Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

3 hete 2x leugrott 2 különböző helyről egy vákumcső... azóta 0.9-ről 0-6-ra beesett a nyomás... hiába tekerem jobb balra semmi...

drucklabda lesz?

Elküldve

Lanti az astrán utángyártott vagy gm a hátsósárvédőd ?

egy hátsó fél hátsó nagy srávédő/tankajtó rész lett cserélve eredetire igen. meg két helyen csak ív van cserélve az új szélesítéshez

Elküldve

Ma délután a Kerepesin beállt mögém a lámpánál egy fehér G Astra cabrio. Nagyon raccsing-tuning volt, és látszott, hogy akar valamit, úgyhogy elrúgtam neki a zöldnél. Nem volt tökéletes futam, főleg hogy a kettest alig találtam, de azért nyomtam rendesen. Viszont érdekes volt, hogy nem tudtam leszakítani, tartotta magát. Akkor előzött meg, amikor elvettem a gázt, úgy kilónegyvennél kb.

Megmondom őszintén, hogy erre nem számítottam. :D Milyen motor tudja ezt? :huh:

Elküldve

Ma délután a Kerepesin beállt mögém a lámpánál egy fehér G Astra cabrio. Nagyon raccsing-tuning volt, és látszott, hogy akar valamit, úgyhogy elrúgtam neki a zöldnél. Nem volt tökéletes futam, főleg hogy a kettest alig találtam, de azért nyomtam rendesen. Viszont érdekes volt, hogy nem tudtam leszakítani, tartotta magát. Akkor előzött meg, amikor elvettem a gázt, úgy kilónegyvennél kb.

Megmondom őszintén, hogy erre nem számítottam. :D Milyen motor tudja ezt? :huh:

Z20LET van benne de nemtom milyen konfig.
Elküldve

Ez lett volna a tippem, csak nem akartam hülyeséget írni.

Am nem gyári, az 100. De grat neki.

Asszem lemaradtam, így megy mostanában az Astrád? :blink:

Elküldve

Asszem lemaradtam, így megy mostanában az Astrád? :blink:

A galériámba kukkants be. ;)

(Azóta van rajta rendes felni, csak képet nem csináltam róla...)

Elküldve

Megjött ez első OPC Club Hungary-s matrica adag, aki szeretne jelezze! Lehet csinálok egy külön OPC szekciót, mert az lesz a jövő

gallery_2975_456_734637.jpg

• Like 2
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.