Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

X18XE1/Z18XE dugókat keresek, tudom nem a legjobb hely de legyetek olyan szívesek ha van bontós ismerősötök, kérdezzétek meg nekem. Sürgős lenne eléggé. :)

Elküldve

Csütörtökön ha jó idő van az astraval megyek pestre... mikortól van lurdy meg kint vagy mélygarázs?

hát most csüt nagyon kevesen lesznek kint, mert sokan mennek az ATMS-re és pont csüt lehet elfoglalni a helyeket.

Elküldve

Szakik egy kérdés. 17"os felniből mekkora fér el a gyári GSi futóműre? meg kormányzásnál mennyire érhet bele?

azért ez nehéz kérdés...

hátul az ívet lehet alakítani szinte akárhova...

gyári magassággal talán minden belefér mert magas.. de ültetve nekem elől a 8x17et35 kicsit beleér néha....

Elküldve

Na mind1 :D dél körül indulok... fellelhető lesz az autó az Andrássy úton, Duna háznál, Biatorbágyon, Aréna meg a Dallas zabáldánál :D

Ott majd parkolj le a kerékpársávra, az mostanában menő. :D

Elküldve

Még a kézfejem is befér felül. És hátul sincs gond :) vannak tervek a felnivel. Keresek olyan személyt aki csinálna nekem "GSi" matricát, 4 darabot. Tud itt valakit?

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.