Gelko Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 zöldön sincs :D :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2014 :omg: :D haha :) :D :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február11, 2014 Megoszt Elküldve Február11, 2014 Fiatalság! Bolondság!!!! Te is vezethetnéd a naplódat tovább. Sőt minden klubtag.... szerintem azokból is lehetne tanulságokat levonni. Nem mondom, hogy mindent le kell írni, de pár dolog mehetne:) Szerintem. Kár, hogy olyan üres. Egyedül nincs kedvem írni.... Összes Napló Tomi naplója Gelko naplója Lanti naplója ---> Ja az nincs... mackosajt's Napló Atommanó webnaplója -->üres:) korimv6 Gepard's Napló 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2014 ezek jók... lehet elkezdem, úgyis most rakódik össze a motorom.... képet akartam feltölteni galériába de az annyira nem ment... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Üdv uraim ! Opel astra gsi-re rendeltem egy jel nélküli hűtőmaszkot de az 94-től szerelhető be elvileg . A kérdésem az volna hogy fel lehet e rakni a kocsira ,vagy kell faragni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Hát ha 94 előtti a kocsid ( már pedig az, mivel gsi ) így nem lesz jó a lámpánál a hézag. A 94 előtti és 94 utáni maszk nem csak kinézetben, de a lámpák belső felének a dőlésszögében is különböznek. Ha jól emlékszem ( de ha nem, mindjárt kijavít valaki ) ha a 94es lámpák mellé teszed a 94 utáni maszkot, akkor nagy lesz a hézag a lámpa és a maszk között, bár lehetséges hogy fordítva van és rá fog lógni a lámpára. A faragás csupán annyi, hogy 94 utáni lámpákat kell raknod a kocsidra, így kiküszöbölöd a problémát, minden compatible egyébként a régi és az új között, tehát csavar-csavar, aztán pattintás és kész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Köszi a gyors választ ! Akkor inkább lemondom a rendelést mert annak nincs értelme hogy lámpát is cseréljek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 pedig jobban néz ki a 94 utáni eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2014 Megoszt Elküldve Február13, 2014 pedig jobban néz ki a 94 utáni eleje. ráadásul ahhoz kapni olyan sötétített lámpát amilyen anno Coupe-nak volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2014 ráadásul ahhoz kapni olyan sötétített lámpát amilyen anno Coupe-nak volt sötét autóhoz nem jó a sötét lámpa.... bezzeg nekem a zöldbe milyen jó lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február13, 2014 Megoszt Elküldve Február13, 2014 Sötétített lámpát bármelyikből lehet csinálni egy kis időt kell ráfordítani csak. :) Szvsz GSi lököshöz a GSi hűtőmaszk jeltelenítve a legszebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Február13, 2014 Megoszt Elküldve Február13, 2014 pedig jobban néz ki a 94 utáni eleje. Hát igen jobban néz ki . De az a baj hogy kb 6 hónapja vettem bele angel eyest . Így nem buli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február14, 2014 Megoszt Elküldve Február14, 2014 Te is vezethetnéd a naplódat tovább. Sőt minden klubtag.... szerintem azokból is lehetne tanulságokat levonni. Nem mondom, hogy mindent le kell írni, de pár dolog mehetne:) Szerintem. Kár, hogy olyan üres. Egyedül nincs kedvem írni.... Tomi naplója ne mán! Hogy lehetett ennyit írni? Biztos nem is én voltam. :-) Azért nem írok mert nem történik semmi. Hetente egyszer beindítom a kocsit. Néha megyünk is vele. A céges busz nagyobb és kevesebbet is fogyaszt,ha azzal megyek, Tavasztól-Őszig meg robogózás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február14, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2014 Hát igen jobban néz ki . De az a baj hogy kb 6 hónapja vettem bele angel eyest . Így nem buli :) milyen angel-t vettél? mert az egybeindexes 94utáni fajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Február14, 2014 Megoszt Elküldve Február14, 2014 milyen angel-t vettél? mert az egybeindexes 94utáni fajta. Egybe indexes és króm hátterű . Nem tudom de annak viszont nem kellene passzolnia a gsi hűtőmaszkal ... Mindegy megrendeltem mert tetszik ha nem lesz jó akkor eladom a lámpát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február14, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2014 rakj fel képet a kocsid elejéről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Február14, 2014 Megoszt Elküldve Február14, 2014 rakj fel képet a kocsid elejéről Holnap rakok fel egy közeli képet mert nincs olyan ahol lehetne pontosan látni ? Különben olyat hűtőmaszkot rendeltem mint a tiéd . Az oldalirányból is rálóg a lámpára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február14, 2014 Megoszt Elküldve Február14, 2014 C20Xe vezérlésben tud segíteni valaki? Az a baj hogy görgőből, feszítőből több méret van, az a kérdés melyiket vegyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2014 C20Xe vezérlésben tud segíteni valaki? Az a baj hogy görgőből, feszítőből több méret van, az a kérdés melyiket vegyem. két fajta van egyikben több vezető görgő van és más a szíj fogainak a fajtája.. Motorszám: 14142838-ig motorszám: 14142839-tól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2014 Holnap rakok fel egy közeli képet mert nincs olyan ahol lehetne pontosan látni ? Különben olyat hűtőmaszkot rendeltem mint a tiéd . Az oldalirányból is rálóg a lámpára ? az szerintem majdnem mind1 milyen elejűre van, mert felmegy mindkettőre, mert a lámpára ott rátakar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2014 tegnap nekünk is Valentin volt :D :D 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 :huh: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 öreg volt már az olajpumpa..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február15, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2014 ma elkészült a hozzávaló felszívó cső is (nyilván a blokk nem a valódi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 GSI :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts