kiskecso Elküldve Április28, 2014 Megoszt Elküldve Április28, 2014 3 hete 2x leugrott 2 különböző helyről egy vákumcső... azóta 0.9-ről 0-6-ra beesett a nyomás... hiába tekerem jobb balra semmi... drucklabda lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május2, 2014 Megoszt Elküldve Május2, 2014 Lanti az astrán utángyártott vagy gm a hátsósárvédőd ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május2, 2014 Megoszt Elküldve Május2, 2014 Lanti az astrán utángyártott vagy gm a hátsósárvédőd ? én úgy emlékszem az még lakatolva se lett ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május2, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2014 Lanti az astrán utángyártott vagy gm a hátsósárvédőd ? egy hátsó fél hátsó nagy srávédő/tankajtó rész lett cserélve eredetire igen. meg két helyen csak ív van cserélve az új szélesítéshez Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Ma délután a Kerepesin beállt mögém a lámpánál egy fehér G Astra cabrio. Nagyon raccsing-tuning volt, és látszott, hogy akar valamit, úgyhogy elrúgtam neki a zöldnél. Nem volt tökéletes futam, főleg hogy a kettest alig találtam, de azért nyomtam rendesen. Viszont érdekes volt, hogy nem tudtam leszakítani, tartotta magát. Akkor előzött meg, amikor elvettem a gázt, úgy kilónegyvennél kb. Megmondom őszintén, hogy erre nem számítottam. :D Milyen motor tudja ezt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Ma délután a Kerepesin beállt mögém a lámpánál egy fehér G Astra cabrio. Nagyon raccsing-tuning volt, és látszott, hogy akar valamit, úgyhogy elrúgtam neki a zöldnél. Nem volt tökéletes futam, főleg hogy a kettest alig találtam, de azért nyomtam rendesen. Viszont érdekes volt, hogy nem tudtam leszakítani, tartotta magát. Akkor előzött meg, amikor elvettem a gázt, úgy kilónegyvennél kb. Megmondom őszintén, hogy erre nem számítottam. :D Milyen motor tudja ezt? :huh: Z20LET van benne de nemtom milyen konfig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Ez lett volna a tippem, csak nem akartam hülyeséget írni. Am nem gyári, az 100. De grat neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 A tiéd azért kicsit több terhet cipel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Juhú, ma bekötöttem az ABS-t is a kadettbe és elsőre működött is minden :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2014 Megoszt Elküldve Május3, 2014 Gratula ! Cabrioban volt klímás ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 a klímát is be lehetne kötni, azt daewoo racerbe rakták és át lehet rakni a kadettbe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 hát az a caravan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 a klímát is be lehetne kötni, azt daewoo racerbe rakták és át lehet rakni a kadettbe ;) akkor hajrá ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 c20let turbo gt2871r el 350-400 közt valahol ha az amire gondolok hát az a caravan? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 akkor hajrá ! :) nem kell abba klíma, az csak plusz súly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 Ez lett volna a tippem, csak nem akartam hülyeséget írni. Am nem gyári, az 100. De grat neki. Asszem lemaradtam, így megy mostanában az Astrád? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 Asszem lemaradtam, így megy mostanában az Astrád? :blink: A galériámba kukkants be. ;) (Azóta van rajta rendes felni, csak képet nem csináltam róla...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 Nosza csinálj:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 A galériámba kukkants be. ;) (Azóta van rajta rendes felni, csak képet nem csináltam róla...) Ó, így már értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadett_e/opel_kadett_e_2.0i_gsi_cabrio-7890958 szép szép.... ára viszont röhej Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadett_e/opel_kadett_e_2.0i_gsi_cabrio-7890958 szép szép.... ára viszont röhej ebbe vannak a régi üléseim, páran csukott szemmel ismerjük az autót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május7, 2014 Megoszt Elküldve Május7, 2014 az is okéééy :D hopp 1.8ról 1.5 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2014 Megjött ez első OPC Club Hungary-s matrica adag, aki szeretne jelezze! Lehet csinálok egy külön OPC szekciót, mert az lesz a jövő 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Jó a matrinya,ilyen kellene nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 nálam is volna rá kereslet :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts