reddish Elküldve Február5, 2014 Megoszt Elküldve Február5, 2014 Nocsak, lehet, hogy mégis haladunk? :) Szó volt erről is mint lehetséges hibaforrás, ugye erre a felső holtponti jeladóra gondolsz? Tudja vki mekkora meló cserélni? És vajon van e Dinynek kölcsönbe? :P :D Igen, a felső holtponti jeladóra gondoltam. Ha leveszed a légszűrőházat, alatta megtalálod a csatlakozó egyik végét (a kép alsó részén látható csatlakozót). http://www.fekmester.hu/nagykep.php?cikk=INT%2018913%20@4&km=300 Én megfogtam a vezetéket és végig húzva a kezemben megtaláltam a másik végét. :icon1: Felülről is ki tudod cserélni. Ha ügyes kezü vagy 15 perc alatt elvégezheted a cserét (légszűrőház le-felrakásával együtt), ha nem, akkor több is tud lenni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2014 Megoszt Elküldve Február5, 2014 Köszi az infót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február5, 2014 Megoszt Elküldve Február5, 2014 Zoli a kipu nem jó,rossz autón van.Igazán leszedhettem volna. nagyon jó az ott ahol van :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 Nyilván nem bontanám el, eladni meg hülyeség, inkább letámasztom valahol :) Első lépésként a gyári állapotát kell visszaállítani :) utána támaszthatod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február7, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2014 kész a főtengely... HF... bár szerintem sok van leszedve belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Lanti, légyszi használd már az imageshackot, vagy valami más képfeltöltőt, mert ezt a képfeltöltés.hu lassú mint az állat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2014 jah, tegnap is szórakozott, meg most is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 jah, tegnap is szórakozott, meg most is... :( Sosem volt ez jó, mindig is tetű lassú volt, pont ezért szoktam át én is az imageshack.usre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Vagy pics.coldline.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 vagy inkább saját galéria itt a fórumon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2014 vagy inkább saját galéria itt a fórumon ;) van olyan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 van olyan? :) nézd meg a profilod kedves admin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Vezethetné a blogjat is. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Fiatalság! Bolondság!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 ha új fórum, akkor beírom nehogy elvesszen: Pehi Csabi vagyok aki nem ismer az kapja be :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 és Balázska kabrióját használod 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 és Balázska kabrióját használod Látnád hogy lelakta...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 és Balázska kabrióját használod hát ja de kicsit kezdem unni, hogy nem viszi el lakatoshoz, pedig már szóltam neki nem egyszer :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 nem elég hogy kifizeti még ő is vigye el ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 nem elég hogy kifizeti még ő is vigye el ? :D a kérdés inkább az, hogy nem elég a megtiszteltetés, hogy használom neki nehogy beálljon minden alkatrész? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 műszaki van már rajta ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 műszaki van már rajta ? :D Volt már rajta évekig,most ez nem divat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 műszaki, ugyan már fostok? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2014 műszaki van már rajta ? :D zöldön sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Ketyeg a moci. :D Holnap megtudom hogy mi volt a gebasz :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts