Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

oda nem indokolni kellett volna hanem dátumozni, de azt nem akartam, mert akkor tul hivatalos lett volna a papir, más meg nem jutott eszembe mer sietésbe voltam
:omg:

Elküldve

oda nem indokolni kellett volna hanem dátumozni, de azt nem akartam, mert akkor tul hivatalos lett volna a papir, más meg nem jutott eszembe mer sietésbe voltam

:omg:

Nem ertek hozza. Sose kaptam ilyet. :)
Elküldve

Olvastam valahol, hogy az olajhűtő is okozhat ilyet. GSI-nél is, vagy ezen nem olyan az olajhűtő hogy találkozik a vízzel.

Elküldve

útvonalengedély :D

az volt tavaly is rajta a hungaroringen, idén kicsit többet használnám mert így csak elrohad a vadi új fék rajta, és az új futómű is csak azért lesz cserés mert elporlad a szilentekben a gumi :D :D

Elküldve

uh de pörög ez a fórum, két oldal 1 nap alatt, nem győzöm kapkodni a fejem, látszik hogy jön a jó idő van miről mesélni, ki hogy olajozta össze az utat a vén sz@rjával :D :D

• Like 1
Elküldve

amúgy milyen állapotban van ?

keresek gyári bal első sárvédőt, a két ív kezd "öregedni", bal küszöb csere és a két hátsó sarok csere (már van pár kaszni elemem hozzá), egyébként hibátlan, az alja tökéletes semmi baja, tök új a futómű, a fék, a moci megy ha kell, újra lettek huzatva az ülések, most gyári belső van benne gyári ajtókárpitokkal, tényleg egy pár napi lakatolás és egy fényezés és hibátlan akkor. Csak ugye ez olyan 200e kb, szponzorokat keresek :D

• Like 1
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.