Lanti Elküldve Február25, 2014 Szerző Elküldve Február25, 2014 lehet nekem is fel kéne próbálnom az ilyen felnijeimet a zöldre :sneaky: 4
Lanti Elküldve Február25, 2014 Szerző Elküldve Február25, 2014 nincs rajta gumi, és a féktől nem biztos h elfér elöl...
Lanti Elküldve Február25, 2014 Szerző Elküldve Február25, 2014 deee, jó az a felni... bár 18" nagyon sok egy Gsi-re... még a 17" is necces..
sárgaGSI Elküldve Február26, 2014 Elküldve Február26, 2014 nincs rajta gumi, és a féktől nem biztos h elfér elöl... ez azért "vicces" h nem fér el a féktől, nekem se, a 13" :DDDDDDDDD
Lanti Elküldve Március1, 2014 Szerző Elküldve Március1, 2014 Mazsinak 40/40-es szettje van? húzza a hasát :D
mackosajt Elküldve Március1, 2014 Elküldve Március1, 2014 Mazsinak szerintem valami hibás érrájd van berakva, és nem bírja felemelni. :D
sárgaGSI Elküldve Március1, 2014 Elküldve Március1, 2014 Ma új kipuffot kapott a Cé a Rétifarkas utcai proexnél, nagyon jóra szépre halkra sikerült srácok kitettek magukért. Épül ott pár élményautó köztük egy Caterham....Ez egy érdekes Clio: Hace car sajnos nem volt nyitva pedig felprogramozhatták volna az új kipuffhoz :D jöv héten kiküszöböljük h ne vágja ketté a fékcsövet a felni :D :omg: :o , még vagy 200 apróság és egész autózható vasdarab lesz belőle :D
spzoli Elküldve Március1, 2014 Elküldve Március1, 2014 Az rs twingo is mókás. Fehér leon megint ott van? Bár mióta kivitte a kozmánál a táblát legalább van rajta géptető...:D
redline Elküldve Március2, 2014 Elküldve Március2, 2014 Ma új kipuffot kapott a Cé a Rétifarkas utcai proexnél, nagyon jóra szépre halkra sikerült srácok kitettek magukért. Épül ott pár élményautó köztük egy Caterham....Ez egy érdekes Clio: Hace car sajnos nem volt nyitva pedig felprogramozhatták volna az új kipuffhoz :D jöv héten kiküszöböljük h ne vágja ketté a fékcsövet a felni :D :omg: :o , még vagy 200 apróság és egész autózható vasdarab lesz belőle :D Blitzre készen lesz?
Recommended Posts