Lanti Elküldve Április13, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2016 On 2016. 04. 11. at 8:16, Kölyök írta: Az enyem vallalhato. 450 rol le lehet alkudni, par napja beszeltem vele, hogy visszavennem, meseljen rola. ha-ha Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április14, 2016 Megoszt Elküldve Április14, 2016 22 órája, Gelko írta: Most nézem hogy az NE nem XE....:( Szörnyű.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április24, 2016 Megoszt Elküldve Április24, 2016 Na el is ment az OPC. Ha valai tud eladó GTC-t szóljon Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 Gratula! Lehet profil képet cserélni. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április25, 2016 Megoszt Elküldve Április25, 2016 7 órája, forumadmin írta: Gratula! Lehet profil képet cserélni. ;) Köszi! Csakhát még nincs mire cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április26, 2016 Megoszt Elküldve Április26, 2016 Megnéztem ma egy panoráma szélvédőset... hát szerelmes lettem! De sajnos egy foskazal az egész. Had ne soroljam, kalaptartó NINCS, fékpedálon gumi NINCS, lábtér müanyag lóg, mind 4 felni leütve, mind 4 gumi oldalfala kiszakadva, spoilerek lógnak, svájci de rejtélyes módon hiányzik a szervízkönyv stb stb stb. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.8_gtc_sport_opc_line-10001346 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2016 gyorsan ment az eladás... lesz eladó H opc... drága de brutal.. 440ps... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április26, 2016 Megoszt Elküldve Április26, 2016 7 órája, Lacee írta: Megnéztem ma egy panoráma szélvédőset... hát szerelmes lettem! De sajnos egy foskazal az egész. Had ne soroljam, kalaptartó NINCS, fékpedálon gumi NINCS, lábtér müanyag lóg, mind 4 felni leütve, mind 4 gumi oldalfala kiszakadva, spoilerek lógnak, svájci de rejtélyes módon hiányzik a szervízkönyv stb stb stb. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.8_gtc_sport_opc_line-10001346 Kereskedőtől autót? Csakazértsemsosem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április27, 2016 Megoszt Elküldve Április27, 2016 gyorsan ment de azert jol is jart az ember. turbo kormany, turbos racs, turbo felnik... 1 éves fékek stb. nálam maradt a téli szett viszont azt lealkduta. amugy majdnem 3000en nézték meg a hirdetést de csak 6-8 ember hivott fel és egyetlen egy jött el megnezni/megvenni. szivo jöhet csak szóba sajnos. turbos az iszonyat drága lenne nekem. konkrétan z18xe vagy z18XER kell nekem. dízel is tetszik de félek hogy belenyúlnék valamibe... anyum G astra-t is pesten vettük kereskedésből, lassan 10 éve és hibátlan vétel volt, nekem mindegy ki adja el a verdát csak legyen jó állapotban de a fenti nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április27, 2016 Megoszt Elküldve Április27, 2016 A hahut sokan (ahogy én is) képesújságként forgatják. Amolyan jujjdejó ezt vennék, azt vennék, de jó, de szép, uhh mik vannak reakciókkal. Több az álmodozó, mint a komoly vevő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 na ezzel meg is volnánk 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 Ilyet keresel, vagy ezt vetted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2016 Megoszt Elküldve Május1, 2016 Szerintem megvette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május2, 2016 Megoszt Elküldve Május2, 2016 11 órája, redline írta: Ilyet keresel, vagy ezt vetted? :D meg meg. "kiugrottam" érte haverral pénteken. kalandos út volt. pár apróság kell hozzá, meg apróságok vannak vele de semmi vészes és jó áron volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május3, 2016 Megoszt Elküldve Május3, 2016 najsz, najsz 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május4, 2016 Megoszt Elküldve Május4, 2016 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2016 Keresek calibra műanyag tankot, ac nemkell bele de komplett legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május13, 2016 Megoszt Elküldve Május13, 2016 Szétütötték szegény Kombi bá'-t hátulról, de fel fog épülni, kap egy totál revíziót, telifényt (előtte a hat réteg lekaparását). Addig beszereztem egy OSV-t Márktól (ki mástól): Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május13, 2016 Megoszt Elküldve Május13, 2016 Z22SE. Eddig jól muzsikál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május14, 2016 Megoszt Elküldve Május14, 2016 Színes nagy navi? :O Ejha 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május15, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2016 11 órája, redline írta: Színes nagy navi? :O Ejha igen az, csak nincs hozzá magyar térkép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május15, 2016 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2016 Grat voszi a kombihoz! akkor ATS-t átvenném a nyár maradék részére!!??? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2016 Megoszt Elküldve Május16, 2016 Nem mentél ma délután vele a 2-esen Vác felé ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nexus Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 Sziasztok! 2008 körüli Corsa D OPC 1.6-ot szeretnék vásárolni hamarosan. Remélem jó helyen kérdezek Mire figyeljek oda a vásárláskor, milyen fenntartási költségekre számítsak, ha egy kb. 8 éves és ~100e km-t futott példányt veszek? Esetleg vannak típushibái ennek a szériának? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 Jó helyen vagy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts