Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ki csinálta? Szép lett? Teljes kárpitcsere vagy csak az oldalak?

találtunk egy embert aki szépen és olcsón dolgozik, volt két első ülésem ami siralmas volt, és volt hozzá hátsó ülésem is amiről a huzat átkerült az elsőkre, mivel ilyen huzatot már nem lehet kapni, se az oldaltámaszt se a közepét. Az anyós oldaliba bele kelet pótolni abba nem tetszik az hogy így az ülőlap "osztott" mintás lett de amúgy szerintem nagyon szép. majd lefényképezem, 20ér csinálta hozott anyaggal az ember, ami benne volt annak a vezető oldali bal alsó oldaltámaszt kellet szivaccsal tömni, a Balázska cigicsikk foltját foltozni, és a Balutól kapott osztott hátsó ülés huzatot rászabni a cabrió hátsó ülésére, oda kelet még anyag a nem mintás részhez is, ez volt 35e összesen. Tehát 55 volt a két ülés szett.

Elküldve

500db-os, azt tedd hozzá! Totalcaros cikkben Jay Leno beszélt egy limitált darabszámos európai sprotkocsiról, vmi 4000 db-ot gyártottak belőle ezért vette meg mert nagyon értékes, van aki az ilyet kettéhasajtja :D :D :D

Elküldve

:D kiaza jay leno :D mit magyaraz az, Dini kene az opc bal hatso sarka flexet vigyek vagy van? xD

nézd meg a jobb első kereked h megvan e húzva rendesen, mert nem tudom az új légkulcs mennyire húzta meg....

Elküldve

bízom benne mert nem biztos hogy nincs nálam kerékkulcs :D amugy jonak tűnik a szervó... hangja nincs érzésre meg mint volt. márcsak azt kéne kideriteni miért huz még mindig jobbra a kormány

Elküldve

bízom benne mert nem biztos hogy nincs nálam kerékkulcs :D amugy jonak tűnik a szervó... hangja nincs érzésre meg mint volt. márcsak azt kéne kideriteni miért huz még mindig jobbra a kormány

sajnos a jobb oldala kaja mindig a nagyobbat a sok úthiba maitt.. futóművesnél voltál?

Elküldve

voltam, mielőtt a gumikat lecseréltem volna, kicserélték a jobb első ######tudjamit de maradt a jobbra húzás, bár sokkal csekélyebb.

Másik felni/gumi? Az enyém szögegyenesen ment a régi kerékkel, a téli kerékkel is, de a nyárival erőből kell egyenesben tartani annyira húz jobbra

Elküldve

Másik felni/gumi? Az enyém szögegyenesen ment a régi kerékkel, a téli kerékkel is, de a nyárival erőből kell egyenesben tartani annyira húz jobbra

jaja, ő is T1-r-t vett :) :D

Elküldve

de ez a rajta lévő régi szanaszéjjel félrekopott nankangokkal is ment jobbra meg a vacsi új 0kmeres t1rel is...a gsin is uj t1r volt de azzal nemment semerre.én nem hiszem hogy a gumi hibája

Elküldve

a felnit felrakattam gumizáskor üresen a centírgépre, és aszondták jók, nem kell őket görgőzni.
nem cseréltettem semmit sem a futóműben csak valami összekötőt jobboldalt

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.