Lanti Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Kedves Tagok, Kisebb átszerveződés közepette, összevontuk az OPC és a GSI Clubot, mivel jópáratok már az újabb OPC-k irányába kacsingat. A régi GSi Rulez Chat lezárásra kerül a rengeteg hozzászólás miatt. Innentől ezt a részt használjuk. Továbbra is szeretettel várunk mindenkit! üdv, Lanti 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Juhééé 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Légtömegmérő csere után még mindig berángat néha a veterán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2014 volt hibakód is? lambdaszonda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Gyújtókábel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2014 Ma se unatkoztunk, végre itt a hideg, lehet szerelni.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Mit csináltatok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Mit csináltatok ? Lebontották az elejét. Nem látod? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 hibás izzót kerestek gondolom... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2014 Mit csináltatok ? igen, volt hiba, hogy ha felkapcsoltam a lámpát a rendes világítás helyett az indexek égtek... kicseréltem a h7es izzókat elől( ehez kell lebontani az elejét) meg 1 test kábel nem volt lehúzva... remélem rendben lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 igen, volt hiba, hogy ha felkapcsoltam a lámpát a rendes világítás helyett az indexek égtek... kicseréltem a h7es izzókat elől( ehez kell lebontani az elejét) meg 1 test kábel nem volt lehúzva... remélem rendben lesz :blink: pedig lett volna egy USA szabványos OPC corsád :D erről eszembe jutott, hogy még az első asconámnál volt egy olyan hiba, hogy ha nyomtam a féket akkor kivehettem a gyújtáskapcsolóból a kulcsot úgy, hogy nem állt le az autó :D a megoldás a nem megfelelő féklámpa izzó használata :D valami ősrégit raktam bele mert csak az volt otthon és miután kicseréltem megjavult :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január25, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2014 vissza a gyökerekhez.. én si gondoltam rá, azért is cseréltem ki mind2 első izzót egyformára.. hátha az zavar be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 A testhiba szokott karácsonyfát faragni az autókból. Általában karambolos gépeken szoktam jó vigyorogni, hogy a gazdi szerint sérülésmentes, de a világítás hátul a fék, vagy az index hatására átmegy karácsonyfa hatásba. Legdurvább amivel személyesen találkoztam, az a régi kombi ladánk. Lerohadt a testkábel a kasztni és a blokk között, és a szivatóbowden vette át a szerepét. A műanyag burkolata meg lefüstölt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2014 ez nem volt törve, de mivel a motor ki volt szedve így a visszarakásnál valószínű elmaradt és pont a lámpák test kábelének anyája alig volt kézzel meghúzva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Tudom, Lanti, én is úgy fogalmaztam, hogy általában karambolos gépeken. Amúgy bosszantó hiba tud lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január26, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2014 Tudom, Lanti, én is úgy fogalmaztam, hogy általában karambolos gépeken. Amúgy bosszantó hiba tud lenni. mikor megkérdeztünk egy villlamos szakit h mi lehet.. azzal kezdte.. ugye törve volt?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Hát igen. Először mindenki arra gondol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 :icon10: kukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Milyen volt az OPCorsa a hóban ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2014 le se takarítottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január31, 2014 Megoszt Elküldve Január31, 2014 na be sikerült ujitani 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január31, 2014 Megoszt Elküldve Január31, 2014 Grat ! Kipuf marad ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Marad,mint olyan, de beljebb kene tenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 a kocsi gyönyörű, a kipu botrányos. de sztem ezzel semmi újat nem mondtam Neked! :) grat a géphez, legyen sok örömöd benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2014 szerintem jó az a kipu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts