember hogy csak tölteni kell gázzal.. a kék OPC nála szintén nem hatott meg, kék ledes belső fény, picit lógott a tetőkárpit már, és karcos az is. Ez egy "magánszemélytől" jött. Ő hozta be, szép a fénye, jó a fék, jól húz, nem olajos a motortér, minden gyári benne (hacsak nincs phase1 rajta), 2 éves Sporti Contact 3 gumik, 4 téli gumi alufelnin, végig vezetett szervízkönyv, "friss" vezérlés + olaj, stb kutyafüle. Laptopon is volt semmi vészeset nem találtunk. A coupe húúú, 2 éve ment el talán?! Sokat költöttem rá az utolsó évben és sajnos egyszerűen megutáltam. Utolág már bánom sokat buktam a dologgal de hát ki lát előre a jövőbe, ugye?! Az OPC-ről eladó az Irmscher rács ám :) Ja és olcsóbb is így hogy nem a fóti útról vettem... Módosítva Május21, 2014 : Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Csak kene mar szereznem nekem is egy arden opct.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Csak kene mar szereznem nekem is egy arden opct.... :D áhhh nagyontucat lett, nah meg 500db-os vasakat el kell bontani......de legalább a napfénytetőt beheggeszteni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 áhhh nagyontucat lett, nah meg 500db-os vasakat el kell bontani......de legalább a napfénytetőt beheggeszteni...... Ah, van benne napfenyteto, ugyh lehet bontani gond nelkul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Gratulálok ! irány az OPC Club Hungary :icon10: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Lassan több autó lesz itt opc mint gsi.Gyorsan vennem kéne nekem is még egyet.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Rosszabbul élünk, mint 4 éve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május21, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2014 én maradok a GSI-s nyomorba :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 én maradok a GSI-s nyomorba :D nyomorom van nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Merciklubban nem vettek ennyi autót mostanában mint amennyi sírás van itt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május21, 2014 Megoszt Elküldve Május21, 2014 Lassan több autó lesz itt opc mint gsi. Ez már most így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 Dénes kiviszel az eszbol. tobbet reklamalsz mint barki mas azt havonta 1 opct veszel :D opc club hungary klubba varunk Lacee! Spzoli te meg nemis ardenkeket de legalabb 1 opct szerezz be rossz hasonmasokkal nem foglalkozunk :D ja hogy elbontottal egyet multkor? egeszsegedre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 Aki hozta nekem az autót ma ér haza egy ugyanilyennel svájcból csak feketében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 Dénes kiviszel az eszbol. tobbet reklamalsz mint barki mas azt havonta 1 opct veszel :D opc club hungary klubba varunk Lacee! Spzoli te meg nemis ardenkeket de legalabb 1 opct szerezz be rossz hasonmasokkal nem foglalkozunk :D ja hogy elbontottal egyet multkor? egeszsegedre :D Tucatkacat nem kell. Osv nincs senkinek perpill. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 Tucatkacat nem kell. Osv nincs senkinek perpill. :P Nagyon helyes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts